سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۸ آیا وقت آن نرسیده است که برای خویشتن آواتار بگذاری؟ @hamed_222 2 1 لینک به دیدگاه
hamed_222 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۸ در 9 ساعت قبل، سین.دخت گفته است : آیا وقت آن نرسیده است که برای خویشتن آواتار بگذاری؟ @hamed_222 ممنون :دی ? + برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۸ چه آواتار هایی من کلا تو دو انجمن فکر کنم تا الان 6 بار عکس عوض کردم و دو تاش که عکس خودم بود اما سه تای دیگه رو میذارم این عکس ها مربوط به دو شماره گردانه که دوسش داشتم ....و یک خالکوبی ، هر جا لورون بود یکی از این عکس ها هم بود 1 لینک به دیدگاه
Anabolic 250 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۸ در 40 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : @D.yates برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس جالبیه اما به نظرت این عکس چقدر شبیه منه ؟ معمولا آدمها عکس های آواتارشون رو شبیه به روحیات خودشون میذارن منظورم از شبیه من چهرش نیستا منظورم زبون عکسه 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۸ در در 3 شهریور 1398 در 22:42، D.yates گفته است : عکس جالبیه اما به نظرت این عکس چقدر شبیه منه ؟ معمولا آدمها عکس های آواتارشون رو شبیه به روحیات خودشون میذارن منظورم از شبیه من چهرش نیستا منظورم زبون عکسه مطمئنم شباهت چندانی نداره ولی ی حس جالب و شاید عجیبی داشت ، شاید بهتر بود تو قسمت تقدیم عکس میزاشتمش? 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده