ooraman 22216 ارسال شده در 14 آبان، 2013 hit[/MENTION]a;1297154]آفریییییییییییییییییییییییین درسته.:hapydancsmil: ماشالله پرنده شناسیت عالیه ها. چه جالب.همه چی اونجا اسم مخصوص داره! دارم کم کم به بوشهر علاقمند میشم. به لطف شماها تازه دارم یه چیزایی یاد میگیرم اولش حدس میزنم ممکنه از کدوم راسته یا خانواده باشه بقیش و دیگه سرچ یاری میکنه نوبت منه؟ خیلی پرنده خوبیه...و البته یه کم باور نکردنی! 5
ooraman 22216 ارسال شده در 17 آبان، 2013 بابا چقدر تنبلیییییییید دو سه تا راهنمایی کردم تیرشم که معلومه یه سرچ بزنین یه دیقه ای معلوم میشه چیه که:w127: 3
JU JU 7193 ارسال شده در 17 آبان، 2013 خوب نمیشه زیاد نزدیک کرکس شد خوب، من از کوجا بشناسمش :دی راستی، قرقی از کدوم تیره هست؟ "جیجه برو" نیست؟ البته این پرنده فکر کنم نوعی عقاب باشه ، عقابی بیارزش " جیجه برو "، یعنی میاد و جوجه مرغا رو شکار میکنه و میبره :دی برم یه سرچ بزنم بیام :gnugghender: سرچ بزنم کرکس زشت فکر کنم زودی پیدا شه :hapydancsmil: 3
ooraman 22216 ارسال شده در 17 آبان، 2013 خوب نمیشه زیاد نزدیک کرکس شد خوب، من از کوجا بشناسمش :دی راستی، قرقی از کدوم تیره هست؟ "جیجه برو" نیست؟ البته این پرنده فکر کنم نوعی عقاب باشه ، عقابی بیارزش " جیجه برو "، یعنی میاد و جوجه مرغا رو شکار میکنه و میبره :دی برم یه سرچ بزنم بیام :gnugghender: سرچ بزنم کرکس زشت فکر کنم زودی پیدا شه :hapydancsmil: قرقی خودش یه تیره هست از خانواده شاهین ها(شاهین سانان) میگم از تیره کرکسه تو میگی عقابه؟!!! نخییییییییییییییییییییر اصلانم انقد بی ارزش نیست خیلی هم پرنده اسطوره ای هست .... دیگه راهنمایی بهتر از این؟ اسم محلی هم این دفعه بگی کشتمت ...ما چه میدونیم تو بوشهر بهشون چی میگن آخه.... 3
JU JU 7193 ارسال شده در 17 آبان، 2013 باید یاد بگیرین دیگه تو بوشهر چی بهش میگن والا چیزی پیدا نکردم تو این سرچام فقط یه جا یه مطلب خوندم، و با توجه به افسانهای بودنش، باید "هما" باشه این عقاب رو هم نگفتم که اینه، گفتم فکر کنم اون پرندهای که من میگم از دسته عقاب سانان بشه :دی حالا درست حدس زدم؟ یا لاشخور به اسم هما؟ که سر ستون های تخت جمشید هم ازش استفاده کردن؟ 3
JU JU 7193 ارسال شده در 17 آبان، 2013 اگه هما باشه، مثل من مغز استخون خیلی دوست داره به استخونا رحم نمیکنم :gnugghender: راستی، توی بوشهر به "هما" میگیم " هما " 3
ooraman 22216 ارسال شده در 17 آبان، 2013 بلهههههههه این هماست همون همای سعادت خودمون که رو شونه هرکی بشینه خوشبختی رو بهش نوید میده درسته که از تیره لاشخوراست ولی به مرغ استخوان خوار معروف هست و تاحدودی هیبت عقاب رو داره پرنده زیباییه 4
An@hita 8666 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2013 من همارو میشناختم حیف که دیر اومدم.زوووووووووود عکس بعدی رو بذارید. 2
JU JU 7193 ارسال شده در 18 آبان، 2013 hit[/MENTION]a;1299690]من همارو میشناختم حیف که دیر اومدم.زوووووووووود عکس بعدی رو بذارید. شما عکس بعدی بزارید لطفن :gnugghender: 1
An@hita 8666 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2013 شما عکس بعدی بزارید لطفن :gnugghender: تو حدس زدی بعد من عکس بعدی رو بذارم؟؟؟؟؟؟؟ اسپم نکن یالا عکس بعدی رو بذار بدوووووووووووووووووووووووو 1
JU JU 7193 ارسال شده در 29 آبان، 2013 نوبت من بود، ولی این بار یکی بزاره دلم برا این تاپیک تنگ شده چند روزیه هم تنبلم هم کمی سرم شلوغیده دیگه مغزم هنگ کرده 2
ooraman 22216 ارسال شده در 21 آذر، 2013 بفرما بگو این چیه؟؟ یا کیه؟؟ سلااااااااام به همگی ...بازم سوت و کور شد که این فک کنم بلبل باشه 1
notrino 2604 ارسال شده در 21 آذر، 2013 سلااااااااام به همگی ...بازم سوت و کور شد که این فک کنم بلبل باشه افرین به شما کاملا اشتباه بود 1
ارسالهای توصیه شده