رفتن به مطلب

ملت سربلند

spow

ارسال های توصیه شده

اقا سجاد الان بازم کمک نقدی یا کالا فایده ای داره یا فاصله چند روزه لازمه؟

کالایی هست که مورد نیاز باشه و مقدارش کم باشه؟

کمک نقدی بهتره یا خرید کالا؟

ببینید هرکمکی بالاخره یه جای کار رو میگیره

ما اگه میخوایم فاصله بدیم به این دلیله که با همکارا مشورت کردیم واحساس کردیم الان شور همگانی برای کمک وجود داره وبهتره سد راه کسایی که الان مشارکت میکنن نباشیم

درهرحال قصدمون اینه این دفعه با توجه به نزدیک شدن اغاز فصل سرمای اذربایجان لباس گرم وکفش ولوازم بهداشتی براشون ببریم

هلال احمر همه جای منطقه حضور داره وانصافا خیلی دارن زحمت میکشن

خیلیا هم به صورت خودجوش اومدن وبه نیروهای هلال احمر کمک میکنن

دغدغه اصلی الان مسکن هست که بتونن شب با اسودگی سرشون رو به بالش بزارن البته اگه این همه پس لرزه بزاره(تعدد پس لرزه ها واقعا در نوع خودش عجیب هست)

لوازم بهداشتی لازم داشتن والبته هرچیزی به دردشون میخوره

خونه ندارن وسیله کافی برای پخت وپز نیست والودگی محیطی هم بالاست یخچال هم به دلیل قطع برق وخرابی خونه ها وجود نداره بنابراین هرکمکی یه گام به جلو هست

حالا اگه کسی از دوستان برای دوهفته بعد اماده باشه که بیاد ما هم استقبال میکنیم ومیتونه یه سری از کمک هارو مخصوصا لباس(که بهتره دست دوم وتمیز باشه به جای لباسهای نو برای جلوگیری از سواستفاده!) رو بیاره تا جمع کنیم وراه بیفتیم دوباره ایشالا

• Like 22
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 67
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این وضع زندگی الان نجات یافتگان واسکان یافتگان هست

برای حصول این امر خیلیا زحمت کشیدن که باید از همشون تشکر کرد ولی خداییش زندگیشون داغون شده

اونقدر شوکه هستن که حتی نیازهاشون هم با بغض ادا میشه

واقعا شرایط بسیار بغرنجی براونجا حاکمه وخواهش میکنم هرکسی توانش رو داره به چشم یه تور بازدید از مناطق زلزله زده هم شده یه سر به اونجا بزنه

s5rgpa3byum6ljj1xwh.jpg

• Like 26
لینک به دیدگاه

دوستای عزیزم ببخشید اگه با گذاشتن این عکس ها ناراحتتون می کنم

هرچه قدر سعی کردم نتونستم از این دوعکس که باعث شدن دوباره اشکام سرازیر بشه بگذرم

06.jpg07.jpg

52.jpg

• Like 28
لینک به دیدگاه

مردم ایران بهترین مردم دنیا هستند و لیاقت بهترین ها رو دارند وقتی فکرشو میکنم که مردم به این خوبی یک عده دارند حقشونو میخورند و بهشون ظلم میکنند آتیش میگیرم :icon_pf (34):

آرزو میکنم روزی برسه که به آزادی ، شادی ، امنیت ، عدالت ، رفاه و .... برسیم

• Like 13
لینک به دیدگاه

دوستاي عزيزي كه اين كار بزرگ و استارت زدن

ممنون بابت زحماتتون :icon_gol:

اميدوارم اين كارا كوه غمي كه به قلب هم وطنامون نشسته رو سبكتر كنه

كاري از دستم برنمياد فقط ارزو ميكنم ارامش زودتر برگرده :sad0:

دوستاي گلم موفق باشيد :icon_gol:

• Like 13
لینک به دیدگاه

یک شهر به زیر خاک مدفون شده بود

یک جمجمه از زمین بیرون شده بود

از بسکه جنازه در پتو پیچیدند ...حتی جگر پلنگها خون شده بود

297012_273139522788258_62399191_n.jpg

• Like 19
لینک به دیدگاه

سجاد جان واقعا ممنون که کمک های دوستانو رسوندی و اطلاعات رو اینجا بهمون میرسونی...:icon_gol:

خیلی دردناکه...:sad0:

امیدوارم با کمک همه دوباره خیلی زود حداقل شرایط زندگی برای بازمانذگان فراهم بشه...

فقط خداکنه یه سازماندهی خوب بوجود بیاد اونجا که بعد از یه مدت همه چی فراموش نشه...

• Like 17
لینک به دیدگاه

اولا خدا قوت بده و صبر برای مصیبت وارده ..

هرچند یکم زمین لرزه ها مشکوکه ولی خب اگر بشه برای تأمین محلهای بهداشتی از سرویسهای بهداشتی که تمام امکانات دارند و ساخته شده اند و از اونها بیشتر در مراکز باستانی استفاده میشه ، برای تأمین بهداشت کار بگذارند این مشکل لااقل حل بشه..

نمیدونم چطور و از کجا تهیه میشوند ولی اگر مسئولین بخواهند میتونند سرو سامون بدهند لاقل زندگی مردمو..

• Like 13
لینک به دیدگاه

خبرآنلاین: فوتبال ملی - سایت ناصر حجازی نوشت، زلزله اخیر استان آذربایجان شرقی با مرگ، آسیب دیگی و بی خانمانی بسیاری از هموطنان عزیز و آذری زبان ایران کهن روبرو بوده است و باعث شده تا مردم نیز ضمن ابراز همدردی، در یاری رساندن به نیازمندان از هیچ کوششی دریغ نکنند.

خانواده اسطوره ملی ایران که در اولین لحظات پس از وقوع حادثه، در متنی همدردی خود را با داغداران و آسیب دیدگان جانی و مالی واقعه مذکور اعلام کردند و از دوستداران ناصر حجازی نیز خواستند تا نهایت همیاری خود را داشته باشند، تصمیم دارند تا با مدریت خود و با تشکیل تیمی از ورزشکاران و هنرمندان، نیاز های مردم مناطق زلزله زده را جمع آوری کرده و با حضوردر استان آذربایجان شرقی به مردم آنجا تحویل دهند.

از این رو هموطنان عزیز می توانند در صورت تمایل هر آنچه را که در توان دارند و از طرق مختلف نیاز مردم آن مناطق اعلام می گردد را روز شنبه از ساعت 00: 18 الی 00: 20 با حضور در مدرسه فوتبال ناصر حجازی به آدرس: بلوار میرداماد، میدان محسنی، انتهای خیابان شاه نظری، نبش میدان کاظمی، مجموعه ورزشی شهید کشوری تحویل خانواده ناصر حجازی و سایر ورزشکاران و هنرمندان حاضر در محل نمایند تا آنها در سفری که به مناطق آسیب دیده خواهند داشت، در اختیار مردم آنجا قرار دهند.

امیر رفیعی مدیر پرتال شخصی ناصر حجازی در گفتگویی کوتاه گفت: با بازگشت آتیلا از سفر، حضور وی و سایر اعضای خانواده ناصر حجازی در کنار پرویز مظلومی، ایرج نوذری، آناهیتا همتی و پرستو صالحی قطعی شده است و بی گمان تا روز شنبه شاهد حضور سایر هنرمندان و ورزشکاران نیز خواهیم بود.

2419445090339091089-1609921642917299133?l=www.unity4iran.com

• Like 14
لینک به دیدگاه
سجاد جان ممنون بابت همه چیز:icon_gol::icon_gol:

هنوزم میگم...اگه بتونیم یه گروه درست کنیم بریم اونجا عالی میشهhanghead.gif

من به شخصه برای این کار خیلی مشتاقم

با بچه ها صحبت کنید تا مثل تورهایی که برگزار شده حتی با همراهی خانواده ها یک برنامه برای بازدید وحضور دراونجا درنظر گرفته بشه

اینطوری هم امکان کمک بهتر وبیشتری هست وهم تجربه ای کاملا متفاوت

منم میتونم نقش میزبان رو ایفا کنم:whistle:

• Like 9
لینک به دیدگاه
من به شخصه برای این کار خیلی مشتاقم

با بچه ها صحبت کنید تا مثل تورهایی که برگزار شده حتی با همراهی خانواده ها یک برنامه برای بازدید وحضور دراونجا درنظر گرفته بشه

اینطوری هم امکان کمک بهتر وبیشتری هست وهم تجربه ای کاملا متفاوت

منم میتونم نقش میزبان رو ایفا کنم:whistle:

بچه ها موافق باشن و مدیرای عزیز تالار گردشگری همکاری کنن پیشنهاد خوبی هم هست:icon_gol:حتما

• Like 4
لینک به دیدگاه
بچه ها موافق باشن و مدیرای عزیز تالار گردشگری همکاری کنن پیشنهاد خوبی هم هست:icon_gol:حتما

پیگیریش با خودتون

منم هستم:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

با سلام

سجاد عزیز ابتدا مرگ مادربزرگتون رو بهتون تسلیت میگم

خدا رحمتشون کنه

در مورد وضع زلزله زده ها باید بگم وضعشون اصلا خوب نیست

مناطقی هست که کمک و امداد رسانی خیلی کمی به اونها شده

متاسفانه پس لرزه ها شدید و خیلی زیاده و علتش مبهمه!!!

ما هم رفتیم و این مناطق رو دیدیم

شدیدا به لوازم بهداشتی نیاز دارن

خوشبختانه مردم آگاه شدن و خودشون، با دستهای خودشون، کالاها رو به دست آسیب دیدگان میرسونن

آمار تلفات بیشتر از اونی هست که اعلام کردن

امیدوارم این پس لرزه ها به زودی تموم بشن و دیگه هیچوقت شاهد این صحنه ها نباشیم

شما هم کار بزرگی کردین و قابل ستایشه

ممنونیم:icon_gol:

• Like 17
لینک به دیدگاه

گل بود وبه سبزه نیز اراسته شد!

بعد از این همه اطلاع رسانی دقیق ومایه مباهات که حتی نتونسته دوتا امار یکسان رو از دو تریبون رسمی منتشر کنه فرمانده سپاه عاشورا اقای جمشیدیان گفتند به خاطر مدیریت امکانات دریافتی از ارسال و پخش انفرادی کمک‌های مردمی ممانعت به عمل می اید!

خدا به داد این ملت برسه

• Like 13
لینک به دیدگاه
با سلام

سجاد عزیز ابتدا مرگ مادربزرگتون رو بهتون تسلیت میگم

خدا رحمتشون کنه

در مورد وضع زلزله زده ها باید بگم وضعشون اصلا خوب نیست

مناطقی هست که کمک و امداد رسانی خیلی کمی به اونها شده

متاسفانه پس لرزه ها شدید و خیلی زیاده و علتش مبهمه!!!

ما هم رفتیم و این مناطق رو دیدیم

شدیدا به لوازم بهداشتی نیاز دارن

خوشبختانه مردم آگاه شدن و خودشون، با دستهای خودشون، کالاها رو به دست آسیب دیدگان میرسونن

آمار تلفات بیشتر از اونی هست که اعلام کردن

امیدوارم این پس لرزه ها به زودی تموم بشن و دیگه هیچوقت شاهد این صحنه ها نباشیم

شما هم کار بزرگی کردین و قابل ستایشه

ممنونیم:icon_gol:

ممنون سیماجان

زنده باشی عزیز

اره میدونم وضعشون اصلا خوب نیست میدونم حتی از داشتن کمترین امکانات هم محرومن وخودتم دیدی که روحیشون چطور بود ولی باید به هرنحوی شده به اونا کمک کرد

وبا نگرفتن که قرنطینه بشن

هموطن نیاز داره دراین شرایط بحرانی هموطنش اونو بفهمه ودرکنارش باشه

وقتی از هرجای رسمی بی پناه شده باید که امن ترین اغوش رو اغوش هموطنی بدونه که هر لحظه به یادشه واونو تنها نمیزاره

• Like 9
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...