JU JU 7193 ارسال شده در 21 مهر، 2013 همینجوری دعواش کردم حالش خوب بشه مگه این پرنده grey francolin نیست؟ 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2013 جاوید زدی تو خط اسم علمی؟؟ دوست جونا این پرنده اسمش جیرفتی بود. جاوییییییییییییییید عکس بعدی رو بذار برادر که در راه شناسایی این عزیز خیلی تلاش ها نمودی 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2013 مسابقه بدون من خوج میگذره؟:1111::1111: جا موندم من شما تاج سری دوست جون. بفرما شما عکسو بذار. 3
ooraman 22216 ارسال شده در 31 مهر، 2013 شما تاج سری دوست جون. بفرما شما عکسو بذار. اختیار دارییییییییین...نه بابا حالا یه چیزی گفتم من نوبت جاویده حالا اصرار میکنین میذارم 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2013 اختیار دارییییییییین...نه بابا حالا یه چیزی گفتم من نوبت جاویده حالا اصرار میکنین میذارم از خانواده ماکیانه؟تو همون مایه های کبک و اینااااااا؟ به نام خدا هستماز خانواده رالیده Rallidae 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 2 آبان، 2013 از خانواده ماکیانه؟تو همون مایه های کبک و اینااااااا؟ خانوادشو گفتم! این پرنده از این خانواده باید باشه! خانواده رالیده از راسته درناسانانه (Gruiformes) 1
ooraman 22216 ارسال شده در 4 آبان، 2013 از خانواده ماکیانه؟تو همون مایه های کبک و اینااااااا؟ نه از ماکیان نیست خانوادشو گفتم! این پرنده از این خانواده باید باشه! خانواده رالیده از راسته درناسانانه (Gruiformes) خب میدونی یه دفعه بگو دیگه چرا رد گم میکنیییییییییییی بله از درنا سانانه تیرشم درست گفتی حالا اسم خودش و بگو 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 آبان، 2013 خب اگه میدونستم که میگفتم. ما واسه جانورشناسیمون تا حد راسته مطالعه داشتیم خودم بر حسب علاقه مطالعه رو اوردم تا حد تیره (خانواده) فعلا در حد تشخیص جنس و گونه نیستم! این همه پرنده شناس اینجا داشتیم! تا ما اومدیم همه رفتن! (یادم باشه دریا رفتم یه بطری آب با خودم ببرم!) 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2013 خب اگه میدونستم که میگفتم. ما واسه جانورشناسیمون تا حد راسته مطالعه داشتیمخودم بر حسب علاقه مطالعه رو اوردم تا حد تیره (خانواده) فعلا در حد تشخیص جنس و گونه نیستم! این همه پرنده شناس اینجا داشتیم! تا ما اومدیم همه رفتن! (یادم باشه دریا رفتم یه بطری آب با خودم ببرم!) خب دیدم تا اینجاشو گفتی گفتم حتما تا آخرشم میگی دیگه یلوه حنایی است عایا؟ 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 آبان، 2013 خب دیدم تا اینجاشو گفتی گفتم حتما تا آخرشم میگی دیگه یلوه حنایی است عایا؟ با اجازه بزرگترا بببببببببلللله درسته! 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 6 آبان، 2013 لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی لی حمید چقدر قشنگه ایشالله مبارکش باد حمید جان دادا بدو عکس بعد (نزن زیرش . تو خسته ش کردی من خاکش کردم پس عکس بعدی با تو) 2
ooraman 22216 ارسال شده در 11 آبان، 2013 hit[/MENTION]a;1293120] خب دیدم تا اینجاشو گفتی گفتم حتما تا آخرشم میگی دیگه یلوه حنایی است عایا؟ بلهههههههههههههههههه عسک بعدی رو بذار 2
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 11 آبان، 2013 از اونجایی که حمید معلوم نیست کی گذرش به اینجا بیفته من عکس بعدی رو میذارم این چیههههههههههههههههههههه؟ 4
JU JU 7193 ارسال شده در 12 آبان، 2013 ما که بهش میگیم "گاچی" فکر نکنم دم جنبانک باشه (زیاد دمش رو مثل اون دم جنبانک معروف بالا پایین نمیکنه ) خیلی هم تو آب و جاهای که یه مقدار آب باشه، پیدا میشه، نمدونم اونجا چیکار داره :دی 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2013 دم جنبونک خاکستریه؟ آفریییییییییییییییییییییییین درسته.:hapydancsmil: ماشالله پرنده شناسیت عالیه ها. ما که بهش میگیم "گاچی" فکر نکنم دم جنبانک باشه (زیاد دمش رو مثل اون دم جنبانک معروف بالا پایین نمیکنه ) خیلی هم تو آب و جاهای که یه مقدار آب باشه، پیدا میشه، نمدونم اونجا چیکار داره :دی چه جالب.همه چی اونجا اسم مخصوص داره! دارم کم کم به بوشهر علاقمند میشم. 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 آبان، 2013 hit[/MENTION]a;1297154]آفریییییییییییییییییییییییین درسته.:hapydancsmil: ماشالله پرنده شناسیت عالیه ها. چه جالب.همه چی اونجا اسم مخصوص داره! دارم کم کم به بوشهر علاقمند میشم. دقیقن همینطور هست بوشهر که خودش یه دنیای بزرگ هست، چرا الان داری کم کمک علاقمند میشی؟
ارسال های توصیه شده