azarafrooz 14221 ارسال شده در 7 آبان، 2012 بخش معرفی پارتی معتبر هم باشه بیشتر تاثیرگذار هست پارتی معتبر سرشناس داشتید من هستم :hapydancsmil: 6
آریودخت 43941 ارسال شده در 10 آبان، 2012 بسیار خوب، حداقل به کنکوریا کمک میشه و میدونن بعداینهکه سال اصلن کار پیدا نمیشه 5
pesare baba 2250 ارسال شده در 11 آبان، 2012 منم تبریک میگم پس اگه گفتن پارتیتون کیه میگیم نواندیشششششششششان :hapydancsmil: نو اندیشان نواندیشان دوست داریم ماااااااااااااااااا :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
B.Hadi 485 ارسال شده در 21 آبان، 2012 دست بچه هاي گل راه انداز اين بخش ندرده:2eaoapgxehimkak1y7e ممنونم از زحماتتون تبريـــــــــــــــــــــــــــك:hapydancsmil: 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ 1
Mehdi.Aref 26783 مالک ارسال شده در 22 آبان، 2012 یعنی اینجا بنویسیم که ه مشاغلی هست ؟ یا نه آگهی استخدام بزنیم ؟روال کار چجوریه ؟ بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه. سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره. 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 22 آبان، 2012 بخش استخدام یک بخش جدا از انجمن هست و باتوجه به نیازهای جامعه امروز جوانان ایجاد شده و امید است کمکی هرچند کوچک به دوستان جویای کار کنه.سعی میشه این بخش روزانه برای تمام رشته ها اپدیت بشه . کسانی هم که فرصتهای شغلی ویژه ای میشناسن میتونن تو این لینک این فرصت رو معرفی کنن تا در اسرع وقت در سایت قرار بگیره. پس من فرصت شغلی سراغ داشتم مطرح میکنم امیدوارم هر کسی در هر زمینه ای که تخصشش هست مشغول به کار بشه تا اندوخته هاش هدر نره ! از شما هم ممنون هستم بابت راه اندازی این بخش 2
ارسال های توصیه شده