Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا تصمیم گرفته بودم مدتی رژیم بگیرم بلکه 2-3کیلو کم کنم.تصممیم کبری رو دیگه گرفته بودم نمیشد کاریش کرد.به دوستم گفتم شب بریم بازار میوه میخوام کلی خرید کنم که به جای غذاهای پر چرب از میوه و سبزیجات استفاده کنم .خلاصه رفتیم مغزه اولی رفتیم گوجه کیلویی 6000:cryingf: (تومن ،نه ریال)هیچی دیگه پا به فرار گذاشتم:th_running1: مغازه دومی رفتم:آقا موز کیلیویی چند؟ 7000 .لا اله الا الله.از خریدن اونم منصرف شدم مغازه سومی... مغازه بعدی.... هیچی دیگه...با یه پلاستیک هویج و کاهو و فلفل دلمه ای برگشتم خوابگاه. ولی هنوز روی تصمیمم هستم. راست میگه ولی دوشنبه شبا نمیتونه از خیر سالاد الویه بگذره و رزروش میکنه ایول رفیق نمیگی یکی اینجا هست که پته جنابعالی رو میریزه رو آب لینک به دیدگاه
laoura 286 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واست دارم :vahidrk:شب یه سری بزن به اتاقم نیای خودم میام هااااااااا. 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۲ واست دارم :vahidrk:شب یه سری بزن به اتاقم نیای خودم میام هااااااااا. نه عزیزم نمیام نیست تو رژیمی،میترسم حتی یه لیوان آب هم بهم ندی امشب بیا توی حیاط آخه امشب دانشگاه سالاد الویه میده لااقل یه کم قدم بزن که تاثیری تو رژیمت نذاره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده