رفتن به مطلب

مدرسه نواندیشان!!!!

شقایق31

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 192
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پس اینجا همه چی داره بجز تنظیم خانواده:whistle:

تو مدرسه که کلاس تنظیم خانواده نمیذارن:w58:

بابا بد بار میاییم اینجوری:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه
برا استاد گران قدر نقی بزرگ قبلا رزرو شده دلتو صابون نزن:w02:

نه بابا برا خودم نگفتم من تنظیم خودمم اصلا نخوندم 40تا سوال تستی بود 36یا 34رو تقلب کردم اون چند تاشم که نشد تقلب کنم برا این بود که حراست نا محترم یونی خودش با عینک 4تا چشم داشت 4تا دیگه هم قرض کرده بود و بالا سر من واستاده بودم تلاش ها مکرری انجام دادم که با موفقیت و گرفتن تقلب صورت نگرفت و نافرجام موند:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو مدرسه که کلاس تنظیم خانواده نمیذارن:w58:

بابا بد بار میاییم اینجوری:whistle:

تو این دوره زمونه بچه هایی که هنوز مدرسه نرفتن اطلاعات جنسیشون بالاتر از منو توئه

والاااااااا

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه بابا برا خودم نگفتم من تنظیم خودمم اصلا نخوندم 40تا سوال تستی بود 36یا 34رو تقلب کردم اون چند تاشم که نشد تقلب کنم برا این بود که حراست نا محترم یونی خودش با عینک 4تا چشم داشت 4تا دیگه هم قرض کرده بود و بالا سر من واستاده بودم تلاش ها مکرری انجام دادم که با موفقیت و گرفتن تقلب صورت نگرفت و نافرجام موند:ws3:

پس برا کی گفتی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تو این دوره زمونه بچه هایی که هنوز مدرسه نرفتن اطلاعات جنسیشون بالاتر از منو توئه

والاااااااا

حرف حساب جواب نداره

ما که هر و از بر تشخیص نمیدادیم اون زمان:hanghead:

کلاس بذارن حداقل اصولی یاد بگیرن بهتره:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4:

خجالت هم نمیکشه:banel_smiley_4:

جلو اسمت معلم مکانیک نوشتم:w02:

:4564: من که نمیخواستم معلم بشم....سعید دوست داره معلم مکانیک بشه.....من میخوام دانش آموز تنبل باشم که کلاسا رو بپیچونم:ws3:

کلاس دوم تازه اونم رد شدم!

منم از اینا میخوام

• Like 3
لینک به دیدگاه

اجازه خانم

واسه ما دعوتنامه نفرستادین:sigh: ما رفتیم دیدن دوستمون تو پروفش دیدیم دعوتش کردین مام گفتیم شاید فرشته مهربون والری چیزی اینجا جایزه بده اومدیم.

اسم مارو تو شاگرد تنبل شهرسازی مینویسین؟ اما بگما من سوال زیاد میپرسم، :mrsbeasley: تام جواب نگیرم دست بردار نیستم،حالا هر کی جرات داره معلم شهرسازی شه:ws37:

خانم اطلاع رسانیتون ضعیفه ها، اینجا جز من و محمد که هر دومونم تنبلیم و باید بهم نیگا کنیم شهرساز دیگه نیست که!:ws52:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تا ص 13 اسمها اضافه شد

بچه های معماری که واقعا ایول دارن چون فعالن بقیه بچه ها کجان رشته های برق و مکانیک و زیست کجان؟:banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
تا ص 13 اسمها اضافه شد

بچه های معماری که واقعا ایول دارن چون فعالن بقیه بچه ها کجان رشته های برق و مکانیک و زیست کجان؟:banel_smiley_4:

از بچه های زیست فقط من و دلنوازیم:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه

من 1جایی یه نفرو میشناسم عندش بود!

ته فعالیت! مث من قدرشو ندونسن تخته کرد رفت!!!

زییسسسسسسسستتتتتتتتتتتت بود آاااااااااااااا:gnugghender:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...