sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ عليك سلام سلامت باشي عزيزم خواهش ميشه...كه فقط تحت تاثير قرار گرفتي ها؟:167: هااااا فقط تحت تاثير قرار گرفتم :banel_smiley_52:نه بيشتر :w410: بابا متاثر تاثيرپذير ... 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ امیر جان درودضمن سپاس و تشکر از زحمات شما... ولی بهتره این کار رو نکنید.. میخاید اونها رادعوت کنید به انجمن علمی پژوهشی نواندیشان بعد بیان همچین تاپیک های را ببینند سلام سینا جان واقعا ممنونم چون به چیز خوبی اشاره کردی آره درسته این پست و انواع این پست ها با اون چیزی که تو بنر هدر هست و روش نوشته شده انجمن پژوهشی نواندیشان مغایرت داره ... خودتم دیدی بابت اون بحثی که برای پیشرفت انجمن علمی و علمی بودنش گذاشته شد چند نفر شرکت کردند و نظر دادند باید از جناب نسیمی عزیز تشکر کنم که تنها کسی بود که از عمران اونجا نظر داد و لی فکر نمی کنم به اندازه تعداد انگشتان دست کاربر تو اون تاپیک شرکت کرده باشه ... حالا بیا یه تاپیک اعتراض بزن همه دلسوز می شن و یا .... بحث خوبیه ولی چه کنیم که هنوز به اون بلوغ نرسیدیم ( که خودم هم شاملش میشم ) هنوز نمیتونیم فرق بین یه انجمن علمی رو با یه انجمن دوست یابی تشخیص بدیم حالا بماند این حرفا ... خب این دوستان که میان اینقدر هم بیکار نیستن برن به بخش های دیگه حالا همین که قبول کنند با ما و تالار عمران همکاری داشته باشند خیلی خوبه ... خدا رو شکر هدف همه بچه های تالار عمران مشخصه و همه اون کسایی که میشناسیم دارند برای تالار عمران و اسم علمی و پژوهشیش بودنش تلاش می کنند ... از همه دوستان ممنونم .... خوشحالم که در کنار شما دوستان هستم ... ----------------------- خب انگار باید اون هشدار سینا رو جدی می گرفتم بابا کجا رفتید شما ها همتون غیب شدید یه دفعه ... تا امشب میام لیست تون اینجا میزارم تا یه حاضر غائب کنیم ببینیم چه خبره ... خب در مورد اون متن دعوت نامه کسی نظری نداره ... دوستان یه خورده عجله کنید در مورد برنامه کنسولگری تالار عمران هم نظرتون بگید ... و یک نفر هم خدتون انتخاب کنید که مسئول کنسولگری باشه ... بازم از تک تک شما تشکر می کنم :w73: 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز ... خب طبق قولي كه از قبل داده بودم ليست دوستان فعال تالار عمران : ( ترتيبي در قرار گيري اسم ها وجود نداره ) 10sina-civil امتياز جديد بابت همكاري در كلاس آتوكد بهش بدهكارم sara 20 كم ولي مفيد rezanassimi يه هديه ناقابل هم از طرف تالار عمران بهش بدهكاريم hamidelah شما هم كم ولي مفيد Hamed&Mah معلم فعلي تالار hamed.zizo دوستي كه اخيرا بهمون اضافه شده ( اميدوارم بتونه با ما ادامه بده ):flowerysmile: eshagh_kh اولا خوب فعال بودند ولي نمي دونم كه چرا اخيرا خيلي شاهد حضورشوندرتالار نيستيم--- منتظريم armstrong از قديمي هاي تالار كه ايشون هم اخيرا به ما كم لطف شدند و حضورشون كمرنگ ... خيلي دوست دارم تا از حضورشون استفاده كنيم bahram_first007 ايشالله امتحانات كارشناسي ارشد به خوبي پشت سر ميزاري بر ميگردي keyvan_m پسر كنجكاوي هستي ... تا اينجا كه همش از شما سوال ديديم اي كاش كمي هم به ديگران كمك ميكرديد maryam_alien نمي دونم كه چرا با ما قهر كرده ... كاش ميتونستيم باز هم از دانش خوبتون در تالار عمران استفاده كنيم pashaa گاه گداري بهمون سرميزنه ولي اميدوارم مداوم باشه :flowerysmile: آرانوس كم ولي مفيد :flowerysmile: --------------------- اميدوارم كسي از قلم نيفتاده باشه ... اگه افتاد شرمنده:sorry: خب دوستان زود حضور خودتون اعلام كنيد كه مي خوايم بريم سر برنامه ها براي شروع هم برنامه هاي كه قبلا بوده بررسي و نحوه جديد عملكردش چكمي كنيم ميشه كه ليست اون و هم بزودي مي زرم قبلش اگه دوستان نظري دارند حتما اعلام كنيد 9 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ با سلام مجدد خدمت دوستان عزيز ...خب طبق قولي كه از قبل داده بودم ليست دوستان فعال تالار عمران : ( ترتيبي در قرار گيري اسم ها وجود نداره ) 10sina-civil امتياز جديد بابت همكاري در كلاس آتوكد بهش بدهكارم sara 20 كم ولي مفيد rezanassimi يه هديه ناقابل هم از طرف تالار عمران بهش بدهكاريم hamidelah شما هم كم ولي مفيد hamed&mah معلم فعلي تالار hamed.zizo دوستي كه اخيرا بهمون اضافه شده ( اميدوارم بتونه با ما ادامه بده ):flowerysmile: eshagh_kh اولا خوب فعال بودند ولي نمي دونم كه چرا اخيرا خيلي شاهد حضورشوندرتالار نيستيم--- منتظريم armstrong از قديمي هاي تالار كه ايشون هم اخيرا به ما كم لطف شدند و حضورشون كمرنگ ... خيلي دوست دارم تا از حضورشون استفاده كنيم bahram_first007 ايشالله امتحانات كارشناسي ارشد به خوبي پشت سر ميزاري بر ميگردي keyvan_mپسر كنجكاوي هستي ... تا اينجا كه همش از شما سوال ديديم اي كاش كمي هم به ديگران كمك ميكرديد maryam_alien نمي دونم كه چرا با ما قهر كرده ... كاش ميتونستيم باز هم از دانش خوبتون در تالار عمران استفاده كنيم pashaa گاه گداري بهمون سرميزنه ولي اميدوارم مداوم باشه :flowerysmile: آرانوس كم ولي مفيد :flowerysmile: --------------------- اميدوارم كسي از قلم نيفتاده باشه ... اگه افتاد شرمنده:sorry: خب دوستان زود حضور خودتون اعلام كنيد كه مي خوايم بريم سر برنامه ها براي شروع هم برنامه هاي كه قبلا بوده بررسي و نحوه جديد عملكردش چكمي كنيم ميشه كه ليست اون و هم بزودي مي زرم قبلش اگه دوستان نظري دارند حتما اعلام كنيد :167::167::167::167: 2 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ آقا فقط یه کاری بکنید من دینامیک پاس کنم 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ :167::167::167::167: عجب حضوري شما نشون دادي از خودت ... راضي به زحمت نبوديم آقا فقط یه کاری بکنید من دینامیک پاس کنم اونم حل ميشه حامد جان ( آقا حامد داره ياد ميشه يه فكري بكنيد) درسا همش پاس ميشن... خدا رو شكر كه من 13 شدم رفت طبق فتواي جديد وزارت علوم هر كسي كه در انجمن علمي پژوهشي نوانديشان فعاليت كنه علاوه بر دريافت تهسيلات بنياد نخبگان از امتياز در يافت نمره در دانشگاه هم برخوردار ميشه 4 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ امیر اینقدر به من امتیاز نده بد عادت میشم هآااااااا 2 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۸۹ sara 20 كم ولي مفيد منم حاضر .... ولي زياد نه ،همون كمش رو ،رو من حساب كنيد 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ از اينكه گفتم "كم ولي مفيد "منظورم اين بوده كه بايد زياد و مفيد شوند خب طبق قولي كه داده بودم برنامه هاي كه از قبل وجود داشته رو اينجا ميزارم تا با هم بررسي كنيم و همه شما در جريان اين برنامه ها قرار بگيريد تا همكاري ها بيشتر بشه مجله نواندیشان(گروه بزرگ مهندسی عمران) باهم متره کنیم :دی بدو بیا تو عمرانی با حرف آخر یک کلمه یا یک وسیله عمرانی بگو با هم محاسبه کنیم حل تمرین اتوکد و رفع اشکال آن کلاس اتوکد روشهای اجرایی ساختمان ها معابر سطح شهر من مواردي كه بالا گفته شده مطالب آموزشي و مشاركتي تالار ميباشد ... كه در گذشته شروع شده بود و برخي نيز الان ادامه دارد ... مجله نواندیشان(گروه بزرگ مهندسی عمران) يكي از هدف هاي انجمن نوانديشان توليد مجله علمي مي باشد كه حدود 6 ماهي هست كه بحثششروع شده و تا امروز هم كمي جالو رفته بشكلي كه الان در انجمن تالاري به نامه مجله موجود هست و بشكل مستقل فعاليت ميكنه ... طبق آخرين بحث هاي كه بين مديران انجام شد قرار شده كه هر تالار در حد توان خود در اين نشريه فعاليت كنه علاوه بر اين قضيه هم هر تالار ميتونه بشكل مجزا نشريه توليد كنه يعني هر تالا ر براي خودش منتظر نظر دوستان هستم .... باهم متره کنیم :دی بدو بیا تو عمرانی موضوعي كه فقط ايجاد شده ولي هنوز ادامه پيدا نكرده وستاني كه مي خواهند ثبتنام كنند در همون تاپيك اعلام كنند و نظرشون در همون تاپيك مبني بر چگونه اجرا شدنش اعلام كنند ... فقط خواهشا به حاشيه نريد ... با هم محاسبه کنیم اين بخش هم با همكاري خوب آقاي نسيمي عزيز شروع شده بود خوب هم داشت مي رقت جلو كه نمي دونم چي شد يه دفعه خوابيد ... منتظر همه دوستان هستيم * نكته : دوستان همه ما اينجا جمع شديم كه از هم چيز هاي جديدي ياد بگيريم پس براي حضور در اين بخش ها حتما نبايد علامه دهر باشيم ... حتي حضور شما در اينگونه تاپيك ها مي تونه به استارتر اون و ديگر كساني كه در اون شركت ميكنند انگيزه بده پسحتما حضور داشته باشيد حتي در حد يك جمله با حرف آخر یک کلمه یا یک وسیله عمرانی بگو خب اين تاپيك علاوه بر ظاهر سادش خيلي چيز خوبيه چون در ادامه بكارمون مياد ... فعلا بايد براش يه قانوني هم درست كنيم تقريبا همون چيزي كه حامدجان گفتنند ... آره آگه به همون شكل بره جلو خوبه ... فكر نيكنم ديگه اين يكي سخت باشه اگه هر نفري يك كلمه در روز بزاره ... بازم اگه نظري هست بيان كنيد حل تمرین اتوکد و رفع اشکال آن کلاس اتوکد خب فكر كنم بيشتر دوستان با اين بخش آشنا هستند ... حامد عزيز زحمت آموزشو به عهده داره اميدوارم اين يكي راكد نشه و ادامه پيدا كنه ... درضمن براي اينكه به حامد عزيز هم فشار نياد دوستاني هم كه ميتونند كمكش كنند اعلام كنند تا با هم كار رو ادامه بدين روشهای اجرایی ساختمان ها اين بخش هنوز آماده نشده قراره كه من و ياسمن خانم مرتبش كنيم و از به بسمالله تا ك كليد ساختمان رو بشكل اجرا انجام بشه ... فقط بايد الان مرتب بشه بعد شروع كنيم ... دوستان حتما در اين مورد نظرشون بگن چون مي خوايم قوي كار بشه معابر سطح شهر من خب اين بخش هم با تلاش خوب آرنوس عزيز شروع شد كه بعد از مشكلات سابق سرور باعث شد كه ديگه ادامه پيدا نكنه اما الان خودشون دباره ميخواد اين بخشو با همكاري شما دوستان ادامه بده ... ( البته برنامه هاي ديگه هم داره كه به من گفته ولي ميخوام خودش بياد و انجا اعلام كنه تا شما هم نظرتون بگيد ) ---------------------- خب اينها مطالب قديمي و اخير تالار عمران بوده كه اميدوارم چيزي از قلم نيفتاده باشه اگه افتاد بگيد من بگيرم ------------------ كسي در مورد متن دعوت نامه از متخصصين نظري نداره در مورد كنسولگري تالار عمران چي كسي داوطلب نيست ( هركي هست بهم پيام خصوصي بده ) --------------------- منتظر برنامه هاي جديد باشد كه اونم اعلام مي كنم ... اما قبلش يه برنامه از معرفي فعاليت هاي مديريت تالار و متخصص و معرفي همچنين بخش هاي انجمن اينجا قرار ميدم تا شما دوستان از فعاليت هاي ما در جريان باشيد تا ما از مسير خودمون منحرف نشيم و اگه شديم مورد تذكر شما قرار بگيريم ... ------------------ بازم از همه دوستان ممنونم :w73: تا برنامه بعدي خدانگهدار 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ من خیلی دلم میخواد بتونم فعال باشم و کمک کنم اما گاهی اوقات به قوله بچه ها حسش نیست ولی تا جایی که یاد داشته باشم و کمکی از دستم بربیاد هستم در خدمته همه. انشالله اگه تایم داشتم و قبل عید سرم خلوت بود یه تاپیک برای درس بارگذاری هم بزنیم و من سعی میکنم مطالب خودم رو به دوستان ارائه بدم که درس مفیدی هم هست. 5 لینک به دیدگاه
Construction 4752 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ امیر خسته نباشی از اينكه گفتم "كم ولي مفيد "منظورم اين بوده كه بايد زياد و مفيد شوند بلههههه من هم امیدوام دوستان را بیشتر اینجا ببینم. حداقل بیاید اینجا تا با هم اسپم کنیم .(این جمله را امیر نخونه):w210: باهم متره کنیم :دی بدو بیا تو عمرانی موضوعي كه فقط ايجاد شده ولي هنوز ادامه پيدا نكرده وستاني كه مي خواهند ثبتنام كنند در همون تاپيك اعلام كنند و نظرشون در همون تاپيك مبني بر چگونه اجرا شدنش اعلام كنند ... فقط خواهشا به حاشيه نريد ... تاپیک خوبیه باز هم من تا آخرش پایه ام:girl_yes2: با هم محاسبه کنیم اين بخش هم با همكاري خوب آقاي نسيمي عزيز شروع شده بود خوب هم داشت مي رقت جلو كه نمي دونم چي شد يه دفعه خوابيد ... منتظر همه دوستان هستيم * نكته : دوستان همه ما اينجا جمع شديم كه از هم چيز هاي جديدي ياد بگيريم پس براي حضور در اين بخش ها حتما نبايد علامه دهر باشيم ... حتي حضور شما در اينگونه تاپيك ها مي تونه به استارتر اون و ديگر كساني كه در اون شركت ميكنند انگيزه بده پسحتما حضور داشته باشيد حتي در حد يك جمله آقا رضا که فعلا در دسترسه:mrsbeasley: امیدوارم این تاپیکو ادامه بده اینجا هم باز اگه دوباره راه بیفته من هستم:girl_yes2: دارم نقش همراه اول را بازی میکنم:TAEL_SmileyCente: با همراه اول هیچ کس تنها نیست. حل تمرین اتوکد و رفع اشکال آن کلاس اتوکد خب فكر كنم بيشتر دوستان با اين بخش آشنا هستند ... حامد عزيز زحمت آموزشو به عهده داره اميدوارم اين يكي راكد نشه و ادامه پيدا كنه ... درضمن براي اينكه به حامد عزيز هم فشار نياد دوستاني هم كه ميتونند كمكش كنند اعلام كنند تا با هم كار رو ادامه بدين این تاپیک را هم تا آخر جان بهاش همراهم(تکبیر):Ghelyon: ولی مثل اینکه بچه ها حامد را هم با خودشون بردند فقط من موندم و کلاس خالی ...:babygirl: بقیه تاپیک ها هم خوب هستند ولی من بطور کامل وارسی نکردن ببینم اوضاع از چه قراره... كسي در مورد متن دعوت نامه از متخصصين نظري نداره میشه بگید این متخصصین عزیز در چه سایت ها و یا انجمن های حضور دارند؟:JC_thinking: در مورد نوشتن متن هم که خودت استادی در مورد كنسولگري تالار عمران چي كسي داوطلب نيست ( هركي هست بهم پيام خصوصي بده ) میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟:ws6: متاسفانه من اختیارم دست خودم نیست دست اینترنتمه الان هستم یهو دیدی غیب شدم :shame: 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ امیرخسته نباشی بلههههه من هم امیدوام دوستان را بیشتر اینجا ببینم. حداقل بیاید اینجا تا با هم اسپم کنیم .(این جمله را امیر نخونه):w210: تاپیک خوبیه باز هم من تا آخرش پایه ام:girl_yes2: آقا رضا که فعلا در دسترسه:mrsbeasley: امیدوارم این تاپیکو ادامه بده اینجا هم باز اگه دوباره راه بیفته من هستم:girl_yes2: دارم نقش همراه اول را بازی میکنم:TAEL_SmileyCente: با همراه اول هیچ کس تنها نیست. این تاپیک را هم تا آخر جان بهاش همراهم(تکبیر):Ghelyon: ولی مثل اینکه بچه ها حامد را هم با خودشون بردند فقط من موندم و کلاس خالی ...:babygirl: بقیه تاپیک ها هم خوب هستند ولی من بطور کامل وارسی نکردن ببینم اوضاع از چه قراره... میشه بگید این متخصصین عزیز در چه سایت ها و یا انجمن های حضور دارند؟:JC_thinking: در مورد نوشتن متن هم که خودت استادی میشه بیشتر در این مورد توضیح بدید؟:ws6: متاسفانه من اختیارم دست خودم نیست دست اینترنتمه الان هستم یهو دیدی غیب شدم :shame: اي خدا سينا نصف شبي كشتي مارو از خنده اينكه شما تا آخرش هستي ما كه شك نداريم اينو خودمونم مي دونيم ... ( همرا اول هم يه جا هاي همراه نيست ولي تو هستي) در مورد اين متخصصين خب اكثرشون در سايت iiiwe.com عوضويت دارند اما در مورد كنسولگري هم بايد بگم كه يه چيزي شبيه همين سفارتخانه امپراتوری کهربا!!! كه تالار برق براي بقيه تالار ها زده و تاپيك هاي مهم و مشابه با رشته هاي ديگه رو اونجا معرفي مي كنه دمت گرم :flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ من خیلی دلم میخواد بتونم فعال باشم و کمک کنم اما گاهی اوقات به قوله بچه ها حسش نیست ولی تا جایی که یاد داشته باشم و کمکی از دستم بربیاد هستم در خدمته همه.انشالله اگه تایم داشتم و قبل عید سرم خلوت بود یه تاپیک برای درس بارگذاری هم بزنیم و من سعی میکنم مطالب خودم رو به دوستان ارائه بدم که درس مفیدی هم هست. خيلي خوبه ... ببين اسمت ثبت شده ... ديگه راه در رو نداري هاااا 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ خب تغييرات بشكل كامل انجام شد ... براي اينكه شما هم در جريان تغيرات باشيد متن درخواستي كه براي ايجاد تغيرات داده بودم اينجا ميزارم ... اينا ديگه نهايت كم كردن بخش بندي ها بود ديگه به بزرگي خودتون ببخشيد ... -------------- يه پيشنهاد ديگه نظرتون چيه كه تاپيك مصالح ساختماني (مرجع) رو تبديل به زير تالار كنيم و پست هاي داخلش باز كنيم ... نههههههههههه---------------- در مورد مورد قبلي كه گفته بودم (دعوت از يكسري متخصصين ) نياز به يه متن دعوت نامه يا چنين چيزي هست كه هم قوي باشه و هم اينكه تالار و اهدافش معرفي كنه ... كسي ميتونه كمك كنه ... شما بنويس ويرايشش با من-------------- يه مسئله ديگه :قرار شده كه تالار عمران هم مثل تالار برق كه براي خودشون در تالار هاي وابسته تاپيك سفارتخونه رو ايجاد كردند و پست هاي مهم و يا تاپيك هاي مشترك بين تالار ها روتبليغ مي كنند ... اگه موافق باشيد ما هم يك تاپيك با نام كنسولگري تالار مهندسي عمرآن در تالار هاي وابسته ايجاد كنيم و داخلش از پست هاي مهم و يا بحث هاي مشترك پر كنيم در ضمن يك نفر رو هم مي خواهيم كه مسئوليت اينكار به عهده بگيره ... داوطلب ها بسمه الله مثل اينكه داوطلب پيدا نشدچاره اي نيست من حاضرم 4 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ سلام هم رشته ها:flowerysmile: چیکار میکنیم اینجا؟من چیکارم؟:babygirl: 5 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۸۹ خب طبق قولي كه داده بوديم امشب مي خوام يه معرفي در مورد فعاليت هاي انجمن علمي نوانديشان و فعاليت مديريتي تالار داشته باشيم تا با هم به بحث بزاريم ... --------------- اما قبلش : از همه دوستان مي خوام كه در بحث ها شركت كنند ... اميدوارم اين تاپيك فراموش نشه ... لطفا هم بحث هاي كه ميشه فراموش نشه ... در مورد بحث قبلي همچنان منتظر بقيه صاحبنظران هستيم -------------- خب انجمن علمي و پژوهشي نوانديشان فعاليت خودش بيش از 1 سال ه كه بشكل رسمي شروع كرده و تنها هدفشم از ايجاد اين انجمن پرورش فرهنگ علمي پژوهشي در بين جوانان اين مملكت هست و از همان شروع فعاليتش هم دنبال ثبت رسمي فعاليت هاي خود بوده و هست و امروز مي تونم با اطمينان بگم كه تنها انجمن علمي مجازي كشور هستيم كه به اين شكل و با اين پتانسيل به كارمون ادامه مي ديم و هرگز از هدف اصليمون فاصله نخواهيم گرفت هرچند به دليل مجازي بودن فعاليت هم حتما مشكلاتي هست كه گاهي شاهدش هستيم ... بايد اضافه كنم كه علاوه بر اين سايت ي كه شما مشاهده ميكنيد . انجمن علمي نوانديشان براي ارائه كيفيت بهتر خود .دو سايت ديگه هم ايجاد كرده سايت اصلي انجمن : http://www.noandishaan.com و سايت فروشگاه نوانديشان : http://www.noandishaan.com/shop ------------ دوستان اگه نظري در مورد اين دوسايت دارند همينجا يا به ادمين محترم سايت اعلام كنند . ------------ توضيحاتي در مورد سايت اصلي : كه بيشتر براي معرفي تاپيك هاي مهم هر تالار ايجاد شده كه اين تاپيك ها توسط كادر مديريتي تالار در ون اين سايت ها قرار ميگيره ... تقريبا چيزي شبيه يه بيلبورد تبليغاتي براي انجمن و تالار مربوطه در دنيايه مجازي مي باشد ... توضيحاتي در مورد فروشگاه : اين بخش اخيرا ايجاد شده و براي فروش محصولات آموزشي و ... خوب هركسي اگه مجموعه داره ميتونه به ادمين معرفي كنه تا شرايط ارسال مجموعه و نحوه دريافت مبلغ بهش توضيح داده بشه كه منهم بزودي اولين بسته خودم به ادمين ميدم ... ---------------------- علاوه بر سايت هاي كه اشاره كرديم اين انجمن شامل دانشنامه هم مي باشد كه لينكش اون بالا داخل تولباره دانش نامه فارسي دانشنامه انگيليسي بخش دانشنامه يه بخش آزاده كه از همه شما دعوت ميشه همكاري كنيد * علت اينكه هم گفتم اون تاپيك با حرف آخر يه كلمه عمراني بگو و در موردش توضيح بده همين بود ... تا بتونيم دانشنامه خودمون و تكميل كنيم * منتظر نظر دوستان در اين بخش هم هستيم +خواهشا در بحث هاشركت كنيد... ----------------------- و علاوه بر اين موارد گفته شده انجمن نوانديشان همانطور هم كه قبلا گفته شد در حال ايجاد اولين مجله علمي و هنري و فرهنگي خودش هست و از همين رو از همه شما دوستان دعت همكاري ميشه اينم تالارش مجله نواندیشان خلاصه از همه شما دوستان عمراني دعوت ميشه تا بتونيم پوياي تالار خودمون در اين بخش هم ثابت كنيم دوستاني هم كه علاقمند هستند حالا به هر شكلي كه فكر مي كنند مي تونند كمك كنند و هر نوع مطلبي كه ... مي تونند ازطريق لينك زير ثبت نام كنند مجله نواندیشان(گروه بزرگ مهندسی عمران) -------------------- اين بود گوشه اي از برنامه هاي انجمن علمي نوانديشان .... -------------------------- اما عناوين كاربري كه در تالار موجود هست : مدير يا مديران تالار : شامل مدير تالار و همكار مدير تالار و مدير روابط عمومي و مشاور تالار همه اين عنوان ها وظايف مديريتي تالار رو به عهده دارند ... كه تالار عمران فعلا مدير تالار sarbaz121 همكاران مدير anthonio montana pme متخصص تالار : عنواني كه به كسي داده ميشه داراي تخصص دراون زمينه باشه و معمولا وزنه هاي علمي هر تالار معرفي ميشن ... و عنوان اين افراد هم وابسته به زمان نيست و تا زماني كه خودشون يا مدريت تشخيص دهد عنوان از او صلب مي شود ... تنها متخصص تالار عمران فعلا : rezanassim متخصص سازه همزمان مي تواند در تالار چند متخصص وجود داشته باشد مثل متخصص نرم افزار عمران/ و تخصصي ترش ميشه نظارت / طراحي / زلزله/ و .... و شخص متخصص تنها توسط مدير تالار شناخته شده و تعيين ميشود ... كاربر ويژه مربوط به بخش خواصي ميشه كه توش فعاليت ميكنه معمولا هم بستگي به فعاليت كاربر داره و تا زماني كه كاربردر اون بخش فعاليتش ادامه ميده اين عنوان باهاش ميمونه اما اگه فعاليتش قطع بشه عنوان هم از اون صلب ميشه البته اينم بگم اگه يكي كاربر ويژه يك بخش باشه به اين معني نيست كه فقط ميتونه تو همون بخش فعال باشه مي بايست همانند بقيه كاربران حضور فعال در بقيه بخش ها داشته باشه ولي بيشتر تمركز روي بخش مورد نظر باشه عنوان كاربر ويژه هم به درخواست خود كاربر و مبني توافق مدير مي باشد و مدت ان بسته به مدت فعاليت كاربر در اون بخش هست وجود چند كاربر ويژه همزمان امكان پذير است ... كاربران ويژه تالار عمران Hamed&Mahi كاربر ويژه بخش آموزشگاه cinderella كاربر ويژه بخش مديريت پروژه (به دليل عدم حضور فعال بزودي از عنوان صلب خواهد شد و نري ديگر جايگزين مي شود) كاربر فعال تالار عمران : به كاربراني تعلق مي گيرد كه در طول يك ماه گذشته بعنوان كاربر فعال شناخته شده باشند ... اين عنوان ماه به ماه تغيير ميكنه و همچننين يك كاربر در صورت فعال بودن در ماه بعد هم ميتواند بشكل پياپي عنوان را بدست آورد انتخاب كاربران فعال هم بشكل خواص بوده كه قبلا اجرا مي شده و بزودي هم بشكل جديد شروع ميشه ... تالار عنوان فعلا كاربر فعال معرفي نكرده اما من تا فردا شب معرفي ميكنم كسي كه در يك ماه گذشته به ميانگين بيشتر از بقيه دوستان فعال بوده ----------------------- اين بود يه معرفي كوتاه از تالار عناوين كاربري تالار عمران دقت كنند در بخش هايي كه هنوزعنوان تعريف نشده جاي خاليست كه بايد پر شود و هر كسي فكر ميكنه كه توانايي داره در پيام خصوصي اعلام آمادگي كنه ... ------------------ اما مديريت و وظايف مدير و همكار مدير - ( بشكل موردي ميگم و مرتب نيست) -به روز رساني مطالب تالار خودش -بررسي مشكلات كاربران تالار خودش -ارايه برنامه و راهكار ها براي بهتر شدن فعاليت تالار - همكاري با كاربران در ايجاد تاپيك هاي مفيد -جذب كاربران جديد ازطريق ارسال پيغام -تبليغات تالار -به روز رساني مطالب تالار اصلي كه قبلا توضيح دادم - مرتب سازي تالار - ويرايش پست ها در صورت نياز نمره دادن به كاربران براي انتخاب كاربر فعال -شركت در تالار مديران و - حضور در بحث هاي مديريتي انجمن - ثبت زمان غيبت در تاپيك مرخصي - همكاري با ساير مديران در بخش هاي مختلف - اجرا سياست هاي انحمن و نزديك شدن تالار به هدف هاي اصلي - ارايه برنامه و راهكار ها در تالار مديران و حضور فعال در اين بخش -معرفي كاربران فعال به مديران ارشد - معرفي كاربران جهت كسب امتياز پاداش -ايجاد انگيزه در تالار - حضور كم رنگ در اسپم ها - همكاري با كاربران در به روزرساني دانشنامه - همكاري در مجله علمي -دادن اخطار و برخورد با كاربر تنها در تالار مربوطه - استفاده نكردن از ابزار هاي مديريتي تحت اختيار براي منافع شخصي -ارايه گزارش از ديدن پست هاي نا مربوط و يا توهين آميز در هر بخش انجمن - بررسي عملكر ماهانه توسط مديران ارشد و جوابگو بودن به آنها - صبور بودن - استفاده بجا از ابزار مديريتي --تبليغ تاپيك هاي مهم در انجمن - و.... در صورت بروز هرگونه تخلف اخطار مديريتي دريافت خواهد كرد ... خب منتظر سوالات شما و پيشنهاداتون هستم باتشكر از همه دوستان:w73: 6 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام هم رشته ها:flowerysmile: چیکار میکنیم اینجا؟من چیکارم؟:babygirl: سلام يه نگاه به پست بالا بندازين لطفاً 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ سلام مجدد يه خسته نباشيد خدمت همه دوستان ... يكي از ملاك هاي تالار پويا و خوب وجود كاربران مختلف هست در همين جهت هميشه اختلاف نظرات وجود داره چون هيچ كدام ما يكي نيستيم و داراي تفاوت هايي هستيم ... جالب اينجاست كه همين اختلاف نظرات هميشه باعث پيشرفت بوده اما بايد بلد باشيم كه چگونه از اين اختلاف نظر ها استفاده كنيم و در جهت درست به كارببريم ... ---------------------- قبلا هم گفته بودم در همين تاپيك كه مهمتر از عملكرد علمي و فعاليت هاي حرفه اي در انجمن ، ايجاد يك محيط دوستانه است همه ما صرفا فقط در تعريف معاني رفاقت اينجا جمع شديم ... هيچ كدوم ما اينجا براي عملردمون حقوقي نمي گيريم و آموزشي كه ميديم هم بدون هيچ چشمداشتي است و همه ما بر اين باوريم كه بتونيم در وهله اول به پيشرفت علمي يكديگر و در ادامه به كسب تجربه خودمون كمك كنيم ... پس به راحتي قابل مشاهده هست كه مهمترين علتي كه اينجا فعالين مي كنيم براي علاقه مي باشد نه چيزه ديگري ... پس خواهشا هرگز رفاقت و علاقه اي كه به اينجا داريد و فراموش نكينيد و هميشه در مرحله اول رفيق هم باشيم ... ----------------- اميدوارم تونسته باشم منظورمم برسونم ... اما گاهي همين رفاقت باعث ميشه نسبت به همديگر انتقادي داشته باشيم كه اين حركت هم حركت خيلي خوبيه چون باعث پيشرفتمون ميشه ولي بايد 2 نكته دقت بشه 1- طرف انتقاد شونده بايد كاملا انعطاف پذير باشه 2- فرد انتقاد كنند نيز بايد طرف مقابل خوش بشناسه و رعايت فرد مقابل و اخلاق انجام بده .. 3- انتقاد ها بين طرفين نبايد در مكان عمومي باشه و بايد بشكل شخصي و دوطرفه به بحث بشه ... ( استفاده از پيام خصوصي) 4- در صورتي كه بحث در بين طرفين بالا گرفته و خود طرفين قادر به حل آن نيستند آن وقت ميشه از يك يا چند نفر كه مورد تاييد طفين بحث هست دعوت بشه تا مشكل و حل كنند ---------------------------- من گفتم دو مورد چرا شد 4 مورد ----------------- اميدوارم كه اين سوتفاهم بوجود اومده هم حل شده باشه -------------------------- بهتره كه ديگه تمركزمون رو فعاليت هاي تالار خومو ن جمع كنيم ----------------------- خب بريم سر موضوع تالار و برنامه هاش ... من همچنان منتظرم تا نظر دوسانو در مورد برنامه هاي قبلي تالار بدونم ... تا بتونيم برنامه جديد ارائه بديم ... در مورد برنامه جديد هم من تقريبا برنامه رو كامل كردم و فقط يه مقدارش مونده كه بعد از كامل شدنش براي ياسمن خانم ميفرستم تا ايشون هم تغييرات خودش درونش قرار بده ... بعد براي نظر سنجي بين برخي كاربران بشكل شخصي ارسال ميشه تا اونها هم نظرشون بگن بعد هم بشكل عمومي اعلام ميشه ... تا اين مراحل پيچيده براي توليد برنامه جديد تمام بشه و اعلام عمومي بشه فكر كنم ميشه براي بعد امتحانات كارشناسي ارشد كه خيلي هم خوب ميشه و همه دوستان بر مي گردند و مي تونيم از همه پتانسيل ها استفاده كرد ... -------- به همين دليل فعال برنامه جديدي اعلام نميشه و فعلا چكش كاري برناهه هاي قبلي رو انجام ميديم و يه سروساموني هم به تالار عمران و ايجاد پست ها و تاپيك جديد در تالار ... ------------ دوستان لطفا برنامه هاي قبلي رو فراموش نكنند و نظرشون بگويند تا برنامه بعدي خدانگهدار:w73: 2 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اميدوارم تونسته باشم منظورمم برسونم ... نوچ من نفهمیدم :دی 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ تغييرات زير تالار ماشین آلات عمرانی تمام شد و اين تالار هم آمادست آقايون روسفيدمون كنيد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده