B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چه باحاله!!! من خودم سرخود اومدم اينجا بي دعوت لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ رنگ چشاش نکته انحرافیه و با فتوشاب عوض کرده لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم جووووووووووووووووون :biggrin:جای خاله کتایونمم خالی بیا اینم خاله کتی چه خبرا دیگه؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم بیا اینم خاله کتی چه خبرا دیگه؟ اصن از دیشب هر کیو میگم جاش خالی میاد چطورییییی خاله کتی؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ اصن از دیشب هر کیو میگم جاش خالی میادچطورییییی خاله کتی؟:hapydancsmil: ایول...پس من احتیاح دارم تو رو الان خووووبم دخملی...تو خوبی؟ چه خبرا بود این جا من نبودم؟ لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ایول...پس من احتیاح دارم تو رو الانخووووبم دخملی...تو خوبی؟ چه خبرا بود این جا من نبودم؟ منم خوبم خالهههه اینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چه باحاله!!!من خودم سرخود اومدم اينجا بي دعوت اینجا دعوتی نیس که سر خود باید بیای...ما تنبلایی که سرخود نمیان رو دعوت میکنیم حالا که باحاله عکس بچگیاتو بده باحالتر شه رنگ چشاش نکته انحرافیه و با فتوشاب عوض کرده وایییییییییییییی سپیـــــــــــــــــــد...اصلا اشک تو چشمام حلقه زذ اینجا رو دیدم منو ببینی هم اشک تو چشمت حلقه میزنه؟ منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی مشـــــــــــــــروح اخبار لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ مشـــــــــــــــروح اخبار فدای خنده هاااااات لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی دم پدر خونواده گرم لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ از رنگ چشماش کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاکلا واضحه که ممده.... نوچ....رومی ، حسامه لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ انصافا عجــــــــــــــــــــــــــــــــــب رنگ داره چشماش...تبارک الله لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ منم خوبم خالههههاینجاااا، سپی دوباره درشو وا کرده بعدش مامی آرپاکم گفته که rumi صاب عکسه بچه هام میگن لنز میذاشته از بچگی بعدش من گفتم مامان نگارم جاش خالی که یهو اومد بعد مامانم گفت حالا که ما حدس زدیم تاپیک ماله خونواده ی ماست بعدش من گفتم پس جای خاله کتایونم خالی که یهو اومدیییی :)))) بچه بزرگ کردم شوکولااااااااااات اصن خوردنییییییییییی :XxX دم پدر خونواده گرم پدرش کجا بود این خانواده؟ بچمو ب دندون گرفتم بزرگ کردم!!!! :biggrin: از اول بابا نداشته! لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ :)))) بچه بزرگ کردم شوکولااااااااااات اصن خوردنییییییییییی :XxX پدرش کجا بود این خانواده؟ بچمو ب دندون گرفتم بزرگ کردم!!!! :biggrin: از اول بابا نداشته! قربونت مامییییی :XxX :aghosh: به خودت رفتم دیگههههه والااااا، بابا کیلو چند؟ :biggrin: لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ ینی کی میتونه باشههههههههههه؟ چشم ابی ندیدم تو میتینگا! چرا البته یکی دیدم ولی فوتوشاپ بود حدس من رومی lilac لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ یه راهنمایی: ینی دوتا 1. به نت و کامپیوتر و مسائل امنیتیش علاقه داره 2. تو یکی از میتینگایی که من بودم اونم بوده درضمن رومی هم نیست ایرانیه لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ سپیده می خواستم بگم علی تلاش یادم اومدم اون چشماش سبز بود شاید رنگ چشماش تغییر کرده لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده