+پویا 2049 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد، ۱۳۹۱ DavOOd_TiTaN گفته است: کاری پیدا شد من هستم باشه بهش میگیم! 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ مرداد، ۱۳۹۱ بخش معرفی پارتی معتبر هم باشه بیشتر تاثیرگذار هست پارتی معتبر سرشناس داشتید من هستم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۸ مرداد، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم . به امید موفقیت 7 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۹ مرداد، ۱۳۹۱ تبریک میگم ارشدیونی ها مچکریم :hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۱ بسیار خوب، حداقل به کنکوریا کمک میشه و میدونن بعداینهکه سال اصلن کار پیدا نمیشه 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۱ تبریک میگم ؛ ایشالله موفقیت های بیشتر :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم پس اگه گفتن پارتیتون کیه میگیم نواندیشششششششششان :hapydancsmil: نو اندیشان نواندیشان دوست داریم ماااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مرداد، ۱۳۹۱ منم تبریک عرض میکنم خسته نباشین 3 لینک به دیدگاه
B.Hadi 485 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۱ دست بچه هاي گل راه انداز اين بخش ندرده:2eaoapgxehimkak1y7e ممنونم از زحماتتون تبريـــــــــــــــــــــــــــك:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۱ یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه. سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره. 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ شهریور، ۱۳۹۱ M.Aref گفته است: بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه.سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره. پس من فرصت شغلی سراغ داشتم مطرح میکنم امیدوارم هر کسی در هر زمینه ای که تخصشش هست مشغول به کار بشه تا اندوخته هاش هدر نره ! از شما هم ممنون هستم بابت راه اندازی این بخش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده