رفتن به مطلب
- Nahal -

همه مطالب مربوط به لاغر شدن

پست های پیشنهاد شده

تخم‌مرغ

در ارتباط با خوردن غذا‌های مفید، تعداد معدودی از مواد غذایی به اندازه تخم‌مرغ بحث برانگیز بوده‌اند. تازه‌ترین تحقیقات حاکی از آن است که خوردن یک عدد تخم‌مرغ در روز برای اکثر افراد بالغ بی‌خطر و مغذی است، و اگر این تخم‌مرغ به هنگام صرف صبحانه خورده شود، احتمال کاهش یافتن وزن بیشتر می‌شود، به این دلیل که تخم‌مرغ سرشار از پروتئین می‌باشد و هضم کردن آن زمان می‌برد.

 

la01.jpg

با خوردن مواد پروتئینی در صبح، شکم پر می‌ماند و، بنابراین، در طول ساعات باقیمانده روز شخص غذای کمتری می‌خورد.

استیک

سال‌هاست که کارشناسان به ما تذکر می‌دهند کمتر گوشت قرمز بخوریم. اما استیک همواره باعث چاقی نمی‌شود. در واقع، مقدار چربی اشباع شده یک برش کم‌چرب گوشت گاو تنها به میزان بسیار اندکی بیشتر از چربی اشباع شده در یک سینه مرغ بدون پوست با اندازه‌ای مشابه اندازه استیک است.

 

la02.jpg

 

استیک هم مانند تخم‌مرغ سرشار از پروتئین می‌باشد و باعث می‌شود شخص برای مدت بیشتری احساس کند سیر است. برای آنکه مقدار زیادی پروتئین همراه با چربی کمتر دریافت شود، باید گوشت ترد و نازک طرفین ستون فقرات، گوشت راسته، یا دیگر برش‌های بسیار کم‌چرب را انتخاب نمود، و اندازه (پرس) استیک نباید از کف دست بیشتر باشد.

پاستا

به‌جای اجتناب از خوردن پاستا ( مخلوط آرد و تخم‌مرغ و آب ) به هنگام پیروی از رژیم‌غذایی، می‌توان از پاستایی استفاده نمود که از گندم کامل تهیه شده است و پرس‌های کوچکی از آن را مصرف کرد. تحقیقات به عمل آمده حکایت از آن دارد که احتمال لاغر شدن و حفظ وزن مناسب بدن در افرادی بیشتر می‌باشد که روزی چند پرس غذایی می‌خورند که از غلات کامل تهیه شده است.

 

la03.jpg

بر طبق یکی ار بررسی‌های انجام شده، امکان دارد خوردن غلات کامل به‌جای غلات تصفیه شده برای سوزاندن چربی شکم هم مفید باشد.

میوه‌های آجیلی

ممکن است میوه‌های آجیلی مقدار زیادی چربی داشته باشند، اما این چربی از نوع خوب است. و میوه‌های آجیلی سرشار از مواد مغذی، پروتئین، و فیبر غذایی هم می‌باشند، که فیبر غذایی می‌تواند به تثبیت سطح قند خون کمک کند.

 

la04.jpg

البته با خوردن یک مشت میوه آجیلی چند گرم چربی اضافی جذب بدن می‌شود، اما اگر این کار به شخص کمک کند به سراغ شیرینی یا دیگر موادغذایی شیرین نرود، ارزش دریافت این چند گرم چربی اضافی را دارد. ممکن است حتی کره بادام‌زمینی برای شخصی که رژیم دارد مفید باشد. محققان در مطالعات خود نشان داده‌اند با مصرف مقادیر کم این ماده‌غذایی مورد علاقه می‌توان گرسنگی را کنترل نمود، بدون اینکه این کار باعث افزایش وزن بدن شود.

پنیر

کسانی که رژیم‌غذایی دارند اغلب تلاش می‌کنند با حذف نمودن لبنیات سرشار از کلسیم میزان کالری دریافتی را کاهش دهند، اما برخی از مطالعات اخیر حاکی از آن است که این کار اشتباه می‌باشد. یکی از نظریه‌های ارائه شده این است که بدن، به هنگامی‌که کلسیم کافی دریافت می‌کند، مقدار بیشتری چربی می‌سوزاند، و بنابراین ممکن است خوردن پنیر، ماست، و شیر کم چرب در واقع برای کاهش یافتن وزن مفید باشد.

 

 

la05.jpg

به نظر نمی‌آید با استفاده از مکمل‌های کلسیم همین مزایا حاصل شود، بنابراین امکان دارد در رژیم‌های غذایی که دارای مقدار زیادی کلسیم هستند عوامل دیگری هم در فرآیند سوزاندن چربی بدن نقش داشته باشند.

قهوه

قهوه تنها در صورتی در طبقه مواد غذایی « بد » قرار می‌گیرد که به مقدار زیاد نوشیده شود یا آن را با خامه، شکر، یا شربت‌های طعم دار مخلوط کنند. نوشیدن قهوه بدون شیر باعث تحریک سوخت و ساز بدن می‌شود، بدون آنکه بدن چربی و کالری دریافت کند.

 

la06.jpg

قهوه را باید با کالری کم نوشید، یعنی اینکه برای دریافت کلسیم و ویتامین D بیشتر باید شیر پس چرخ و مواد شیرین‌کننده مصنوعی یا یک قاشق چایخوری شکر در قهوه ریخت.

غذا‌های بد - پرس‌های خوب

تقریباً هر نوع غذای « بد » را می‌توان در برنامه کاهش دادن وزن گنجاند به شرط آنکه پرس‌های مصرفی به اندازه کافی کوچک باشد. در واقع، متخصصان تغذیه توصیه می‌نمایند اشخاص از خوردن غذا‌های خوشمزه مورد علاقه خود صرف‌نظر نکنند. امکان دارد محروم کردن خودمان از غذا‌هایی که مشتاق خوردن آنها هستیم باعث شکست برنامه کاهش وزن ما شود.

la07.jpg

 

یکی از راهبرد‌های بهتر این است که برای میزان مصرف غذا‌های خوشمزه مورد علاقه خود محدودیت‌هایی تعیین کنیم، به‌عنوان مثال روزی یک ترافل شکلاتی بخوریم (ترافل یا Truffle آب نباتی شکلاتی است که از شکلات، کره، شکر تهیه می‌کنند و به شکل توپ در می‌آورند و اغلب روی آن را با لایه ای از کاکائو می‌پوشانند )، و این محدودیت‌ها را رعایت نماییم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یه چیزی برای اضافه کردن وزن هم پیشنهاد کنید...من دارم تصعید می شم :cry2:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
یه چیزی برای اضافه کردن وزن هم پیشنهاد کنید...من دارم تصعید می شم :cry2:

 

 

بیا من 20 کیلو بهت بدم :w02:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
یه چیزی برای اضافه کردن وزن هم پیشنهاد کنید...من دارم تصعید می شم :cry2:

 

سعی کن حتی اگر دوست نداری شیرینی جات و تو میان وعده هات بگنجونی

 

مثلا یه شکلات بعد از غذا

 

یا یه بستنی در طول روز

 

از غذاهای کم حجم و پرکالری استفاده کن مثلا معجون

 

دوستی داشتیم که شدیدا لاغر بود و خیلی دوست داشت که چند کیلو چاق بشه

 

رژیم چاقیش به این شکل بود که یه بستنی 1 لیتری میگرفت با دو لیوان شیر یه مشت آجیل خام(بادوم-پسته-گردو-کنجد) ،موز،نارگیل یا پودر نارگیل و یکی دو

 

قاشق خامه . همه اینارو توی مخلوط کن میکش میکرد و میذاشت تو یخچال روزی یکی دولیوان از این معجون میخورد خصوصا بعد از غذا حتی شده یه استکان کوچک

 

تقریبا یه روز در میون این معجون و درست میکرد و میخورد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برای چاق شدن 1.5 ساعت ورزش کنید و حین ورزش کردن شیرینی و ایستک میل کنید:ws3:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
من از شیرینی بدم میاد....:5c6ipag2mnshmsf5ju3

 

اگر میخوای چاق شی باید بخوری دیجههه

 

فک کن دارو میخوری ....البته اگه انقدر واست حیاتب هست اگرم نیست که ولش کن اصلا

 

لاغر بودن بهتر از چاق بودنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نتایج مطالعات جدید می‌تواند همه آدم‌هایی را كه دچار اضافه‌وزن هستند و می‌خواهند لاغر شوند خوشحال كند.شاید آنها خیلی راحت بتوانند با پیاز، فلفل و هرچیزی كه غذاهایشان را تند كند، كمتر غذا بخورند و در نتیجه لاغر شوند اما آیا این واقعا كلید مشكل جهانی چاقی است؟

 

 

راه‌های اصلی و فرعی

 

تقریبا هر روز می‌توانید در لابه‌لای اخبار، نكته‌های جدیدی را در مورد شیوه‌های لاغری، مبارزه با چاقی و رسیدن به وزن ایده‌آل پیدا كنید. البته اصلی‌ترین راه‌حل‌ها طی زمان فرق نكرده‌اند: كمتر بخورید، بیشتر ورزش كنید، از برخی گروه‌های غذایی خاص بیشتر بخورید و از برخی دیگر كمتر، سالاد بیشتر بخورید، تعداد وعده‌های غذایی‌‌تان را بیشتر كنید و حجم كلی غذایی كه می‌خورید را پایین بیاورید، هر لقمه را بارها بجوید، لقمه‌هایتان را كوچك كنید، تا می‌توانید آب بنوشید و

...

اما برخی نكات هم هستند كه معمولا در میان اصول كلی جایی ندارند اما شاید بتوانند برای خیلی از كسانی كه به دنبال كاستن اضافه وزنشان هستند مفید باشند.

 

 

غذاهای هندی محبوب‌تر می‌شوند؟

 

مطالعات اخیری كه در هلند، روی تعداد زیادی از افراد و طی چند سال انجام شده، نشان داده رابطه‌ای میان طعم و مزه غذاها و مقدار غذایی كه خورده می‌شود، وجود دارد. خب، احتمالا فكر می‌كنید این نكته چیز جدیدی است و طبیعی است كه هر چه غذا خوشمزه‌تر باشد، انسان را بیشتر به سمت خودش می‌كشاند و طبیعی است كه احتمال پرخوری با آن بیشتر باشد، اما مسئله این نیست. مسئله این است كه مطالعات هلندی‌ها نشان داده كه برخی طعم‌های خاص از جمله طعم و مزه تند، می‌تواند باعث لقمه‌های كوچك‌تر و در نتیجه كمتر غذا خوردن شود. در واقع این مطالعات مدعی است كه غذاهای تند را در لقمه‌های كوچك‌تر می‌خورید و زودتر هم احساس سیری خواهید كرد. نتایج این تحقیقات نشان می‌دهد كه می‌توان از بوها و طعم‌های مختلف برای كوچك كردن لقمه‌های انسان‌ها استفاده كرد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یك اتفاق بزرگ

 

دكتر هانس ویلی كریستینسن، متخصص تغذیه و استاد ارشد دانشگاه سلطنتی هلند كه در تحقیقات اخیر حضور داشته، می‌گوید: « این یك كشف بزرگ است؛ یك جهش بزرگ علمی.» وی كه به همراه 17 پزشك، پرستار و متخصص تغذیه در این مطالعات حاضر بوده، می‌افزاید: «اصلی‌ترین نتیجه‌ای كه در این تحقیقات به دست آمده این است كه غذاهای تند كه طعم و بوی تندی دارند، می‌توانند باعث كوچك شدن لقمه‌های هر فرد شده و او را زودتر سیر ‌كند، اما این موضوع در تضاد با برخی عقاید سنتی بسیار ریشه‌دار قرار می‌گیرد. برخی از غذاهایی كه به غذاهای لاغری شهرت دارند در این گروه از طعم‌ها و مزه‌ها جای نمی‌گیرند.»

 

هم بو مهم است و هم مزه

 

در یكی از بخش‌های این مطالعه، دانشمندان یك دسر تركیبی از كیك، بستنی و وانیل را، كه 49 نفر شركت‌كننده همگی طعم آن را قبلا امتحان كرده و بسیار پسندیده بودند با سس‌های مختلف كه طعم و بوی متفاوتی داشتند، روبه‌روی همان گروه گذاشتند. در نهایت مشخص شد هرقدر طعم و بوی سس این دسر تندتر بود، میزانی كه افراد از آن می‌خوردند هم كمتر می‌شد. دكتر كریستینسن در این‌باره می‌گوید: «ما به دو صورت این امتحان را انجام دادیم؛ دفعه اول، یك فرد غریبه‌ برای هر فرد میزانی از دسر را می‌كشید و افراد هر وقت فكر می‌كردند كافی است دكمه‌ای را فشار می‌دادند و دفعه دوم خود افراد می‌توانستند از داخل ظرف دسر را بكشند. در هر دو دفعه افراد ابتدا با بوی سس‌ها در تماس قرار می‌گرفتند، نتیجه مطالعه این بود كه هرقدر بوی سس‌ها تندتر می‌شد، افراد كمتر دسر می‌كشیدند و جالب اینكه هرقدر طعم دسر تندتر بود، میزان خوردن آن بخش كشیده شده هم كمتر و كمتر می‌شد. در واقع این بخش نشان می‌دهد كه در چه اندازه خوردن، هم بوی غذا اهمیت دارد و هم طعم آن.»

 

بویی كه 10درصد شما را لاغر می‌كند

 

گروه تحقیقاتی هلند، كه در شهرهای آمستردام و اوترخت این كشور این مطالعه را انجام داده بودند، به این نتیجه رسیدند كه تندتر كردن طعم و بوی غذاها می‌تواند 5 تا 10درصد از حجم غذای مصرفی و میزان كالری مصرفی شما بكاهد.

 

در واقع این تایید همان نظریه‌هایی است كه به طور سنتی اعتقاد دارند كه غذاهای تند هندی و نیز سیر و پیاز، می‌توانند باعث لاغری شوند.

 

نتایج این تحقیقات مورد توجه بسیاری از پزشكان قرار گرفته است و شاید در آینده به راحتی متوجه شوید كه غذاهای تند و تیز با بوی تند به اصلی‌ترین غذاهای انسان‌های جهان بدل شود، اما در این میان برخی پزشكان درباره نتایج این تحقیقات ابراز شك و تردید كرده‌اند. دكتر ویس پلانتی، متخصص تغذیه از آكادمی ملی آكسفورد در این‌باره می‌گوید: «چاقی، لاغری و كاهش وزن مسائلی چندمتغیری هستند، یعنی نمی‌توان بدون در نظر گرفتن میزان متابولیسم هر انسان، میزان سیری و گرسنگی او و... صرفا نتیجه گرفت كه تند بودن طعم و بوی غذا می‌تواند در میزان غذا خوردن همه انسان‌ها تاثیر بگذارد. در ضمن شما نمی‌توانید خیلی راحت بگویید با كم شدن لقمه‌ها، كمتر می‌خورید و زودتر لاغر می‌شوید. شاید بلافاصله پس از كمتر خوردن این دسر، سراغ غذاهای دیگر بروید و اصلا به این فكر كنید كه آیا می‌توانید همه غذاها را به شكل تند سرو كرد؟»

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

هشت كف دست غذا بخورید

 

دورا ولش، مدیر مركز تحقیقات و مطالعات تغذیه‌ای «نوتری‌هال» هم می‌گوید: «بهترین راه كنترل غذا خوردن، كنترل وعده‌های غذایی است. باید بدانید كه وعده‌های اصلی غذایی باید به اندازه 2 دست شما یعنی تقریبا معادل اندازه معده‌تان باشد. طی روز هم دو میان‌وعده بخورید كه هر كدام از آنها اندازه یك دست مشت كرده شما باشند. در واقع برای راحتی كار می‌توانید به این فكر كنید كه طی روز باید 8 كف دست غذا بخورید، 6 كف دست در سه وعده اصلی و دو كف دست در دو میان‌وعده.» دكتر ولش می‌گوید: «قطعا اگر به اندازه بخورید و غذاهای سالم میل كنید، می‌توانید تندرست باشید. حالا اگر می‌خواهید وزن كم كنید یا دچار چاقی هستید، می‌توانید از راه‌های مختلف استفاده كنید كه یكی از آنها همین استفاده از غذاهای تند است، اما فراموش نكنید كه به دست آوردن وزن متناسب و سالم غذا خوردن صرفا با رعایت یك نكته ممكن نمی‌شود.»

 

برترین ها

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

قدر میوه‌ها و سبزیجات تابستانی را بدانید. با پایان فصل قطعا یك‌سالی باید دوباره انتظار بكشید بلكه بتوانید انواع میوه‌های فصل گرم را با فراغ بال پیدا كنید. البته راه‌هایی وجود دارد كه به شما كمك می‌كند میوه‌های تابستانی در تمام طول سال برایتان قابل دسترس باشد كه معمولی‌ترین و راحت‌ترین این راه‌ها، فریز كردن برخی از انواع این میوه‌هاست.

 

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

 

حالا كه وارد شهریور می‌شویم باید كم‌كم برای این مهم دست به كار شوید. در اینجا 5 نوع از انواع میوه‌ها و سبزیجات تابستانی كه خواص به مراتب چشمگیرتری نسبت به بقیه دارند به شما پیشنهاد می‌شوند تا هم با اطلاع از فواید آنها خوردن این میوه‌ها را در زندگی روزمره‌تان منظم كنید و هم بتوانید برای فصل‌های دیگر با فریز كردن آنها همیشه این میوه‌ها و سبزیجات را در اختیار داشته باشید.

بخورید، لذت ببرید و لاغر شوید!

 

تابستان فصل تعطیلات است؛ فصلی كه در آن مسافرت به بخشی لاینفك از برنامه‌هایش تبدیل شده و خب البته آدم حین سفر معمولا قید رژیم غذایی را می‌زند و عطای لاغر شدن را حداقل در دوران سفر و فصل تعطیلات به لقایش می‌بخشد. البته این رژیم‌‌های غذایی بیشتر مخصوص خانم‌هاست تا آقایان. با این حال عذاب‌‌وجدان خوردن بی‌محابا از آن دست اتفاقاتی است كه سراغ بیشتر آدم‌ها می‌آید. حالا اگر شما هم در جرگه همان آدم‌ها هستید، بهتر است به جای اینكه دچار عذاب‌ وجدان شوید دنبال راهكاری باشید تا اگر در دوران تعطیلات و حین سفر بی‌گدار به آب زدید و عزم را برای خوردن جزم كردید حداقل چیزهایی بخورید كه كمتر سبب چاقی شما ‌شود. در همین راستا بهتر است سراغ میوه‌ها و سبزیجات تابستانی بروید. 5 میوه و سبزی‌ای كه در فصل تابستان می‌توانند شما را سالم نگه دارند و البته باعث اضافه‌وزن نشوند از این قرارند: توت‌فرنگی، كدوسبز، لوبیاسبز، ذرت و تمشك. بهتر است در فصل تعطیلات و به خصوص در سفر سراغ این خوراكی‌ها بروید. بعضی از آنها در غذا هم وجود دارند و می‌توانند میزان كالری غذای شما را پایین بیاورند. بعضی دیگر هم مثل توت‌فرنگی می‌توانند در قالب میوه و به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرند. در این مطلب ضمن اشاره به ویژگی‌های غذایی این مواد روش فریز كردن آنها را هم به شما یاد می‌دهیم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

1. لوبیا سبز

 

یك لیوان لوبیا سبز پخته شده 44 كیلو كالری دارد و شامل 4 گرم فیبر است. لوبیا سبز همچنین منبع غنی از ویتامین K است كه ماده مغذی برای حفظ سلامت و مقاومت استخوان‌ها شناخته شده است. اگر احساس می‌كنید استخوان‌هایتان خیلی میزان نیستند، لوبیا سبز را وارد سبد غذایی روزانه خود كنید. می‌توانید این نوع از لوبیا را برای همه فصل داشته باشید به شرط اینكه آن را به روش صحیحی فریز كنید.

چطور لوبیا سبز را فریز كنیم؟

سر و ته لوبیا را بزنید و سپس آن را با آب سرد بشویید. می‌توانید لوبیا را به قسمت‌های كوچك‌تر هم خرد كنید. لوبیاها را یكی، دو دقیقه در آب جوش بریزید و بعد به مدت 30ثانیه در كاسه‌ای زیر آب یخ نگه دارید. سپس لوبیاسبز را آبكش كرده و بعد صبر كنید تا آنها كاملا خشك شوند. لوبیاسبزها را می‌توانید بنابر میزان مصرفی خود داخل كیسه فریزر بریزید و بعد داخل فریزر بگذارید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

2. كدو سبز

 

شما می‌توانید 3 گرم فیبر را در یك لیوان كدو سبز پخته شده پیدا كنید. این در شرایطی است كه این مقدار كدو فقط 30 كیلو كالری دارد. ضمن اینكه كدوی سبز شامل lutein و zeaxanthin است كه در چشم انباشته شده و مانع از ضعیف شدن بینایی به جهت بالا رفتن سن خواهند شد. پس كدو سبز را فراموش نكنید.

چطور كدو سبز را فریز كنیم

 

 

كدوها را بشویید. پوست آنها را جدا كنید. سپس كدوها را دو تا چهار قسمت كرده و بپزید. همچنین می‌توانید كدو را سرخ یا بخارپز كنید. به هر حال كدو برای فریز شدن باید نرم شود. یادتان باشد كه اگر كدو سبز را خام در فریزر بگذارید بر اثر یخ زدن داخل آن پوك می‌شود. بعد از اینكه كدوها را پختید اجازه دهید خنك شود. در ضمن آب آنها هم باید كشیده شود. كدوها را داخل ظرف‌های یك‌بار مصرف فریز كنید. یادتان باشد كه نباید ظرف را پر كنید طوری كه كدوها به هم بچسبد بلکه باید بین كدوها فاصله و فضای آزاد باشد. هر زمان كه كدوها را از فریزر دربیاورید می‌توانید داخل مایكروویو به مدت یك دقیقه قرار دهید تا یخ آن آب شود. بهتر است زمان مورد نظر بیشتر از یك دقیقه نشود. اگر در كل فرد صبوری هستید اجازه دهید تا كدوها به طور طبیعی و در دمای محیط از حالت انجماد خارج شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

3. ذرت

 

شما می‌توانید در یك لیوان ذرت پخته‌شده 5 گرم فیبر و البته 177 كیلو كالری پیدا كنید. ذرت هم مانند كدو سبز می‌تواند محافظ سلامت چشم شما باشد چون منبعی از 2 ماده lutien و zeaxanthin است.

چطور ذرت را فریز كنیم؟

 

 

پوست ذرت را غلفتی بكنید و مغز آن را جدا كنید. اجازه بدهید ذرت به مدت 2 دقیقه در آب‌جوش غوطه‌ور شود، بعد از اینكه آن را آبكش كردید و داخل كیسه فریزربگذارید و بعد داخل فریزر قرار دهید.

 

برای اینكه ذرت منجمد شده را استفاده كنید كافی است یك تا 2 دقیقه آن را داخل مایكروویو قرار دهید. اگر می‌خواهید یخ ذرت را روی شعله گاز آب كنید نباید بیشتر از 2 تا 3 دقیقه آن را روی شعله گاز قرار دهید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

4. تمشك

 

یك لیوان تمشك معادل 8 گرم فیبر دارد كه در نوع خود جالب توجه است. در قبال این 8 گرم فیبر شما در یك لیوان تمشك فقط 64 كیلو كالری پیدا خواهید كرد. البته بخشی از این فیبر موجود در تمشك در نوعی پكتین محصول كربوهیدرات خالص شده حل می‌شود كه به خودی خود كلسترول خون را پایین می‌آورد. اگر جزو آن دسته افرادی هستید كه از چربی خون رنج می‌برید بهتر است فریز كردن تمشك را حتما در دستور كارتان قرار دهید.

چطور تمشك را فریز كنیم؟

 

قبل از همه یادتان باشد چون تمشك خیلی زود فاسد می‌شود موقع خرید آن سراغ تمشك‌هایی بروید كه هنوز كاملا نرسیده‌اند. فریز كردن تمشك كار سختی نیست. فقط كافی است تمشك‌ها را زیر شیر آب و البته با فشار كم آب بشویید. تمشك‌ها را با دستمال كاغذی خشك كنید. مواظب باشید تا تمشك‌ها حین این فعل و انفعالات له نشوند. بهتر است ابتدا اجازه دهید تمشك‌ها داخل یك ظرف درون فریزر یخ بزنند سپس آنها را از ظرف به درون كیسه فریزر انتقال دهید و دوباره داخل فریزر بگذارید. اگر می‌خواهید تمشك تغییررنگ ندهد، می‌توانید 2 تا 3 قطره آبلیمو روی آنها بریزید و بعد داخل فریزر بگذارید. یادتان باشد برای باز شدن انجماد تمشك باید آن را از فریزر خارج كنید و اجازه بدهید در دمای محیط یخ آنها آب شود.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

محتوای مخفی

    برای مشاهده محتوای مخفی می بایست در انجمن ثبت نام کنید.

5. توت‌فرنگی

 

یك لیوان توت‌فرنگی شامل 3 گرم فیبر است و حدود 50 كیلو كالری انرژی دارد. بهتر است به قسمت اول ماجرا یعنی فیبر توجه كنید. فیبر كالری ندارد و دارای حجم است. در واقع حجم فیبر سبب می‌شود كه احساس سیری كنید و كمتر سراغ خوردنی‌های دیگر بروید. از طرف دیگر فیبر متابولیسم بدن را بالا می‌برد. در ضمن توت‌فرنگی یكی از منابع غنی ویتامین C و آنتی‌اكسیدان است. از این‌رو مصرف روزانه آن می‌تواند ویتامین C مورد نیاز بدن را در هر روز به شكل كاملا طبیعی تامین كند. در ضمن فراموش نكنید كه آنتی‌اكسیدان موجود در توت‌فرنگی پوست شما را جوان‌تر از سنتان نگه می‌دارد. حالا دوست ندارید مقداری توت‌فرنگی برای فصل سرما ذخیره كنید؟

چطور توت‌فرنگی را فریز كنیم؟

 

توت‌فرنگی‌ها را خوب بشویید. برگ‌های سبزش را جدا کرده‌و بعد توت‌فرنگی‌های شسته‌شده را داخل یك آبكش بریزید تا آبش برود و البته صبر كنید تا توت‌فرنگی‌ها كاملا خشك شود. بهتر است توت‌فرنگی‌ها را در ظرف‌های یك‌بار مصرف بریزید چون لازم است لابه‌لای آنها شكر بپاشید بنابراین داخل كیسه فریزر نمی‌‌توانید این كار را انجام دهید. یك ردیف توت‌فرنگی بچینید بعد كمی شكر بپاشید و سپس ردیف‌های بعدی را بگذارید. شكرها به این قصد لابه‌لای توت‌فرنگی پاشیده می‌شود كه مانع از به هم چسبیدن آنها شود در این صورت توت‌فرنگی‌های فریز شده شما تا یك‌سال دوام می‌آورد. برای اینكه توت‌فرنگی فریز شده را استفاده كنید باید از مدتی قبل آنها را از فریزر خارج كرده و اجازه دهید یخ آن به مرور آب شود. بعد می‌توانید دوباره آنها را بشویید تا شكرهای روی توت‌فرنگی هم از بین برود و میوه شما همان طعم طبیعی خودش را داشته باشد.

 

برترین ها

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یکی از مفید ترین شیوه های کنترل اشتها و کاهش وزن، افزایش تعداد وعده های غذایی از 3 تا 5 وعده و مصرف مواد غذایی کم کالری و سرشار از فیبر و سبزی است.

 

همچنین پرهیز از مصرف قند، شکر، آرد سفید فرآوری شده و همین طور کاهش مصرف نمک، قهوه، چای و الکل در رژیم غذایی روزانه تاثیر زیادی در کنترل وزن و کاهش آن دارد. برخی از متخصصان معتقدند نوشیدن یک لیوان آب که در سه قاشق غذا خوری سرکه سیب حل شده باشد همراه با وعده غذایی برای هضم بهتر مواد غذایی و پیشگیری از اضافه وزن بسیار موثر است. مصرف این نوشیدنی در وعده های ناهار و شام و به صورت روزانه موثر است.

نوشیدن یک لیوان لیمو ترش با آب پرتقال، صبح ناشتا تاثیر زیادی در افزایش متابولیسم بدن و تسریع روند لاغری دارد.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من اگه مواد قندیم رو قطع کنم ماهی 10 کیلو کم میکنم و سر ماه دوم هم میمیرم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
من اگه مواد قندیم رو قطع کنم ماهی 10 کیلو کم میکنم و سر ماه دوم هم میمیرم

 

بجای قند عسل یا توت خشک یا خرما که قندهای طبیعی هست استفاده کنی فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد :a030:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...