fatyjo0on 1963 ارسال شده در 1 آبان، 2012 آخه فعلاً عمرانیا نیستن :icon_pf (34): از عمران فقط بهرامه مثل اینکه :icon_pf (34): فاطی تو میخوای به عنوان عمران باشی یا شهرساز؟ هر دو 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 الان 4 تا گروهو مشخص میکنم :gnugghender: گروه 1 »*Cloudy sky (مهندس معمار ) و fatyjo0on (مهندس عمران ) و hamid_hisystem (مهندس شهرساز) گروه 2 » *Mina*(مهندس معمار ) و .Senator. (مهندس عمران ) و Saba h (مهندس شهرساز) گروه 3 » *mini*(مهندس معمار ) وs.zarei(مهندس عمران ) و morteza (مهندس شهرساز) گروه 4 » z.pv (مهندس معمار ) و anthonio montana (مهندس عمران ) و Creative City(مهندس شهرساز)
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 1 آبان، 2012 الان 4 تا گروهو مشخص میکنم :gnugghender:گروه 1 »*Cloudy sky (مهندس معمار ) و fatyjo0on (مهندس عمران ) و hamid_hisystem (مهندس شهرساز) مگه قرار نبود خودمون انتخاب کنیم؟ خوب من و fatyjo0on و clouduy sky قرار بود با هم هم گروه شیم 7
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 آبان، 2012 آقا من کی اعلام آمادگی کردم؟؟ اگه شما میگین چشم ماهم اعلام آمادگی میکنیم دوستان هم گروه بیایین لفطا 4
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 الان 4 تا گروهو مشخص میکنم :gnugghender:گروه 1 »*Cloudy sky (مهندس معمار ) و fatyjo0on (مهندس عمران ) و hamid_hisystem (مهندس شهرساز) گروه 2 » *Mina*(مهندس معمار ) و .Senator. (مهندس عمران ) و Saba h (مهندس شهرساز) گروه 3 » *mini*(مهندس معمار ) وs.zarei(مهندس عمران ) و morteza (مهندس شهرساز) گروه 4 » z.pv (مهندس معمار ) و anthonio montana (مهندس عمران ) و Creative City(مهندس شهرساز) آفرین ونوسی کارت عالی بود ولی بهتر نبود بچه ها خودشون هم گروهی هاشون انتخاب میکردن؟ هر چهار تا عمرانیه ما رو جا دادی دیگه...فاطی جون هم فکر کنم بین اینکه یه شهرساز باشه یا یه عمرانی مونده سر دو راهی 6
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 اکتیوتر از من نبود؟... آقا خودت بگو چند تا عمرانی فعال داریم؟ همین چهار تایین دیگه :icon_pf (34): تو این یه ماه خودمو کشتم تا فعال نگه تون دارم 5
setare.blue 23086 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2012 اکتیوتر از من نبود؟... اره دقیقا. ببین اقا حمید جامو بهم پس بده:97::97::97::97::97:. ما قراره یه عمر چشم تو چشم باشیم. من هم گروه های خودمو میخوام:w74:. آقا من کی اعلام آمادگی کردم؟؟اگه شما میگین چشم ماهم اعلام آمادگی میکنیم دوستان هم گروه بیایین لفطا عجــــــــــب....................... حالا اسپم میکنین همگروهیاتونم بگین ثواب داره............ گروه اول هم به صورت جدی تصویب شد میام اعلام میکنم.............. 6
.Apameh 25173 ارسال شده در 1 آبان، 2012 شکست نفسی نفرمائین.........شما پیشکسوتین......... بعدهم تعداد افراد اکتیو عمران متاسفانه به اندازه تعداد انگشتان دست هم نیست........... اگه شما ها راضی باشین ماهم راضی هستیم.......... تصویب کنیم؟ من پرسیدم از هم گروهیام جواب بدن ببینم هستن من خودم هستتتتتتتتتتتم 5
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 بچه ها اینام هستن:hapydancsmil: El Roman J/\/\D البته یه مدت فعالیتشون تو تالار عمران کم شده ولی هم گروهی خوبی هستن 8
*mini* 37778 ارسال شده در 1 آبان، 2012 الان 4 تا گروهو مشخص میکنم :gnugghender:گروه 1 »*Cloudy sky (مهندس معمار ) و fatyjo0on (مهندس عمران ) و hamid_hisystem (مهندس شهرساز) گروه 2 » *Mina*(مهندس معمار ) و .Senator. (مهندس عمران ) و Saba h (مهندس شهرساز) گروه 3 » *mini*(مهندس معمار ) وs.zarei(مهندس عمران ) و morteza (مهندس شهرساز) گروه 4 » z.pv (مهندس معمار ) و anthonio montana (مهندس عمران ) و Creative City(مهندس شهرساز) پَ خودت چی؟ 7
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 باید خودشون انتخاب میکردن؛اما تنبلی کردن ؛من اینکارو کردم خو من نمیتونم که؛باید سوال طرح کنیم؛اگه بتونم میشرکتم :gnugghender: آورین پس جابجائی باز بذار شاید بچه ها با هم هماهنگ نباشن خواستن جابجا بشن ------------------------- مهندسین عزیز منم جزء طراحان سوالم:gnugghender: پیشنهاد نفرمایید ...اگه خواستین سوال بخرین در خدمتم 7
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 آره؛جابه جایی میشه؛ هرکسی هم بخواد انصراف بده باید جانشینش رو معرفی کنه و هماهنگ کنه؛ در ضمن گروه های جدید هم زودی خوشونو معرفی کنن ؛وقتی نمونده:gnugghender:
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 آره؛جابه جایی میشه؛ هرکسی هم بخواد انصراف بده باید جانشینش رو معرفی کنه و هماهنگ کنه؛ در ضمن گروه های جدید هم زودی خوشونو معرفی کنن ؛وقتی نمونده:gnugghender: تو به فکر چیدن گروه های جدید باش :gnugghender: El Roman بذار تو یه گروه جدید:gnugghender: 6
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 من خریدارم....هر چند شما بگین قبوله تالار شهرسازی ترک میکنی میای تالار عمران؟ 5
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2012 تو به فکر چیدن گروه های جدید باش :gnugghender: El Roman بذار تو یه گروه جدید:gnugghender: باشه؛پس بگردم یه مهندس معمار و شهرساز دیگه برا گروه جدید انتخاب کنم :gnugghender:
pme 3474 ارسال شده در 1 آبان، 2012 واسه هم گروهی هم دوستان توافق کنند...من مشکلی ندارم....واسم نمی فرقه کدوم گروه باشه خب بپرس ازشون البته فکر کنم گروه شما دیگه تصویب شده 4
ارسال های توصیه شده