tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ پس همگروهیای من کجان نمیاین باشه منم میرما لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ پس همگروهیای من کجاننمیاین باشه منم میرما ایناهاشن .Senator. (مهندس عمران ) و Saba h (مهندس شهرساز) لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ منو gordia و fatyjo0on هم گروه شدیم 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ من دنبال همگرووهی میگردم s.zarei که گروهشون تصویب و ثبت شد antonio montana که تصویب شد ولی هنوز ثبت نشده تا ستاره بیاد fatyjo0on هم به همین صورت میمونه senator که هنوز کاملا مشخص نشده دوستان معماری و شهرسازی این عمرانیا هنوز باقی موندن : آرانوس ، saeed99 J/\/\D El Roman گویا از مسابقه میترسن 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ کجان پس چرا خبری ازشون نیسسناتور که پیغاماشو بسته نمیشه باهاش حرف زد صبا هم که آن نیس پیغاما هم باز شد همگروهی، غمت نباشه رقیب داریم؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ گروه خفن ما متشکل است از: Senator. ( عمران) tina-arch (معمار) hamid_hisystem (شهرساز) پیش به سوی مدال آوری 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ ما که گروهمونم مشخص شد:hapydancsmil: از الان یه فکری به حال خودتون بکنین چون مدال مال ماست تبنا جون هم گروهیتون منم نه حمید:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ الان همگروهی ما حمید شد یا صبا؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ تبنا جون هم گروهیتون منم نه حمید:hapydancsmil: چی شد پس حمید که میگفت اصرار داری بری اون گروههرچند برا ما فرقی نداره خوش اومدی همگروه من فقط خواستم تکلیف گروه مشخص بشه چون خود صبا بهم هی اصرار میکرد 2 لینک به دیدگاه
hamid_hisystem 6612 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ گروه شهرسازی من انصراف میدم یکجا توی گروه یک خالیه 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها چرا تو پروفایلاتون هماهنگ نمی کنین با کسی که دلتون می خواد تیم تشکیل بدین باهاش؟ فکر کنم زودتر به نتیجه برسین و اعلام کنین فرصتی نمونده موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
fatyjo0on 1963 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها چرا تو پروفایلاتون هماهنگ نمی کنین با کسی که دلتون می خواد تیم تشکیل بدین باهاش؟فکر کنم زودتر به نتیجه برسین و اعلام کنین فرصتی نمونده موفق باشین تا کی وقت هست؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ تا کی وقت هست؟ دوستان عزیز تنها تا تاریخ 1391.5.15(یکشنبه) یعنی حدودا 10روز فرصت دارین تا هم گروهی های خود را مشخص کنید... لیست هم گروهی های خود را در این تاپیک یا به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید...... :icon_gol: امیدوارم اینبار حضورتون پر رنگ تر از قبل باشه........... ----------------------------------------------------------------------------------------- گروه اول .................. *mini* s.zarei morteza 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba 5 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان عزیز تنها تا تاریخ 1391.5.15(یکشنبه) یعنی حدودا 10روز فرصت دارین تا هم گروهی های خود را مشخص کنید... لیست هم گروهی های خود را در این تاپیک یا به صورت پیام خصوصی برای من ارسال کنید...... :icon_gol: امیدوارم اینبار حضورتون پر رنگ تر از قبل باشه........... ----------------------------------------------------------------------------------------- گروه اول .................. *mini* s.zarei morteza گروه مار رو هم تصویب کنید دیگه لطفا: senator tina-arch saba کی تصویب کنه؟ خب اگه با هم هماهنگ کردین به ستاره پ.خ کنین 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ من چیکار کنم همگروهیام جواب قطعی نمیدن که ببینم میان یا نه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده