Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۸۹ آره ولی خیلییییییی اغراق کردی باور کن من صفر شدم اصولا هیچی برام اهمیت نداره :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
NiLi 131 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۸۹ من 60 شدم ولی تو جوابات 60 نداشتی...جواباتو چک کن....باید حداقل تا حداکثر امتیازارو داشته باشی ولی بازم مرسیییییییی لینک به دیدگاه
hannah09 38 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من 40 شم ولی آدم فضولی نیستم....فقط یه کم کنجکاوم! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من بين 40 تا 50 شدم!! :jawdrop: منم 45 شدم 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من 5 شدم! فک کنم این تاپیکو دیده بودم همین طرفا!!! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من 30 تا 40.... فکر میکردم بیشتر از این حرفا باشم... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من 40 شدم..فکر میکردم خیلی فضولتر باشم....عجیب بود برام 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ 70 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: بابا تودیگه شور فوزولیو در آوردی...:ws28: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من 40 شدم..فکر میکردم خیلی فضولتر باشم....عجیب بود برام فضول! :w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop::jawdrop:بابا تودیگه شور فوزولیو در آوردی...:ws28: البته من فضول نیستم تستا مشکل دارن لینک به دیدگاه
rojano 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من 15 شدم فکر میکردم فزول تر از این حرفا باشم بههههه جاش این آبجیم که خیلی سربه زیره و اصلا بهش نمیاد شده 40 فلفل نبین چه ریزه....... 1 لینک به دیدگاه
حانی 3371 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۸۹ مال من 60 شد یعنی خیلی فضولم ؟:w00: من فقط کنجکاوم اونم به خاطر هوشمه... ولی هر جور فکر می کنم می بینم تا حالا حس نکردم فضول باشم لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ فقط سوال هفت رو بله گفتم یعنی 10 فوضول نیستممم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ باصداقت جواب دهید و درصد فضولی خود را حساب کنید!!! 1.تصوركنید كه صبح خواب مانده اید و دیرتان شده است. هنگام خروج از خانه صداى دعواى همسایه را مى شنوید. آیا مى ایستید تا ببینید موضوع ازچه قرار است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 2.با دوستتان مشغول مكالمه تلفنى هستید كه مجبور مى شوید مدتى منتظربمانید تا او به مكالمه دیگرى كه درانتظار است پاسخ دهد آیا وقتى براى ادامه مكالمه شما برمى گردد از او مى پرسید چه كسى پشت خط منتظر بود؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 3.به منزل دوستتان رفته اید و او براى انجام كارى از اتاق خارج مى شود. روى میز او یك نامه جلب توجه مى كند. آیا نگاهى به آن مى اندازید؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 4.دراتوبوس یا تاكسى نشسته اید و فرد كنارى شما مشغول مطالعه است. دراین شرایط چه مى كنید؟ ـ مستقیماً به آنچه او مطالعه مى كند خیره شده و شما هم همراه او مطالعه مى كنید.(۱۰) ـ هرازچندگاهى نگاهى دزدكى مى اندازید تا ببینید او چه چیزى مطالعه مى كند. (۵) ـ كاملاً بى تفاوت رفتارمى كنید. (۰) 5.اگر شما بدانید كه یكى از آشنایان رازى دارد، چه مى كنید؟ ـ هرطور شده سعى مى كنید سرازكار او درآورید. (۱۰) ـ اگر صحبتى درباره آن پیش بیاید، كنجكاو مى شوید. (۵) ـ رازهاى دیگران، مسائل شخصى آنهاست و سعى نمى كنید وارد حیطه خصوصى آنهاشوید.(۰) 6.اگرجایى دعوا یا تصادفى اتفاق بیفتد، آیا نزدیك مى شوید تا ببینید جریان ازچه قرار است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) 7.اگر وارد رستورانى شوید و ببینید یكى از آشنایان با فردغریبه اى آنجاست، آیا كنجكاو مى شوید ببینید غریبه چه كسى است؟ ـ بله (۱۰) ـ خیر (۰) _________________ همین جوابا +درصد میشه میزان فضولیتون 22 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ اخه بعضیاش بستگی داره به شرایط ولی همون 30-40-50 اینا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده