*mini* 37778 ارسال شده در 22 آبان، 2012 دوس پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه نه.................................... تو به کردم که نفهمیده به جایی نروم.................. تنهایی بهتره دل نبندی بهتره بنظرم آخیییییییی...بابا منم نگفتم دل ببندی که.... کی گفته دوستی دلبستگیه؟ بچه های اینجا اینقدر خووب هستن که لیاقت دوستی رو دارن. 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 22 آبان، 2012 دوس پیدا کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه نه نه.................................... تو به کردم که نفهمیده به جایی نروم.................. تنهایی بهتره دل نبندی بهتره بنظرم چرا جو گیری اینقد؟ 7
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 آبان، 2012 آخیییییییی...بابا منم نگفتم دل ببندی که....کی گفته دوستی دلبستگیه؟ بچه های اینجا اینقدر خووب هستن که لیاقت دوستی رو دارن. مينا جونم راست ميگه:girl_yes2:...كافيه يكي مثل خودش باهات دوست بشه تا ديگه نتوني از دوستي باهاش دل بكني! بچه هاي اينجا خيلي خوبن...بي تعارف ميگم!:icon_pf (17): 4
*mini* 37778 ارسال شده در 22 آبان، 2012 مينا جونم راست ميگه:girl_yes2:...كافيه يكي مثل خودش باهات دوست بشه تا ديگه نتوني از دوستي باهاش دل بكني!بچه هاي اينجا خيلي خوبن...بي تعارف ميگم!:icon_pf (17): :icon_pf (17):دووست خوب روو بقیه هم اثر میزاره ..تو خودت خوبی که منم اینجوریم:girl_yes2: 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 22 آبان، 2012 :icon_pf (17):دووست خوب روو بقیه هم اثر میزاره ..تو خودت خوبی که منم اینجوریم:girl_yes2: فدات عزيزم 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 23 آبان، 2012 عجب تاپیکیه جون میده اسپم:gnugghender: :vahidrk: اسپم بده 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 عجب تاپیکیه جون میده اسپم:gnugghender: من پایه اسپمم ،بریم همه جا هم که روح هست
VINA 31339 ارسال شده در 23 آبان، 2012 چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: 4
*mini* 37778 ارسال شده در 23 آبان، 2012 چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: ینی اسپمِ درونتون منو کشــــــــــــــــــــــته 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 آبان، 2012 چطوری ونوسی:gnugghender::gnugghender:لیسانسو تموم کردی:gnugghender:بارونو میبینی چه جیگره:gnugghender: آره؛ فقط پایان نامه مونده بیاین اینجا [h=3]تشخیص هویت از نوع آواتار (سری 1 )[/h]
VINA 31339 ارسال شده در 23 آبان، 2012 ینی اسپمِ درونتون منو کشــــــــــــــــــــــته آره؛ فقط پایان نامه مونده بیاین اینجا تشخیص هویت از نوع آواتار (سری 1 ) :5c6ipag2mnshmsf5ju3تشخیصیدم 4
sookut 13735 ارسال شده در 23 آبان، 2012 صمیمیت اینجا هیچ جا نیست هم مدیرهاش و هم کاربرهاش اکثرا خوبن من فقط اینجا فعالیت میکنم شما هم یکم بیشتر بیاین به حرف من میرسین 10
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 23 آبان، 2012 من دوسه روز اول عضویتم (دوسال پیش) معتاد شدم.....چه داغون...هههه.....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بهترین رفیقامم اینجا پیدا کردم. قبلا خیلی احساس مسئولیت داشتم در قبال انجمن....الانم یه ریزه دارم. دوستون دارم بروبچ. پستمم اصن ربطی به سوال استارتر نداشت 9
azarafrooz 14221 ارسال شده در 26 آبان، 2012 من که عاشق این بخش شیمی شدم .. پست که میذارم خودمم میخونم جالبه دوست میدارم .... بعد اینجا کلی دوست پیدا کردم :hapydancsmil: حوصلم که سر نمیره هیچ ... یکی باید زورکی بندازه بیرون منو :icon_pf (34): 6
pesare baba 2250 ارسال شده در 26 آبان، 2012 از مطلباش خوشم میاد. از بخش شیمی هم که خوشم میومده :hapydancsmil::hapydancsmil: فقط از چیزی که خسته شدم تاپیک مشاعره با کلمات بی نقطه هس. فک کنم حالا دیگه هم کلمات دنیا تموم شده باشه 4
ارسال های توصیه شده