hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ چند مرحله ای انجام میشه دیگه ؟ بله چند مرحله ای 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ الان شد 25 تا میبینم که بچه ها همه اکتیون... حالا خوبه امتیاز اولیه پیش بینی شده در حد 10تا عکس بوده 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ میبینم که بچه ها همه اکتیون...حالا خوبه امتیاز اولیه پیش بینی شده در حد 10تا عکس بوده امتیاز اضافه شده.تو تاپیک نظر سنجی به اطلاع یرسه جوایز خوووبی در راهه 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ امتیاز اضافه شده.تو تاپیک نظر سنجی به اطلاع یرسه جوایز خوووبی در راهه دستتون درد نکنه 25 تا مدال بذار بچه ها خستگیشون در بره 3 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ هرچه باداباد منم شركت مي كنم ولي قول بديد بهم راي بديد من مثل مسابقه بهترين دستخط به 14 تا راي قانعم! 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک نظر سنجی رو یکشنبه میزنی یا زودتر ؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ تاپیک نظر سنجی رو یکشنبه میزنی یا زودتر ؟ بامداد 2شنبه زده میشه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بامداد 2شنبه زده میشه فکر کنم اکثریت دیگه فرستادن زودتر تاپیک و بزن این مسابقه رکورد زده 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ فکر کنم اکثریت دیگه فرستادن زودتر تاپیک و بزن این مسابقه رکورد زده نمیشه که زمان بندی داره الکی نیس که یه دونه 35 تایی هم داشتیم به خاطر مدیر روابط عمومی خوبه تالاره استقبال زیاد:whistle: 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نمیشه که زمان بندی داره الکی نیس که یه دونه 35 تایی هم داشتیم به خاطر مدیر روابط عمومی خوبه تالاره استقبال زیاد:whistle: باشه جناب مدیر عههههه پس دوستان بیشتری رو دعوت کن تا رکورد مسابقه قبلی رو بزنیم اون که بلــــــــــــــــــــــه جای هیچ شکـــــــــــی نیست 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باشه جناب مدیر عههههه پس دوستان بیشتری رو دعوت کن تا رکورد مسابقه قبلی رو بزنیم اون که بلــــــــــــــــــــــه جای هیچ شکـــــــــــی نیست پایتم دور سوم تبلیغات رو الان استارت میزنم:gnugghender: 7 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ میشرکتم مدالشو برام بذار کنار دیگه اگه قصد شرکت داشتم به خاطر ونوس کشیدم کنار 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دیگه اگه قصد شرکت داشتم به خاطر ونوس کشیدم کنار 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خو منم دوست دارم شرکت کنم اما حمید من عکسام زیاد خوف نیستها نخندی بهم هاااااااا :vahidrk: اگر دیدم خیلی فاجعه هست نمیذارمشون 4 لینک به دیدگاه
...YaSss 1393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ منم دوست دارم شرکت کنم ولی ذوق وسلیقه میخواد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی من توی یه مسابقه شرکت میکنم از دوحالت خارج نیست یا اینقدر شرکت کننده هست که به زور آخر میشم :icon_pf (34): یا از شدت کمی برگزار نمیشه 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ وقتی من توی یه مسابقه شرکت میکنم از دوحالت خارج نیستیا اینقدر شرکت کننده هست که به زور آخر میشم :icon_pf (34): یا از شدت کمی برگزار نمیشه الهی :5c6ipag2mnshmsf5ju3 . حمید بسه دیگه شروعش کن این مسابقه رو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده