JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام نمیدونم دوستان چطور این پرنده رو "مرغابی" اسم بردند نوک پرنده رو ببینین هرچی کلهش سبزه و تو آبه که مرغابی نمیشه البته من اسم این پرنده رو نمیدونم! 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرغ دریایی کله سبز نوک کج آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: آناهیتا معرفی کن، بریم سراغ پرنده بعدی به نظر شما گوشت این پرنده میتونه خوشمزه باشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخه کی به تو 3 تا مدال داده؟خیییییییییییییر:vahidrk: حسوت مرغ کله سبز نوک کج دریایی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آناهیتامعرفی کن، بریم سراغ پرنده بعدی به نظر شما گوشت این پرنده میتونه خوشمزه باشه ؟ گوشتش دیگههههههههههه؟یکی طلبت:icon_razz: این پرنده اسمش مرگوس. عکس بعدی رو کی میذاره؟ حسوت مرغ کله سبز نوک کج دریایی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گوشتش دیگههههههههههه؟یکی طلبت:icon_razz: این پرنده اسمش مرگوس. عکس بعدی رو کی میذاره؟ طبق قانون تاپیک، هر کسی که اسم پرنده رو بگه 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آناهیتا جان، شما عکس جدید بزارین خواهشن از پرندههای خوش مزه عکس بزارین 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ طبق قانون تاپیک، هر کسی که اسم پرنده رو بگه آناهیتا جان، شما عکس جدید بزارین خواهشن از پرندههای خوش مزه عکس بزارین باشه.حالا که اینطوره پس اینو بگو:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با توجه بع عکسی که گذاشتین، درست نمیشه تشخیص داد سایزش به نظر خیلی از شاهین بزرگتر به نظر میرسه از انواع عقابها هم کوچکتر به نظر میرسه منقارش هم مشخص نیست در کل، به نظر شاهین میاد 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ با توجه بع عکسی که گذاشتین، درست نمیشه تشخیص دادسایزش به نظر خیلی از شاهین بزرگتر به نظر میرسه از انواع عقابها هم کوچکتر به نظر میرسه منقارش هم مشخص نیست در کل، به نظر شاهین میاد ما خیلی از پرنده هارو تو هوا میبینیم و از اونجا باید شناساییش کنیم.آفرین تحلیلت درست بود.از پرنده های شکاریه.اما شاهین و عقاب نیست. قوش نوووووووووووووووووووووووچ 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست جون لفطن پست قبلیمو بخون.گفتم که عقاب نیست.آخه عقاب طلایی این شکلیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوست جون لفطن پست قبلیمو بخون.گفتم که عقاب نیست.آخه عقاب طلایی این شکلیه؟ طلای عقابی؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایمان جان، فکر نکنم باز باشه باجریگار هم نیست، سایزش از اون بزرگتر هست فکر کردن به باز البته، گزینه خوبیه، اما حس میکنم نیست 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگه تصویر مورد سوال این باشه من میتونم بگم که از عقاب شکلانه! راسته Falconiformes ... این راسته تحت نام های بازیان یا شاهین شکلان هم معروفه! خیلی شبیه شاهینه ... اما خب فعلا در حدی نیستم که بتونم جنس یا حتی خانواده رو تشخیص بدم. افراد این راسته همه شکاری اند! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده