Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نوچ بچه های محل بهش میگند خوش تیپ من البته این روبه نام گنجشک قناری خوش تیپ نما می شناسم راهنمایی کن 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بچه های محل بهش میگند خوش تیپ من البته این روبه نام گنجشک قناری خوش تیپ نما می شناسم راهنمایی کن خب تو محله ما یه چی دیگه بهش میگن اسمش فرنگیه! 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ خب تو محله ما یه چی دیگه بهش میگناسمش فرنگیه! رافائل نادال؟ 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رافائل نادال؟ :ws28: نهههههههه یکم سرچ کن 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قناری گلاستر آفریییییییین سوال بعد با شما 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قناری گلاستر بی مزه شد :icon_razz: همون اول کار گفتی که یه مقدار خودت رو سردرگم نشون بده حداقل اصلا بازی تعطیل 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ بی مزه شد :icon_razz:همون اول کار گفتی که یه مقدار خودت رو سردرگم نشون بده حداقل اصلا بازی تعطیل آها پس شمام می دونستی و داشتی منو اسکول می کردی؟!؟! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آها پس شمام می دونستی و داشتی منو اسکول می کردی؟!؟! تا قناری رو آره کاکول به سر 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سما جان سوال بعد رو بذار یعنی میگی قانون رو زیر پا بذارم؟ من گنجشک شناس هستم. تمامی مطالعات و تحقیقات بنده فقط روی مدلهای مختلف گنجشک می باشد. مدلهای 1986 الی 2014 غیر از این فعلا در دست اقدام ندارم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این که یه نوع مرغابی هست، بهش میگیم بط آبی :دی شکار کردمش، ولی بعد فهمیدم خوردنی نیست 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1397517]:gnugghender: آبچیلک نیست؟ همونی که هی کنار آب ورجه وورجه میکنه و نک میزنه به گل و لای ؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۳ hit[/MENTION]a;1397517]:gnugghender: گنجشک آبزی نوک دراز 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده