رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اولی اگرت (قار) کوچک چکاوک بیابانیست دومی عایا؟ نه چکاوک نیست اصلنم نیست، حواصیل صخرهای هست خیلی دلم میخواد گوشتش رو امتحان کنم فکر کنم مثل گوشت گنجشک خوشمزه باشه، ولی کمی بو بده خیلی خوبم حواصیل هست، تایید شد حرف مناااا خوب گوشت منو که بعدن مورچه ها میخورن آقا چرا دعوا می کنید حالا هردوتون درست گفتین، حواصیل برفی هس یا همون قار برفی ولی باید بگین در چه حالیه؟! 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ دومی گنجشک پشت خط خطی نیست؟ گفتم گنجشک سان هست توی اسمش اصن گنجشک نیستا! 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ فصل جفت گیریشونه در حال جذب جفته 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ نه چکاوک نیست آقا چرا دعوا می کنید حالا هردوتون درست گفتین، حواصیل برفی هس یا همون قار برفی ولی باید بگین در چه حالیه؟! خوب پس حواصیل شد سه حالت بیشتر نداره 1.لونه اماده شده داره جفتش رو صدا میزنه 2.داره آماده میشه رو تخم بخوابه 3. دستشویی داره و محلی خارج از لونه رو انتخاب کرده 2 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ فصل جفت گیریشونه در حال جذب جفته خوب پس حواصیل شد سه حالت بیشتر نداره 1.لونه اماده شده داره جفتش رو صدا میزنه 2.داره آماده میشه رو تخم بخوابه 3. دستشویی داره و محلی خارج از لونه رو انتخاب کرده اشتبا گفتین فقط درحال نمایش پرهای زینتی خود (به هنگام جفتگیری!) 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اشتبا گفتین فقط درحال نمایش پرهای زینتی خود (به هنگام جفتگیری!) درست گفتم دیگه 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اولی قار برفی دومی چرخ ریسک نیزار نیست؟ 3 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ اولی قار برفی دومی چرخ ریسک نیزار نیست؟ اف فرین درسته 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ با توجه به پاهایی که داره، بایست نوعی مرغ دریایی باشه حالا از چه نوعی، دقیق نمیدونم، چون بخشی از این عکس نیز سانسور شده که میشد حتمن از اونجا درش آورد از این مرغ بارانیا باید باشه 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ خیلی باهوشی، عجب تصویری از مرغ طوفان گذاشتی 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ این چرخ ریسک زیبا توسط برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام گرفته شده ولی متاسفانه قار رو بخاطر ندارم از کجا کپی کردم! 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ با توجه به پاهایی که داره، بایست نوعی مرغ دریایی باشه حالا از چه نوعی، دقیق نمیدونم، چون بخشی از این عکس نیز سانسور شده که میشد حتمن از اونجا درش آورد از این مرغ بارانیا باید باشه فهمیدم زرنگ زیاده تو این انجمن دیگه گفتم سانسور کنم لو نره خیلی باهوشی، عجب تصویری از مرغ طوفان گذاشتی :5c6ipag2mnshmsf5ju3:5c6ipag2mnshmsf5ju3 افرین مرغ طوفانه عکس بعدی رو بذار 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یکی از پرنده های دوست داشتنی هستش شکارش نیز به شدت سخت، ولی البته خیلی گوشت خوشمزهای داره در فصل زمستان، چون هوای بوشهر، دمای معتدلی داره، به اونجا مهاجرت کرده، و در دستههای بزرگ، و گاهن - به وفور - به صورت تکی هم دیده میشه! به گویش بوشهری به این پرنده - چر cher - گفته می شه اسم اصلی این پرنده رو نمیدونم، باید سرچ کنم 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یکی از پرنده های دوست داشتنی هستششکارش نیز به شدت سخت، ولی البته خیلی گوشت خوشمزهای داره ایشالله که اشتباه جواب داده باشی 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ایشالله که اشتباه جواب داده باشی خود ِ خودشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده