رفتن به مطلب

افتتاح بخش استخدام و کاریابی نواندیشان

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در
کاری پیدا شد من هستم :w58:

باشه بهش میگیم!:ws28:

• Like 4
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ارسال شده در

بخش معرفی پارتی معتبر هم باشه بیشتر تاثیرگذار هست :w02:پارتی معتبر سرشناس داشتید من هستم :hapydancsmil:

• Like 6
ارسال شده در

منم تبریک میگم .

به امید موفقیت :icon_gol:

• Like 7
ارسال شده در

تبریک میگم

ارشدیونی ها مچکریم :hapydancsmil:

• Like 6
ارسال شده در

بسیار خوب، حداقل به کنکوریا کمک میشه و میدونن بعداینهکه سال اصلن کار پیدا نمیشه:banel_smiley_4:

• Like 5
ارسال شده در

تبریک میگم ؛ ایشالله موفقیت های بیشتر :hapydancsmil:

• Like 5
ارسال شده در

منم تبریک میگم پس اگه گفتن پارتیتون کیه میگیم نواندیشششششششششان :hapydancsmil:

نو اندیشان نواندیشان دوست داریم ماااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 3
ارسال شده در

منم تبریک عرض میکنم خسته نباشین:icon_gol:

• Like 3
ارسال شده در

دست بچه هاي گل راه انداز اين بخش ندرده:2eaoapgxehimkak1y7e

ممنونم از زحماتتون:icon_gol:

تبريـــــــــــــــــــــــــــك:hapydancsmil:

• Like 2
ارسال شده در

یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ :ws52:

• Like 1
ارسال شده در
یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ :ws52:

بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه.

سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره.

• Like 3
ارسال شده در
بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه.

سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره.

پس من فرصت شغلی سراغ داشتم مطرح میکنم :a030: امیدوارم هر کسی در هر زمینه ای که تخصشش هست مشغول به کار بشه تا اندوخته هاش هدر نره ! :a030: از شما هم ممنون هستم بابت راه اندازی این بخش :icon_gol:

• Like 2
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...