Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۱ این چیه؟ . گنجشک نوک کج دم آبی بال خاکستری کمر قرمز سر چهل تیکه؟ 8 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۱ این پرنده از نوکش معلومه شهد گل ها رو می خوره یا توی میوه ها رو 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۱ دل منم گرفت.چرا اینجا انقدر خاک و خل رو درو دیوارش نشسته؟ دوستان عزیزی که پایه ن ادامه بدیم...یا علی... این چیه؟ الان باید منتظر بمونیم تا آناهیتا بیاد و بگه: "نه"و راهنمایی کنه خسته نشی آقای خاص!!! چکاوکم نیس؟ نه عزیزم این دم جنبانک خاکستریه آفریین:hapydancsmil: این چیه؟ . شهد خوار؟ زنبور خورک؟ بچه ها بخاطر این همه وقفه معذرتتتتتتت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۹۱ خسته نشی آقای خاص!!! نه عزیزم آفریین:hapydancsmil: شهد خوار؟ زنبور خورک؟ بچه ها بخاطر این همه وقفه معذرتتتتتتت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 برگه مرخصیتو بیار بعدم سوال بعدی 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آخجون خودم درست گفتم. زنبور خورک بود. خب خب این چیه؟ 5 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آخجون خودم درست گفتم. زنبور خورک بود. خب خب این چیه؟ سلام آنا جووووون چطوری ؟؟ شبیه لک لک پا کوتاست ... احیاناا خودش نیست ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آخجون خودم درست گفتم. زنبور خورک بود. خب خب این چیه؟ گنجشک؟ 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ آخجون خودم درست گفتم. زنبور خورک بود. خب خب این چیه؟ حواصیل 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۱ حواصیل بازی خراب کن اول باید بگی گنجشک تا بیاد بگه نه و راهنمایی کنه 5 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: منم بازی اقااا.تازه قانون اینجارو هم میدونم اول باید بگیم گنجشک بعد اناهیتا بیاد راهنمایی کنه 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: منم بازی اقااا.تازه قانون اینجارو هم میدونم اول باید بگیم گنجشک بعد اناهیتا بیاد راهنمایی کنه احسنت بگو گنجشک 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام آنا جووووون چطوری ؟؟شبیه لک لک پا کوتاست ... احیاناا خودش نیست ؟؟ سلام عزیزم.قربونت.تو خوب باشی ماهم خوبیم.لک لک؟ نه والا گنجشک؟ حواصیل دروووووووووووود بر شما.نوعشم میتونید تشخیص بدید؟آخه حواصیل ها زیادن. 6 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ احسنتبگو گنجشک :cryingf::ws27::w74: 4 لینک به دیدگاه
Z@laL 6664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: گنجشک حواصیل خاکستری؟ 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۱ سلام عزیزم.قربونت.تو خوب باشی ماهم خوبیم.لک لک؟ نه والا دروووووووووووود بر شما.نوعشم میتونید تشخیص بدید؟آخه حواصیل ها زیادن. درود حواصیل خاکستری 4 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ :mrsbeasley: گنجشک حواصیل خاکستری؟ درودحواصیل خاکستری آفریییییییییییییییییییییییییییییییین.درسته.خب حالا عکس بعدی رو بذارید.زووود زوووووووووووووووووود 5 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ..من تازه این تاپیکو دیدم.. همگی موفق باشین.. خواستم شرکت کنم ولی حتی یک هزارم درصد هم بلد نیستم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ سلام ..من تازه این تاپیکو دیدم..همگی موفق باشین.. خواستم شرکت کنم ولی حتی یک هزارم درصد هم بلد نیستم:icon_pf (34): درود بر دوست عزیز هیچکدوم همشو بلد نیستیم این تاپیک هم به این هدف زده شده که یاد بگیریم 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۱ درود بر دوست عزیزهیچکدوم همشو بلد نیستیم این تاپیک هم به این هدف زده شده که یاد بگیریم لطفا از طرف بقیه حرف نزنید خانم محترم بنده همه رو حفظم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده