*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ فعلا داریم ثبت نام میکنیم آخ جون...خو منم ثبت نام کن.... 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ آخ جون...خو منم ثبت نام کن.... خب خودت انتخاب کن معلم یا شاگرد 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک با حالی بود من سعی میکنم دبیر شیمی و دانش آموز تنبل باشم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک با حالی بودمن سعی میکنم دبیر شیمی و دانش آموز تنبل باشم خب یا دانش اموز یا دبیر بگو میخوام برنامه بریزم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خب خودت انتخاب کن معلم یا شاگرد من همون شاگرد خر خونِ باشم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ چرا کسی جواب منو نداد به منم پست دفتری بدین چون من هم رشته ای ندارم یکی یدونه نو اندیشانم 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خب یا دانش اموز یا دبیر بگو میخوام برنامه بریزم میم شیمی هم میخواست معلم باشه. شاید شاگرد بشم یا اینکه با میم شیمی نوبتی معلم میشیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ پس تو بیا دفتر دار شو برای برنامه ریزی کمکم کن دیدی گفتم عنوان ها رو گذاشتی برا دوست و رفیق هات 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خوب الان من چی کارم؟ شقی بیا پستارو بگو 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها شما ها بنویسید من برم به کارام برسم صبح یا فردا عصر میام وارد میکنم بخاطر اینکه کدورتی پیش نیاد این امید چشم سفید هم با چرگر همکار میشه 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خوب الان من چی کارم؟ شقی بیا پستارو بگو پست 22 اعلام شده که بعد که برنامه ها رو نوشتم و دادم بهتون تو یه تاپیک جدا تدریس شروع میشه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ میم شیمی هم میخواست معلم باشه. شاید شاگرد بشم یا اینکه با میم شیمی نوبتی معلم میشیم اره نوبتی درس بدید 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خوب الان من چی کارم؟ شقی بیا پستارو بگو خودت باید انتخاب کنی عزیزم.من شاگرد زرنگم، مینی خرخونه معلم نداریم هنوزززز 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ بچه هایی که مایل به همکاری هستن این پست و مطالعه کنن #22 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ شقایق اصن منو میبینیییییییییییییییی؟؟؟ من تحصیل_ تدریس و کار تو این مدرسه رو واسه خودم و 7نسل قبل و بعد خودم ممنوع اعلام میدارم:6b7t4xk0dqjf5eq8qtg موفق باشید 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ شقایق اصن منو میبینیییییییییییییییی؟؟؟من تحصیل_ تدریس و کار تو این مدرسه رو واسه خودم و 7نسل قبل و بعد خودم ممنوع اعلام میدارم:6b7t4xk0dqjf5eq8qtg موفق باشید تو پست 22 رو دیدی؟ گفتی دفتر دار منم وارد کردم 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم دانش آموز زرنگ معماری 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اسم منم بنویسین :hapydancsmil: من هم توی کلاس با یه پا می ایستم و دستام رو هم بالا می گیرم. آخه همش یا دیر می کنم یا اینکه معلما رو اذیت می کنم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خو ونوسم بزارین معلم معماری که با فاطیما همکار شه 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم شاگرد زرنگ :mrsbeasley: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده