JU JU 7193 ارسال شده در 1 مرداد، 2013 سلام نمیدونم دوستان چطور این پرنده رو "مرغابی" اسم بردند نوک پرنده رو ببینین هرچی کلهش سبزه و تو آبه که مرغابی نمیشه البته من اسم این پرنده رو نمیدونم! 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 2 مرداد، 2013 مرغ دریایی کله سبز نوک کج آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: 3
JU JU 7193 ارسال شده در 7 مرداد، 2013 آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: آناهیتا معرفی کن، بریم سراغ پرنده بعدی به نظر شما گوشت این پرنده میتونه خوشمزه باشه ؟ 1
Lean 56968 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: حسوت مرغ کله سبز نوک کج دریایی:hapydancsmil: 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2013 آناهیتامعرفی کن، بریم سراغ پرنده بعدی به نظر شما گوشت این پرنده میتونه خوشمزه باشه ؟ گوشتش دیگههههههههههه؟یکی طلبت:icon_razz: این پرنده اسمش مرگوس. عکس بعدی رو کی میذاره؟ حسوت مرغ کله سبز نوک کج دریایی:hapydancsmil:
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 گوشتش دیگههههههههههه؟یکی طلبت:icon_razz: این پرنده اسمش مرگوس. عکس بعدی رو کی میذاره؟ طبق قانون تاپیک، هر کسی که اسم پرنده رو بگه 2
JU JU 7193 ارسال شده در 8 مرداد، 2013 آناهیتا جان، شما عکس جدید بزارین خواهشن از پرندههای خوش مزه عکس بزارین 3
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2013 طبق قانون تاپیک، هر کسی که اسم پرنده رو بگه آناهیتا جان، شما عکس جدید بزارین خواهشن از پرندههای خوش مزه عکس بزارین باشه.حالا که اینطوره پس اینو بگو:gnugghender: 2
JU JU 7193 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 با توجه بع عکسی که گذاشتین، درست نمیشه تشخیص داد سایزش به نظر خیلی از شاهین بزرگتر به نظر میرسه از انواع عقابها هم کوچکتر به نظر میرسه منقارش هم مشخص نیست در کل، به نظر شاهین میاد 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 با توجه بع عکسی که گذاشتین، درست نمیشه تشخیص دادسایزش به نظر خیلی از شاهین بزرگتر به نظر میرسه از انواع عقابها هم کوچکتر به نظر میرسه منقارش هم مشخص نیست در کل، به نظر شاهین میاد ما خیلی از پرنده هارو تو هوا میبینیم و از اونجا باید شناساییش کنیم.آفرین تحلیلت درست بود.از پرنده های شکاریه.اما شاهین و عقاب نیست. قوش نوووووووووووووووووووووووچ 1
An@hita 8666 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2013 دوست جون لفطن پست قبلیمو بخون.گفتم که عقاب نیست.آخه عقاب طلایی این شکلیه؟ 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 دوست جون لفطن پست قبلیمو بخون.گفتم که عقاب نیست.آخه عقاب طلایی این شکلیه؟ طلای عقابی؟ 2
JU JU 7193 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ایمان جان، فکر نکنم باز باشه باجریگار هم نیست، سایزش از اون بزرگتر هست فکر کردن به باز البته، گزینه خوبیه، اما حس میکنم نیست 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 اگه تصویر مورد سوال این باشه من میتونم بگم که از عقاب شکلانه! راسته Falconiformes ... این راسته تحت نام های بازیان یا شاهین شکلان هم معروفه! خیلی شبیه شاهینه ... اما خب فعلا در حدی نیستم که بتونم جنس یا حتی خانواده رو تشخیص بدم. افراد این راسته همه شکاری اند! 3
ارسال های توصیه شده