تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم هستم هر خدمتی که ازم بر میاد فقط یه نکته اونم اینه که من شیفت صبحا نیستم فقط شیفت عصر قبول میکنم تدریس کنم 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من حاضرم هرجا تونستم کمک کنم ، فقط به شرطی که 100 درصد توقع نداشته باشین منم که الان این تاپیک و استارت کردم کلی مشغله دارم ولی به دردسرش می ارزه 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ بچه های متخصص معماری که داریم پس اونا معلم معماریاز بقیه رشته ها هم که سر در نمیارم پس منم شاگرد معماری خب هر کس تو رشته خودشه پس اسم شما رو شاگرد معماری مینویسم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ وظیفه شاگرد خرخون چیه؟ اسمش روشه باید همه جوابها رو بلد باشه انقدر بخونه تا یاد بگیره 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم شاگرد مهماری .گاهی هم به خانوم معلممون کمک می کنم تخته رو پاک می کنم.برگه هارو می دم دست بچه ها ( کلا پاچه خوار مهماری) سعی می کنم زرنگ باشم .چه کار سختیییییییی 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ منم شاگرد مهماری .گاهی هم به خانوم معلممون کمک می کنم تخته رو پاک می کنم.برگه هارو می دم دست بچه ها ( کلا پاچه خوار مهماری) سعی می کنم زرنگ باشم .چه کار سختیییییییی :icon_pf (34): تو میشی شاگرد زرنگه بقیه رشته ها کجان 2 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ اسمش روشه باید همه جوابها رو بلد باشه انقدر بخونه تا یاد بگیره پس من وظیفه خطیر شاگرد تنبل را به عهده میگیرم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خانوم ما بگیمممممم؟؟؟؟؟؟:mrsbeasley: (دارم تمرین می کنم زرنگ باشم ) 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ پس من وظیفه خطیر شاگرد تنبل را به عهده میگیرم شاگرد تنبل مکانیک؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ شاگرد تنبل مکانیک؟ خوب چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ خوب چیکار کنم؟ حد اقل شاگرد متوسط باش 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ من اینجایم پانیسا جان شما هم معلم آی تی 4 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ حد اقل شاگرد متوسط باش چون اصرار کردی قبول میکنم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ پس من چی؟؟؟؟؟ عزیزم تو وپانیسا جفتتون معلمید اون شیفت صبح تو شیفت عصر خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ فقط آشغال خوراکیاتونو رو زمین نریزید چون سرایدار نداریم:) همین رو بزار کنار واسه ما ... اگه موند ! 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ عزیزم تو وپانیسا جفتتون معلمید اون شیفت صبح تو شیفت عصر خوبه؟ قربونت عزیزم خوبه فقط اینکه چون شیفت عصرم نهارم میدین 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۱ قربونت عزیزم خوبهفقط اینکه چون شیفت عصرم نهارم میدین پس حله اره بابا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده