R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ من هنوز شروع نکردم طرح 5 و کارآموزیم اجازه نمیده پایان نامه مو شروع کنم اونایی که شروع کردن یه دستی رو سر ما هم بکشن ایراد نداره عزیزم ، انشالله که هر چه زودتر بتونی شروع کنی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام ؛ من که پلانام دیگه آمادست؛مبلمان و ستون گذاری کردم ؛ تو مرحله نما رسیدم ، امروز رفتم با دوستم یونی با استاد کرکسیون کنیم؛استاد گفت وقت نداره بعدا بریم شرکتش برا کرکسیون برش مونده و طراحی سایت پلان و سه بعدی کردن و مطالعاتمم باید کامل کنم بعد هم ماکت بسازم احتمالا اواخر بهمن تحویلمونه لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ سلام ؛ من که پلانام دیگه آمادست؛مبلمان و ستون گذاری کردم ؛ تو مرحله نما رسیدم ، امروز رفتم با دوستم یونی با استاد کرکسیون کنیم؛استاد گفت وقت نداره بعدا بریم شرکتش برا کرکسیون برش مونده و طراحی سایت پلان و سه بعدی کردن و مطالعاتمم باید کامل کنم بعد هم ماکت بسازم احتمالا اواخر بهمن تحویلمونه چه خوب ، حسابی خسته نباشی ونوسی جونم انشالله که بهترین نمره رو بگیری گلم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ چه خوب ، حسابی خسته نباشی ونوسی جونم انشالله که بهترین نمره رو بگیری گلم :hapydancsmil: مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد خواهش میکنم عزیزم تا حالا برای من این مشکل پیش نیومده من اکثر واقع توی فتوشاپ فونت رو اضافه میکنم و بعد پرینت میگیرم ، با کد مشکل دارم :icon_razz: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم عزیزم تا حالا برای من این مشکل پیش نیومده من اکثر واقع توی فتوشاپ فونت رو اضافه میکنم و بعد پرینت میگیرم ، با کد مشکل دارم :icon_razz: آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۱ آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده مثل وقتی به لایه هات ضخامت میدی و میخوای پرینت بگیری باید عمل کنی، فرقی نداره که احتمال یه جا رو اشتباه کردی شاید چندتا خط روی هم افتاده و از لایه های مختلفه که اینجوری میشه لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ هنوط کسی پیدا نشده به ما کمک کنه؟ ینی هیچکی مطالعات خوابگاه نداره؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ من پارسال دفاع کردم .. پروژه ام بیمارستان مرکز درمانی ترمیمی و جراحی پلاستیک بود.. مطالعاتش خوبه ..کسی لازم داشت بگه بهش بدم...ماکت هم نداشتیم آخه اصلا کسی نگاه بهش هم نمیکنه..فقط پاورتون قوی باشه بقیش حله.. 1 لینک به دیدگاه
bahar_68 411 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده دوستم اگه بخوای میتونی پلاناتو برام بفرستی برات pdfکنم. لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد ونوس جان وقتی با کاتب بنویسی مشکلی پیش نمیاد، فونت ها برعکس نمیوفته 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ مثل وقتی به لایه هات ضخامت میدی و میخوای پرینت بگیری باید عمل کنی، فرقی نداره که احتمال یه جا رو اشتباه کردی شاید چندتا خط روی هم افتاده و از لایه های مختلفه که اینجوری میشه نمیدونم؛شاید من پارسال دفاع کردم .. پروژه ام بیمارستان مرکز درمانی ترمیمی و جراحی پلاستیک بود.. مطالعاتش خوبه ..کسی لازم داشت بگه بهش بدم...ماکت هم نداشتیم آخه اصلا کسی نگاه بهش هم نمیکنه..فقط پاورتون قوی باشه بقیش حله.. پاور پوینت منظورته؟ مگه پاور تحویل دادین؟ از ما که نمیخوان تو یونی ما ماکت خیلی براشون مهمه دوستم اگه بخوای میتونی پلاناتو برام بفرستی برات pdfکنم. باشه عزیزم اگه دیدم نمیتونم؛میفرستم برات :aghosh: ونوس جان وقتی با کاتب بنویسی مشکلی پیش نمیاد، فونت ها برعکس نمیوفته گلم کاتب نصب کردم؛ بعد که k تایپ میکنم یه کادری میتونم بکشم و توش بنویسم؛اما مشکل اینه سایز فونتم بزرگ نوشته میشه و هیچ ابزار ویرایشی نداره لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ گلم کاتب نصب کردم؛ بعد که k تایپ میکنم یه کادری میتونم بکشم و توش بنویسم؛اما مشکل اینه سایز فونتم بزرگ نوشته میشه و هیچ ابزار ویرایشی نداره چرا میشه ونوسی .... اولا که میتونی با scale کوچیک و بزرگش کنی، دوما که از format ...> text style میتونی اندازه فونتتو مشخص کنی و بعد بنویسی همش یه اندازه میشه کلا باید برای هر چیزی که میخوای بنویسی یه استایل مشخص کنی 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ منم پایان نامه دارم الان دارم هی حجم میبرم برا استاد تا اوایل اسفند هم بیشتر وقت ندارم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۹۱ چرا میشه ونوسی .... اولا که میتونی با scale کوچیک و بزرگش کنی، دوما که از format ...> text style میتونی اندازه فونتتو مشخص کنی و بعد بنویسی همش یه اندازه میشه کلا باید برای هر چیزی که میخوای بنویسی یه استایل مشخص کنی مرسی عزیزم؛راست میگیا با scale میشه ؛ممنون از راهنماییت دوست جون منم پایان نامه دارم الان دارم هی حجم میبرم برا استاد تا اوایل اسفند هم بیشتر وقت ندارم همیشه استادا اول رو مطالعات و حجم گیر میدن بعد اونور وقت کم میاد نما و برش اینا رو ببینین و تند تندی میشه ، امیدوارم زودی به پلان برسی وگرنه وقت کم میاری لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۹۱ راستی موضوع پایان نامه هاتونم بگین که اگه موضوع ها مشترک بود یا نمونه ای چیزی داشتیم بتونیم کمک کنیم ،تاحاالاا که موضوع ها اینطور بود (کسایی رو که میدونم) خوابگاه: hami_sani honey memar فرهنگسرا : خودم :دی آرامگاه : ~M~O~J~ موزه تاریخ و تمدن شرق : azadeh_arch _eng منم فرهنگسرام اما نه پایان نامه موضوع طرح 1 امه 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ درود و اینا بشه ها راستیتش غرض از مزاحمتِ دوباره گفتم ما ک همش دورِ همیم...چرا نشینیم باهم نفکریم به یه چیز خوب نرسیم آها سوالِ قشنگی پرسیدی شما!!:girl_yes2:به چی بفکریم!؟ به این ک یه موضوع خوجل و خاص باسه پایان نامه چیا میتونه باشه دوستان!؟:imoksmiley: چون باسم خیلی ممهمه گفتم فکرای بیشتر مسلما نتایج بهتریم داره اگه گفتین!؟بیاین بگین ببینم بلتی اصن!؟اصن هر کی زودتر گفت!؟:thk: 12 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ منم این ترم میخوام طرح نهایی بردارم ، ولی نمیدونم چه موضوعی انتخاب کنم 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ خوب موضوع زیاده مثله مثله سفره خونه مهد کودک فرودگاه و............... بستگی به علایق هر شخص داره 6 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۱ خوب موضوع زیاده مثله مثله سفره خونه مهد کودک فرودگاه و............... بستگی به علایق هر شخص داره نه خو...یه چیزِ ویژه ک باسه اینکه ارشدم میخوام بشرکتم به دردم بخوره...نیدونم چه جوری منظورمو بیان کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده