R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 من هنوز شروع نکردم طرح 5 و کارآموزیم اجازه نمیده پایان نامه مو شروع کنم اونایی که شروع کردن یه دستی رو سر ما هم بکشن ایراد نداره عزیزم ، انشالله که هر چه زودتر بتونی شروع کنی
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اسفند، 2012 سلام ؛ من که پلانام دیگه آمادست؛مبلمان و ستون گذاری کردم ؛ تو مرحله نما رسیدم ، امروز رفتم با دوستم یونی با استاد کرکسیون کنیم؛استاد گفت وقت نداره بعدا بریم شرکتش برا کرکسیون برش مونده و طراحی سایت پلان و سه بعدی کردن و مطالعاتمم باید کامل کنم بعد هم ماکت بسازم احتمالا اواخر بهمن تحویلمونه
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 سلام ؛ من که پلانام دیگه آمادست؛مبلمان و ستون گذاری کردم ؛ تو مرحله نما رسیدم ، امروز رفتم با دوستم یونی با استاد کرکسیون کنیم؛استاد گفت وقت نداره بعدا بریم شرکتش برا کرکسیون برش مونده و طراحی سایت پلان و سه بعدی کردن و مطالعاتمم باید کامل کنم بعد هم ماکت بسازم احتمالا اواخر بهمن تحویلمونه چه خوب ، حسابی خسته نباشی ونوسی جونم انشالله که بهترین نمره رو بگیری گلم :hapydancsmil:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اسفند، 2012 چه خوب ، حسابی خسته نباشی ونوسی جونم انشالله که بهترین نمره رو بگیری گلم :hapydancsmil: مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد خواهش میکنم عزیزم تا حالا برای من این مشکل پیش نیومده من اکثر واقع توی فتوشاپ فونت رو اضافه میکنم و بعد پرینت میگیرم ، با کد مشکل دارم :icon_razz:
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 اسفند، 2012 خواهش میکنم عزیزم تا حالا برای من این مشکل پیش نیومده من اکثر واقع توی فتوشاپ فونت رو اضافه میکنم و بعد پرینت میگیرم ، با کد مشکل دارم :icon_razz: آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده مثل وقتی به لایه هات ضخامت میدی و میخوای پرینت بگیری باید عمل کنی، فرقی نداره که احتمال یه جا رو اشتباه کردی شاید چندتا خط روی هم افتاده و از لایه های مختلفه که اینجوری میشه
hami_sani 6076 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 هنوط کسی پیدا نشده به ما کمک کنه؟ ینی هیچکی مطالعات خوابگاه نداره؟ 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 من پارسال دفاع کردم .. پروژه ام بیمارستان مرکز درمانی ترمیمی و جراحی پلاستیک بود.. مطالعاتش خوبه ..کسی لازم داشت بگه بهش بدم...ماکت هم نداشتیم آخه اصلا کسی نگاه بهش هم نمیکنه..فقط پاورتون قوی باشه بقیش حله.. 1
bahar_68 411 ارسال شده در 12 اسفند، 2012 آخه من میخوام فایل کد رو به عکس یا PDF تبدیل کنم که ببرم تو فتوشاپ خط ها کلفت و بی کیفیت میشن نمیدونم کجای تنظیماتم اشکال پیدا کرده دوستم اگه بخوای میتونی پلاناتو برام بفرستی برات pdfکنم.
fargol_2408 3453 ارسال شده در 13 اسفند، 2012 مرسیییییییییی عزیز دلم, ولی یه مشکلی دارم؛هر بار میرم کارمو پرینت بگیرم نوشته هام برعکس میوفتن, طبق تاپیک آموزشی که تو تالار بود عمل کردم باز امروز فونتام برعکس شد ونوس جان وقتی با کاتب بنویسی مشکلی پیش نمیاد، فونت ها برعکس نمیوفته 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 اسفند، 2012 مثل وقتی به لایه هات ضخامت میدی و میخوای پرینت بگیری باید عمل کنی، فرقی نداره که احتمال یه جا رو اشتباه کردی شاید چندتا خط روی هم افتاده و از لایه های مختلفه که اینجوری میشه نمیدونم؛شاید من پارسال دفاع کردم .. پروژه ام بیمارستان مرکز درمانی ترمیمی و جراحی پلاستیک بود.. مطالعاتش خوبه ..کسی لازم داشت بگه بهش بدم...ماکت هم نداشتیم آخه اصلا کسی نگاه بهش هم نمیکنه..فقط پاورتون قوی باشه بقیش حله.. پاور پوینت منظورته؟ مگه پاور تحویل دادین؟ از ما که نمیخوان تو یونی ما ماکت خیلی براشون مهمه دوستم اگه بخوای میتونی پلاناتو برام بفرستی برات pdfکنم. باشه عزیزم اگه دیدم نمیتونم؛میفرستم برات :aghosh: ونوس جان وقتی با کاتب بنویسی مشکلی پیش نمیاد، فونت ها برعکس نمیوفته گلم کاتب نصب کردم؛ بعد که k تایپ میکنم یه کادری میتونم بکشم و توش بنویسم؛اما مشکل اینه سایز فونتم بزرگ نوشته میشه و هیچ ابزار ویرایشی نداره
honey memar 2377 ارسال شده در 13 اسفند، 2012 گلم کاتب نصب کردم؛ بعد که k تایپ میکنم یه کادری میتونم بکشم و توش بنویسم؛اما مشکل اینه سایز فونتم بزرگ نوشته میشه و هیچ ابزار ویرایشی نداره چرا میشه ونوسی .... اولا که میتونی با scale کوچیک و بزرگش کنی، دوما که از format ...> text style میتونی اندازه فونتتو مشخص کنی و بعد بنویسی همش یه اندازه میشه کلا باید برای هر چیزی که میخوای بنویسی یه استایل مشخص کنی 2
*lotus* 20275 ارسال شده در 13 اسفند، 2012 منم پایان نامه دارم الان دارم هی حجم میبرم برا استاد تا اوایل اسفند هم بیشتر وقت ندارم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 13 اسفند، 2012 چرا میشه ونوسی .... اولا که میتونی با scale کوچیک و بزرگش کنی، دوما که از format ...> text style میتونی اندازه فونتتو مشخص کنی و بعد بنویسی همش یه اندازه میشه کلا باید برای هر چیزی که میخوای بنویسی یه استایل مشخص کنی مرسی عزیزم؛راست میگیا با scale میشه ؛ممنون از راهنماییت دوست جون منم پایان نامه دارم الان دارم هی حجم میبرم برا استاد تا اوایل اسفند هم بیشتر وقت ندارم همیشه استادا اول رو مطالعات و حجم گیر میدن بعد اونور وقت کم میاد نما و برش اینا رو ببینین و تند تندی میشه ، امیدوارم زودی به پلان برسی وگرنه وقت کم میاری
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 15 اسفند، 2012 راستی موضوع پایان نامه هاتونم بگین که اگه موضوع ها مشترک بود یا نمونه ای چیزی داشتیم بتونیم کمک کنیم ،تاحاالاا که موضوع ها اینطور بود (کسایی رو که میدونم) خوابگاه: hami_sani honey memar فرهنگسرا : خودم :دی آرامگاه : ~M~O~J~ موزه تاریخ و تمدن شرق : azadeh_arch _eng منم فرهنگسرام اما نه پایان نامه موضوع طرح 1 امه 2
Arpak 8511 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 درود و اینا بشه ها راستیتش غرض از مزاحمتِ دوباره گفتم ما ک همش دورِ همیم...چرا نشینیم باهم نفکریم به یه چیز خوب نرسیم آها سوالِ قشنگی پرسیدی شما!!:girl_yes2:به چی بفکریم!؟ به این ک یه موضوع خوجل و خاص باسه پایان نامه چیا میتونه باشه دوستان!؟:imoksmiley: چون باسم خیلی ممهمه گفتم فکرای بیشتر مسلما نتایج بهتریم داره اگه گفتین!؟بیاین بگین ببینم بلتی اصن!؟اصن هر کی زودتر گفت!؟:thk: 12
R.Irankhah 25490 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 منم این ترم میخوام طرح نهایی بردارم ، ولی نمیدونم چه موضوعی انتخاب کنم 8
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 خوب موضوع زیاده مثله مثله سفره خونه مهد کودک فرودگاه و............... بستگی به علایق هر شخص داره 6
Arpak 8511 ارسال شده در 28 اسفند، 2012 خوب موضوع زیاده مثله مثله سفره خونه مهد کودک فرودگاه و............... بستگی به علایق هر شخص داره نه خو...یه چیزِ ویژه ک باسه اینکه ارشدم میخوام بشرکتم به دردم بخوره...نیدونم چه جوری منظورمو بیان کنم 3
ارسال های توصیه شده