Atre Baroon 19624 ارسال شده در 11 مهر، 2010 آره ولی خیلییییییی اغراق کردی باور کن من صفر شدم اصولا هیچی برام اهمیت نداره :girl_yes2: 1
NiLi 131 ارسال شده در 24 مهر، 2010 من 60 شدم ولی تو جوابات 60 نداشتی...جواباتو چک کن....باید حداقل تا حداکثر امتیازارو داشته باشی ولی بازم مرسیییییییی
samyar 3407 ارسال شده در 3 آذر، 2010 70 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: بابا تودیگه شور فوزولیو در آوردی...:ws28:
Hossein.T 22596 ارسال شده در 3 آذر، 2010 من 40 شدم..فکر میکردم خیلی فضولتر باشم....عجیب بود برام فضول! :w00::w00::w00:
afshin18 11175 ارسال شده در 3 آذر، 2010 :jawdrop::jawdrop::jawdrop:بابا تودیگه شور فوزولیو در آوردی...:ws28: البته من فضول نیستم تستا مشکل دارن
rojano 11 ارسال شده در 21 آذر، 2010 من 15 شدم فکر میکردم فزول تر از این حرفا باشم بههههه جاش این آبجیم که خیلی سربه زیره و اصلا بهش نمیاد شده 40 فلفل نبین چه ریزه....... 1
حانی 3371 ارسال شده در 7 بهمن، 2010 مال من 60 شد یعنی خیلی فضولم ؟:w00: من فقط کنجکاوم اونم به خاطر هوشمه... ولی هر جور فکر می کنم می بینم تا حالا حس نکردم فضول باشم
pashaa 3249 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 باصداقت جواب دهید و درصد فضولی خود را حساب کنید!!! 1.تصوركنید كه صبح خواب مانده اید و دیرتان شده است. هنگام خروج از خانه صداى دعواى همسایه را مى شنوید. آیا مى ایستید تا ببینید موضوع ازچه قرار است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 2.با دوستتان مشغول مكالمه تلفنى هستید كه مجبور مى شوید مدتى منتظربمانید تا او به مكالمه دیگرى كه درانتظار است پاسخ دهد آیا وقتى براى ادامه مكالمه شما برمى گردد از او مى پرسید چه كسى پشت خط منتظر بود؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 3.به منزل دوستتان رفته اید و او براى انجام كارى از اتاق خارج مى شود. روى میز او یك نامه جلب توجه مى كند. آیا نگاهى به آن مى اندازید؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 4.دراتوبوس یا تاكسى نشسته اید و فرد كنارى شما مشغول مطالعه است. دراین شرایط چه مى كنید؟ ـ مستقیماً به آنچه او مطالعه مى كند خیره شده و شما هم همراه او مطالعه مى كنید.(۱۰) ـ هرازچندگاهى نگاهى دزدكى مى اندازید تا ببینید او چه چیزى مطالعه مى كند. (۵) ـ كاملاً بى تفاوت رفتارمى كنید. (۰) 5.اگر شما بدانید كه یكى از آشنایان رازى دارد، چه مى كنید؟ ـ هرطور شده سعى مى كنید سرازكار او درآورید. (۱۰) ـ اگر صحبتى درباره آن پیش بیاید، كنجكاو مى شوید. (۵) ـ رازهاى دیگران، مسائل شخصى آنهاست و سعى نمى كنید وارد حیطه خصوصى آنهاشوید.(۰) 6.اگرجایى دعوا یا تصادفى اتفاق بیفتد، آیا نزدیك مى شوید تا ببینید جریان ازچه قرار است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 7.اگر وارد رستورانى شوید و ببینید یكى از آشنایان با فردغریبه اى آنجاست، آیا كنجكاو مى شوید ببینید غریبه چه كسى است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) _________________ همین جوابا +درصد میشه میزان فضولیتون 22
Nightingale 10531 ارسال شده در 16 اسفند، 2010 اخه بعضیاش بستگی داره به شرایط ولی همون 30-40-50 اینا 3
ارسال های توصیه شده