Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه...چکچک سر.......تو جای خالی یه رنگه...اینم یه راهنمایی چکچک سر سیاه 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چکچک سر سیاه آقا تبریک میگم خیلی خیلی نزدیک شدین....فقط رنگشو اشتباه گفتین یبار دیگه عکسو ببینید دیگه جوابو گفتین... 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقا تبریک میگم خیلی خیلی نزدیک شدین....فقط رنگشو اشتباه گفتین یبار دیگه عکسو ببینید دیگه جوابو گفتین... چکچک کله سفید زشت بدترکیب 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گنجشک؟ به به آقای خاص.پارسال دوست امسال آشنا. خوش اومدین چکچک کله سفید زشت بدترکیب 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چکچک کله سفید زشت بدترکیب آقا ایندفه دیگه درسته... من تبریک میگم...انشا...موفق باشین... لطفا توضیحات چکچک سرسفید و عکس بعدی.... 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جهنم ضرر عکس بعدی رو من میذارم حدس بزنید: 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گنجشک؟ احسنت فقط بگو چه مدلی؟ 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ احسنتفقط بگو چه مدلی؟ گنجشک خونگی؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گنجشک خونگی؟ نخیر مدل 2011 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۳ جهنم ضررعکس بعدی رو من میذارم حدس بزنید: گنجشک درختی 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ گنجشک درختی عکس بعدی رو بذار ببینم چه میکنی 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ این چیست؟؟؟ گنجشک 2015؟ 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نووووچ ولی خداوکیلی خیلی موهاشونو خوب اصلاح کردند آلمانی زدند 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قناری های خوش تیپی هستند 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ قناری های خوش تیپی هستند آفرین نزدیک شدین قناری چی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آفرین نزدیک شدین قناری چی؟؟؟ قناری خوش تیپ؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده