کتایون 15176 ارسال شده در 2 آبان، 2012 وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم جووووووووووووووووون :biggrin:جای خاله کتایونمم خالی بیا اینم خاله کتی چه خبرا دیگه؟
panisa 12132 ارسال شده در 2 آبان، 2012 وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم بیا اینم خاله کتی چه خبرا دیگه؟ اصن از دیشب هر کیو میگم جاش خالی میاد چطورییییی خاله کتی؟:hapydancsmil:
کتایون 15176 ارسال شده در 2 آبان، 2012 اصن از دیشب هر کیو میگم جاش خالی میادچطورییییی خاله کتی؟:hapydancsmil: ایول...پس من احتیاح دارم تو رو الان خووووبم دخملی...تو خوبی؟ چه خبرا بود این جا من نبودم؟
panisa 12132 ارسال شده در 2 آبان، 2012 ایول...پس من احتیاح دارم تو رو الانخووووبم دخملی...تو خوبی؟ چه خبرا بود این جا من نبودم؟ منم خوبم خالهههه اینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 چه باحاله!!!من خودم سرخود اومدم اينجا بي دعوت اینجا دعوتی نیس که سر خود باید بیای...ما تنبلایی که سرخود نمیان رو دعوت میکنیم حالا که باحاله عکس بچگیاتو بده باحالتر شه رنگ چشاش نکته انحرافیه و با فتوشاب عوض کرده وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم منو ببینی هم اشک تو چشمت حلقه میزنه؟ منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی مشـــــــــــــــروح اخبار
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 2 آبان، 2012 منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی دم پدر خونواده گرم
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آبان، 2012 از رنگ چشماش کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاکلا واضحه که ممده.... نوچ....رومی ، حسامه
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 آبان، 2012 انصافا عجــــــــــــــــــــــــــــــــــب رنگ داره چشماش...تبارک الله
NEGARi 9387 ارسال شده در 2 آبان، 2012 منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی :)))) بچه بزرگ کردم شوکولااااااااااات اصن خوردنییییییییییی :XxX دم پدر خونواده گرم پدرش کجا بود این خانواده؟ بچمو ب دندون گرفتم بزرگ کردم!!!! :biggrin: از اول بابا نداشته!
panisa 12132 ارسال شده در 2 آبان، 2012 :)))) بچه بزرگ کردم شوکولااااااااااات اصن خوردنییییییییییی :XxX پدرش کجا بود این خانواده؟ بچمو ب دندون گرفتم بزرگ کردم!!!! :biggrin: از اول بابا نداشته! قربونت مامییییی :XxX :aghosh: به خودت رفتم دیگههههه والااااا، بابا کیلو چند؟ :biggrin:
ooraman 22216 ارسال شده در 2 آبان، 2012 ینی کی میتونه باشههههههههههه؟ چشم ابی ندیدم تو میتینگا! چرا البته یکی دیدم ولی فوتوشاپ بود حدس من رومی lilac
Sepideh.mt 17530 مالک ارسال شده در 2 آبان، 2012 یه راهنمایی: ینی دوتا 1. به نت و کامپیوتر و مسائل امنیتیش علاقه داره 2. تو یکی از میتینگایی که من بودم اونم بوده درضمن رومی هم نیست ایرانیه
- Nahal - 47858 ارسال شده در 2 آبان، 2012 سپیده می خواستم بگم علی تلاش یادم اومدم اون چشماش سبز بود شاید رنگ چشماش تغییر کرده
ارسال های توصیه شده