*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دوس پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه نه.................................... تو به کردم که نفهمیده به جایی نروم.................. تنهایی بهتره دل نبندی بهتره بنظرم آخیییییییی...بابا منم نگفتم دل ببندی که.... کی گفته دوستی دلبستگیه؟ بچه های اینجا اینقدر خووب هستن که لیاقت دوستی رو دارن. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ دوس پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه نه.................................... تو به کردم که نفهمیده به جایی نروم.................. تنهایی بهتره دل نبندی بهتره بنظرم چرا جو گیری اینقد؟ 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ آخیییییییی...بابا منم نگفتم دل ببندی که....کی گفته دوستی دلبستگیه؟ بچه های اینجا اینقدر خووب هستن که لیاقت دوستی رو دارن. مينا جونم راست ميگه:girl_yes2:...كافيه يكي مثل خودش باهات دوست بشه تا ديگه نتوني از دوستي باهاش دل بكني! بچه هاي اينجا خيلي خوبن...بي تعارف ميگم!:icon_pf (17): 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ مينا جونم راست ميگه:girl_yes2:...كافيه يكي مثل خودش باهات دوست بشه تا ديگه نتوني از دوستي باهاش دل بكني!بچه هاي اينجا خيلي خوبن...بي تعارف ميگم!:icon_pf (17): :icon_pf (17):دووست خوب روو بقیه هم اثر میزاره ..تو خودت خوبی که منم اینجوریم:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۱ :icon_pf (17):دووست خوب روو بقیه هم اثر میزاره ..تو خودت خوبی که منم اینجوریم:girl_yes2: فدات عزيزم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ عجب تاپیکیه جون میده اسپم:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ عجب تاپیکیه جون میده اسپم:gnugghender: :vahidrk: اسپم بده 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ عجب تاپیکیه جون میده اسپم:gnugghender: من پایه اسپمم ،بریم همه جا هم که روح هست لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: ینی اسپمِ درونتون منو کشــــــــــــــــــــــته 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: آره؛ فقط پایان نامه مونده بیاین اینجا [h=3]تشخیص هویت از نوع آواتار (سری 1 )[/h] لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ ینی اسپمِ درونتون منو کشــــــــــــــــــــــته آره؛ فقط پایان نامه مونده بیاین اینجا تشخیص هویت از نوع آواتار (سری 1 ) :5c6ipag2mnshmsf5ju3تشخیصیدم 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ :5c6ipag2mnshmsf5ju3تشخیصیدم 2 مین صبر میکردین لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ صمیمیت اینجا هیچ جا نیست هم مدیرهاش و هم کاربرهاش اکثرا خوبن من فقط اینجا فعالیت میکنم شما هم یکم بیشتر بیاین به حرف من میرسین 10 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۱ من دوسه روز اول عضویتم (دوسال پیش) معتاد شدم.....چه داغون...هههه.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهترین رفیقامم اینجا پیدا کردم. قبلا خیلی احساس مسئولیت داشتم در قبال انجمن....الانم یه ریزه دارم. دوستون دارم بروبچ. پستمم اصن ربطی به سوال استارتر نداشت 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ من که عاشق این بخش شیمی شدم .. پست که میذارم خودمم میخونم جالبه دوست میدارم .... بعد اینجا کلی دوست پیدا کردم :hapydancsmil: حوصلم که سر نمیره هیچ ... یکی باید زورکی بندازه بیرون منو :icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ از مطلباش خوشم میاد. از بخش شیمی هم که خوشم میومده :hapydancsmil::hapydancsmil: فقط از چیزی که خسته شدم تاپیک مشاعره با کلمات بی نقطه هس. فک کنم حالا دیگه هم کلمات دنیا تموم شده باشه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده