judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ سار ؟ نه چرخ ریسک کوچک ؟ نه ایرانی ؟ نه ی راهنمایی میکنم ... طوری که فهمیدم منقرض شده است 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ سهره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه سهره نیست ... مگه سهره منقرض شده ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ چرخ ریسک آبی نیس؟ نه ... میگم شاید اسمش اشتباه باشه ... اخه از این اسم های باستانیه ... خودمم توش موندم 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ پالئو س پیزا بلی ؟؟؟ :ws28: نهههه .... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ کوفت پدرم در اومد پیدا نمیشه لامصب 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ کوفت پدرم در اومد پیدا نمیشه لامصب حالا خون خودتو کثیف نکن خواهرر ... موخوای خودوم بگوم ؟؟ 2 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ :flowerysmile: خودم بگم اسمشو ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ من اینجا نبودم اینجا اسپم بازی شده؟ حیفم اومد اسپم هاتون رو پاک کنم آخه همش خندیدم از دست این مستر خاص بیچاره این پرنده ها که اسم گذاشتنشون افتاده دست شماها ادامه بدید فرزندانم ولی دیجه در حد امکان اسپم نکنین فعلا جایزه ای در کار نیست میخوام یه مسابقه ترتیب بدم که نتونین از اینترنت پیدا کنین اونوقت جایزه هم میدم 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ من اینجا نبودم اینجا اسپم بازی شده؟ حیفم اومد اسپم هاتون رو پاک کنم آخه همش خندیدم از دست این مستر خاص بیچاره این پرنده ها که اسم گذاشتنشون افتاده دست شماها ادامه بدید فرزندانم ولی دیجه در حد امکان اسپم نکنین فعلا جایزه ای در کار نیست میخوام یه مسابقه ترتیب بدم که نتونین از اینترنت پیدا کنین اونوقت جایزه هم میدم باش دیگه اسپم نمیکنیم .... خو عجب اسمایی دارن این پرندگانمم.... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ باش دیگه اسپم نمیکنیم .... خو عجب اسمایی دارن این پرندگانمم.... نه اینکه خودت پرنده ای که انتخاب کردی اسم اسونی داره 3 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ باش دیگه اسپم نمیکنیم .... خو عجب اسمایی دارن این پرندگانمم.... آفرین دخمل خوب خوب گذاشتم تاپیک ادامه داشته باشه که هم باعث سرگرمی بشه هم تفریح و هم جنبه آموزشی داره اینجوری عکسها تو ذهنتون میمونه ولی اسپم زیاد باشه فایده نداره مگه نه؟ نه اینکه خودت پرنده ای که انتخاب کردی اسم اسونی داره 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ اینجا چه خبره؟ چرا از بحث اصلی خارج شدید؟ها؟ نرگس این چیه گذاشتی؟بابا ما تو گونه های زنده و موجودش موندیم.منقرض شده گذاشتی؟:vahidrk: اسمشو بگو یه عکس دیگه بذار که در قید حیات باشه 4 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ اسمش آرکئوپتریکس... بچه ها ببخشید نمیدونستم محدودیت داره واسه گذاشتن عکس پرنده هاااا اگه میشه انا جان خودت ی عکس بزار مرسی 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ اسمش آرکئوپتریکس... نرگس جونم بالا اومد تا از رو اسمش. خوندما 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ اسمش آرکئوپتریکس... بچه ها ببخشید نمیدونستم محدودیت داره واسه گذاشتن عکس پرنده هاااا اگه میشه انا جان خودت ی عکس بزار مرسی ناراحت شدی نرگس؟ ببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بذار عکسو فاطمه جون... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۱ نه بابا نرگس جون اصلا ناراحت نمیشه مسییییی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده