Saba Heidari 14145 ارسال شده در 14 آبان، 2012 ای جان...عزیزم هنوز مهلتش تموم نشده تمدید شه که...استرس نگیر تـــــــــــــا پنجشنبه ساعت 12 شب وقت داری بفرستی بیشتر از این که طول نمیکشه تمام سعی امو میکنم تموم کنم. اخه فردا مهمون داریم باید به مامانم کمک کنم. توکل بر خدا 6
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 14 آبان، 2012 امشب نیت کردم که شروع کنم به نوشتن قبول باشه ثواب میکنی 6
دختر زیبا 150 ارسال شده در 15 آبان، 2012 گویا با این جمله بندی ما شرکت نکنیم سنگین تریم ماشالا عین دونه های تسبیح کلمه ردیف میکنن. . انصرااف:banel_smiley_52: ماهاییم که رای میدیم.ترسی نداره که. 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 15 آبان، 2012 همین الان یه چیزی نوشتم و ارسال کردم ببخشید اگه بد نوشتم....هدفم فقط شرکت کردن بود:girl_blush2: 5
moein.s 18984 ارسال شده در 15 آبان، 2012 به به روحمان را شاد کردید،سرمان را بالا می گیریم و به حسودان می تازیم که دیدن..دیدن...دوستان آمدند دیدن جوجه رو باید آخر فراخوان مسابقه بشمورید ما منتظر nمین نفر هستیم،هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم موخره:ما از ملت همیشه در صحنه سپاسگذاری می کنیم که لبیک گفتن به خدمتگزارانشون در تالار ادبیات و در یک حرکت انقلابی سیلی به دهان دشمنان زدند که زبان درازشان دو دور..... دور سرشان چرخید. باشد که خدمتگزاران در جلسات مختلف این حضور رو تحلیل کنن و در طرح هایی در آینده تصویب کنند تا خدمات ارائه شده در تالار به این ملت همیشه در صحنه بیشتر شود. 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 15 آبان، 2012 5. مهلت ارسال تا 12 شب پنجشنبه 26 مرداد...(جمعه 27 مرداد نظرسنجی برگزار میشه ) :ws48::ws48: 8
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 15 آبان، 2012 :ws48::ws48: خانوم مدير امكان تمديدش هست؟! ما بسي اعصابمونو بعضيا داغون كردن واقعا حسش نيست بنويسيم! ميشه تمديدش كنيد تا آخر هفته آيا؟ 5
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 15 آبان، 2012 با اجازه خانوم مدیرمون تا جمعه عصر تمدید شد...جمعه ساعت 6 عصر آخرین مهلتشه دیگه بیشتر از این خیلی طولانی میشه 9
دختر زیبا 150 ارسال شده در 15 آبان، 2012 به به روحمان را شاد کردید،سرمان را بالا می گیریم و به حسودان می تازیم که دیدن..دیدن...دوستان آمدنددیدن جوجه رو باید آخر فراخوان مسابقه بشمورید ما منتظر nمین نفر هستیم،هیچ جا نمی ریم همین جا هستیم موخره:ما از ملت همیشه در صحنه سپاسگذاری می کنیم که لبیک گفتن به خدمتگزارانشون در تالار ادبیات و در یک حرکت انقلابی سیلی به دهان دشمنان زدند که زبان درازشان دو دور..... دور سرشان چرخید. باشد که خدمتگزاران در جلسات مختلف این حضور رو تحلیل کنن و در طرح هایی در آینده تصویب کنند تا خدمات ارائه شده در تالار به این ملت همیشه در صحنه بیشتر شود. یعنی من تاثیر گذاشتم روی بچه ها یا نه؟:hapydancsmil: 6
دختر زیبا 150 ارسال شده در 15 آبان، 2012 با اجازه خانوم مدیرمون تا جمعه عصر تمدید شد...جمعه ساعت 6 عصر آخرین مهلتشه دیگه بیشتر از این خیلی طولانی میشه خوبه.ولی بیشترش واسه من که اول مسابقه شرکت کردم سخته. اما من مسابقه ی عکاسی بود رفتم عکس گرفتم آماده بودم.وصل کردم به کامپیوتر که آپ کنم و شرکت کنم! تا 5شنبه ساعت 12 هر کاری کردم گوشیم نه وصل میشد به کامپیوتر نه سدن میکرد!!اون موقع اینقدر دلم میخواست که تمدید میکردن.خواهش کردم ازشون اما 6
moein.s 18984 ارسال شده در 15 آبان، 2012 یعنی من تاثیر گذاشتم روی بچه ها یا نه؟:hapydancsmil: همه به نوبه ی خودشون تاثیر گذار بودن 6
- Nahal - 47858 ارسال شده در 16 آبان، 2012 سلام سلام. منم ناممو فرستادم:hapydancsmil: مرسی گلکم مرسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ما این همه خوشبختی محاله :obm:مرسی از استقبالتون بچه ها :flowerysmile: 5
alimec 23102 ارسال شده در 16 آبان، 2012 :ws48::ws48: مرسی گلکم مرسی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ما این همه خوشبختی محاله :obm:مرسی از استقبالتون بچه ها :flowerysmile: 4
ارسال های توصیه شده