.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خو ونوسم بزارین معلم معماری که با فاطیما همکار شه دمت گرم شقایق بذار 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم شاگرد زرنگ :mrsbeasley: نه مینا تو بیا با من خر خون باش 2 تا شاگرد زرنگ بسه 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ نه میناتو بیا با من خر خون باش 2 تا شاگرد زرنگ بسه آخه اینقدرها هم خرخون نیستم 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ آخه اینقدرها هم خرخون نیستم خو منم نیستم اما گذاشتیم واسه تنوع 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خو منم نیستماما گذاشتیم واسه تنوع:hapydancsmil::hapydancsmil: حالا چون اصرار میکنی باشه قبول میکنم 5 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم دانش آموز تخساولیا هم ندارم خودم با داداشم زندگی میکنیم معدنم که نداری کلا مهم نیست فعلا مدیر مدرسه بره دنبال کارش حال نرم اصلن 10 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ دانش آموز تنبل مکانیک:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ امشب با حرف اتروس یاد دوران مدرسم افتادم یادش بخیر دبیرستانی که بودیم یه دبیر فیزیک داشتیم قد کوتاهی داشت چاقم بود یادمه اون ساعت فیزیک داشتیم دوستم ماسک وحشت اوره بود خلاصه زدیم صورتمونو همین که دبیر اومد کلاس پریدیم جلوش خیلی باحال بود ترسید رفت عقب بعد زد زیر خنده گفت این ماسکو بدیم من باش شوهرمو بترسونم بلکه سکته کنه از دستش راحت شم 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چه خبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شقایق جون هر ده صفحه یه بار یه خلاصه از آنچه گذشت، بزار اینجا سرعتش بالاس!!! 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من شاگرد تنبل لطفا :bigbed::mornincoffee: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ ازتون خواهش کردم اسپم نکنید لطفا ادامه ندید فردا کسایی که اعلام امادگی کردن پست 22 ثبت میشه 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منم مثه همیشه تک و تنها و به درد نخور 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منم مسئول ثبت نام که زمانی که بچه ها با خانوادشون برای ثبت نام اومدن به این بهانه که منطقشون به اینجا نمی خوره و این حرفا یه پولی ازشون بگیرم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی اسپم کردینا؛ من 3 ساعت پیش اومدم تازه 8 تا پست شده بود ؛الاااان من دانش آموز متوسطه کلاس معماریا لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ ایول ایده جالبیه در حال حاضر فکر کنم شاگرد تنبله بتونم باشم :icon_pf (34): ولی ایشالا بعداً زرنگه میشم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ دانش آموز تنبل مکانیک:hapydancsmil: خجالت هم نمیکشه جلو اسمت معلم مکانیک نوشتم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منم مثه همیشه تک و تنها و به درد نخور چرا تنها خیلیا از جمله خود من تو زبان ضعیفیم جلواسمت گذاشتم معلم زبان 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی اسپم کردینا؛ من 3 ساعت پیش اومدم تازه 8 تا پست شده بود ؛الاااان من دانش آموز متوسطه کلاس معماریا :hapydancsmil: شما جز معلما شدی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۱ منم مسئول ثبت نام که زمانی که بچه ها با خانوادشون برای ثبت نام اومدن به این بهانه که منطقشون به اینجا نمی خوره و این حرفا یه پولی ازشون بگیرم مسوول ثبت نام داریم بیا شاگرد معماری باش ولی واقعا بچه های معماری ایول دارند خیلی مشتاقند آخرش به بچه هایی که همکاری کردند هم جایزه تعلق میگیره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده