ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ hit[/MENTION]a;1297154]آفریییییییییییییییییییییییین درسته.:hapydancsmil: ماشالله پرنده شناسیت عالیه ها. چه جالب.همه چی اونجا اسم مخصوص داره! دارم کم کم به بوشهر علاقمند میشم. به لطف شماها تازه دارم یه چیزایی یاد میگیرم اولش حدس میزنم ممکنه از کدوم راسته یا خانواده باشه بقیش و دیگه سرچ یاری میکنه نوبت منه؟ خیلی پرنده خوبیه...و البته یه کم باور نکردنی! 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ پرنده شناساااااااااا کجاییننننننننن 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ کرکس هست آیا؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ کرکس هست آیا؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 از تیره کرکس هست 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ بابا چقدر تنبلیییییییید دو سه تا راهنمایی کردم تیرشم که معلومه یه سرچ بزنین یه دیقه ای معلوم میشه چیه که:w127: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب نمیشه زیاد نزدیک کرکس شد خوب، من از کوجا بشناسمش :دی راستی، قرقی از کدوم تیره هست؟ "جیجه برو" نیست؟ البته این پرنده فکر کنم نوعی عقاب باشه ، عقابی بیارزش " جیجه برو "، یعنی میاد و جوجه مرغا رو شکار میکنه و میبره :دی برم یه سرچ بزنم بیام :gnugghender: سرچ بزنم کرکس زشت فکر کنم زودی پیدا شه :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ خوب نمیشه زیاد نزدیک کرکس شد خوب، من از کوجا بشناسمش :دی راستی، قرقی از کدوم تیره هست؟ "جیجه برو" نیست؟ البته این پرنده فکر کنم نوعی عقاب باشه ، عقابی بیارزش " جیجه برو "، یعنی میاد و جوجه مرغا رو شکار میکنه و میبره :دی برم یه سرچ بزنم بیام :gnugghender: سرچ بزنم کرکس زشت فکر کنم زودی پیدا شه :hapydancsmil: قرقی خودش یه تیره هست از خانواده شاهین ها(شاهین سانان) میگم از تیره کرکسه تو میگی عقابه؟!!! نخییییییییییییییییییییر اصلانم انقد بی ارزش نیست خیلی هم پرنده اسطوره ای هست .... دیگه راهنمایی بهتر از این؟ اسم محلی هم این دفعه بگی کشتمت ...ما چه میدونیم تو بوشهر بهشون چی میگن آخه.... 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ باید یاد بگیرین دیگه تو بوشهر چی بهش میگن والا چیزی پیدا نکردم تو این سرچام فقط یه جا یه مطلب خوندم، و با توجه به افسانهای بودنش، باید "هما" باشه این عقاب رو هم نگفتم که اینه، گفتم فکر کنم اون پرندهای که من میگم از دسته عقاب سانان بشه :دی حالا درست حدس زدم؟ یا لاشخور به اسم هما؟ که سر ستون های تخت جمشید هم ازش استفاده کردن؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ اگه هما باشه، مثل من مغز استخون خیلی دوست داره به استخونا رحم نمیکنم :gnugghender: راستی، توی بوشهر به "هما" میگیم " هما " 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ بلهههههههه این هماست همون همای سعادت خودمون که رو شونه هرکی بشینه خوشبختی رو بهش نوید میده درسته که از تیره لاشخوراست ولی به مرغ استخوان خوار معروف هست و تاحدودی هیبت عقاب رو داره پرنده زیباییه 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ من همارو میشناختم حیف که دیر اومدم.زوووووووووود عکس بعدی رو بذارید. 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ hit[/MENTION]a;1299690]من همارو میشناختم حیف که دیر اومدم.زوووووووووود عکس بعدی رو بذارید. شما عکس بعدی بزارید لطفن :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ شما عکس بعدی بزارید لطفن :gnugghender: تو حدس زدی بعد من عکس بعدی رو بذارم؟؟؟؟؟؟؟ اسپم نکن یالا عکس بعدی رو بذار بدوووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نوبت من بود، ولی این بار یکی بزاره دلم برا این تاپیک تنگ شده چند روزیه هم تنبلم هم کمی سرم شلوغیده دیگه مغزم هنگ کرده 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۲ از خانواده گنجشک سانانه؟ 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ بفرما بگو این چیه؟؟ یا کیه؟؟ سلااااااااام به همگی ...بازم سوت و کور شد که این فک کنم بلبل باشه 1 لینک به دیدگاه
notrino 2604 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااام به همگی ...بازم سوت و کور شد که این فک کنم بلبل باشه افرین به شما کاملا اشتباه بود 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ افرین به شما کاملا اشتباه بود سسکه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده