viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ درود به دوستان عزیزم. چند روز پیش شبکه نشنال جئوگرافی یه مستند درباره یه نوع مار نشون میداد که زهرش خیلی کشنده اس. یه مرد رو نشون میداد که ماره بینیشو نیش میزنه و اون دوتا انتخاب داشت: یا منتظر بشه, بمیره و یا اینکه بینیشو ببره قبل از اینکه زهر به سیستم عصبی مرکزیش برسه و اون بینیشو میبره. شما اگه بودید همچین کاری میکردید؟ حاضرید برای حفظ جونتون اعضای بدنتون رو قطع کنید؟ من حاضر نیستم. 23 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چه سوال ترسناکی! من حاضرم... زنده میمونم. 10 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اولا بستگی ب عضوش داره ولی در هرصورت حاضرم.... 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بنده حاضر نیستم آدرس من و به اون مار بدید بیاد نیشم بزنه من در حقشم دعا میکنم 10 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یه فیلمی هم بود تحت عنوان 128 ساعت فکر کنم. داستان یه کوهنورد بود که لای شکاف یه سنگ دستش گیر کرد و بعد از 128 ساعت مجبور شد دست خودش رو قطع کنه تا نجات پیدا کنه. پیشنهاد میکنم حتما ببینید. تکنیک های فیلمبرداریش فوق العاده عالی بود. اما در خصوص پرسش تاپیک باید بگم که سوال خیلی سختیه و تا در موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم نظر قطعی بدم. اما یحتمل قطع میکنم. 14 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ باید شرایطش پیش بیاد که حالشو درک کنی و تصمیم بگیری من الآن میگم نه حاضر نیستم ولی شاید اگه مرگ یک قدمیم باشه جور دیگه ای فکر کنم 9 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من حاضرم یکی از اعضای بدنمو از دست بدم اما زنده بمونم. نعمت زندگی از تمامی نعمتهایی که خدا به بشر داده عزیزتر و مهمتره. شاید خودم نتونم و واسم سخت باشه ولی باهاش کنار میام. 8 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ همه ادما جونشون و دوست دارن بايد تو اون شرايط باشي و تصميم بگيري ...نميدونم 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یه فیلمی هم بود تحت عنوان 128 ساعت فکر کنم. داستان یه کوهنورد بود که لای شکاف یه سنگ دستش گیر کرد و بعد از 128 ساعت مجبور شد دست خودش رو قطع کنه تا نجات پیدا کنه. پیشنهاد میکنم حتما ببینید. تکنیک های فیلمبرداریش فوق العاده عالی بود. اما در خصوص پرسش تاپیک باید بگم که سوال خیلی سختیه و تا در موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم نظر قطعی بدم. اما یحتمل قطع میکنم. فوق العادست اون قسمتش که داره دستشو قطع میکنه. دردش یه جورایی به بیننده منتقل میشه . 6 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اوه خیلی سخته ، من تحمل شنیدن این چیزا رو ندارم چه رسد به اینکه خودم بخوام قطع عضو کنم ، سکته رو میزنم قبل از قطع عضوم، تمام، خداحافط مرگ هم بد نیستا ، راحت می شی از خیلی چیزا 7 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یه فیلمی هم بود تحت عنوان 128 ساعت فکر کنم. داستان یه کوهنورد بود که لای شکاف یه سنگ دستش گیر کرد و بعد از 128 ساعت مجبور شد دست خودش رو قطع کنه تا نجات پیدا کنه. پیشنهاد میکنم حتما ببینید. تکنیک های فیلمبرداریش فوق العاده عالی بود. اما در خصوص پرسش تاپیک باید بگم که سوال خیلی سختیه و تا در موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم نظر قطعی بدم. اما یحتمل قطع میکنم. 127 ساعت :biggrin: 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ همون قضیه فیلم اره هست دیگه، من هم میبرم یه فیلمی هم بود تحت عنوان 128 ساعت فکر کنم. داستان یه کوهنورد بود که لای شکاف یه سنگ دستش گیر کرد و بعد از 128 ساعت مجبور شد دست خودش رو قطع کنه تا نجات پیدا کنه. پیشنهاد میکنم حتما ببینید. تکنیک های فیلمبرداریش فوق العاده عالی بود. اما در خصوص پرسش تاپیک باید بگم که سوال خیلی سختیه و تا در موقعیتش قرار نگیرم نمیتونم نظر قطعی بدم. اما یحتمل قطع میکنم. ماجرای این فیلم واقعیه؛ دستشو با کارد میوه خوری قطع کرده 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من که حاضرم بابا کلی آرزو دارم میرم بینی مصنوعی میذارم من که مشکل ندارم 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ من نیزاین عمل رو انجام میدم و عضوی از بدن رو که موجب بشه که بریدن باعث زندگی و نبریدنش مرگ بیاره رو خواهم برید و به زباله دان خواهم سپرد 7 لینک به دیدگاه
afroozsafa 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ماشالله ، چقد همه جون دوستن، میشه به من بگید چی میخاین از این زندگی که حاضر به ترکش نیسین دوستانم!!!!! شاید منم حاضر به قطع عضو شدم و نه مرگ 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ بسته به شرایط داره اما تردیدی نیست همه آدما هرچند از زندگی بنالند باز دوست دارند زنده بمونند.من با اینکه نمیتونم ببینم آمپول بهم میزنند عضو رو قطع میکنم تا زنده بمونم. 4 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی سخته! ترجیح میدم بمیرم... 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حاضرم بمیرم و عضومو قطع نکنم.. البته بستگی هم داره ها شاید درحد یه ناخن باشه و اگه کسی منتظرم باشه ممکنه نظرم عوض بشه ولی خب چون اینچنین نیست پس همون مرگ بهتره 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حاضرم شرط ببندم همه کسایی که مرگ رو به نقص عضو ترجیح میدن ، دارن شعار میدن 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ حاضرم شرط ببندم همه کسایی که مرگ رو به نقص عضو ترجیح میدن ، دارن شعار میدن اشتباه میکنی. ممکنه آقایون اینطوری باشن اما خانم ها دارن راست میگن. چون زندگی برای زن ها با نقص عضو خیلی سخت تر از مرداست. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده