hamid_shahrsaz 28920 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان گل نواندیش :flowerysmile: خُب طبق نظرسنجی انتخاب موضوع مسابقه عکاسی با دوربین شخصی موضوع هفدهمین دوره مسابقه عکس با دوربین شخصی " معبر ( راه ، گذر ، کوچه)" انتخاب شد... شرایط مسابقه : 1- هر نفر فقط میتونه 1 عکس رو برای شرکت در مسابقه بفرسته. 2- عکس فرستاده شده حتماً با دوربین شخصی (یا موبایل) گرفته شده باشه (عکس های اینترنتی در مسابقه شرکت داده نمیشن) 3-حداکثر اندازه عکس 600*800 پیکسل باشه و عکس ها رو در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سایت آپلود کنید و با پیام خصوصی برای من بفرستید. 4-مهلت شرکت در مسابقه و فرستادن عکساتون تا روز یکشنبه 15 مرداد میباشد. 6-عکساتون رو به صورت خصوصی برای من بفرستید. 5-در پایان بهترین عکس ها از طریق نظرسنجی انتخاب و مدال و امتیازات داده میشه. جوایز مسابقه در صورت شرکت 10 نفر : نفر اول 100 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 75 امتیاز نفر سوم: 50 امتیاز در صورتی که افراد شرکت کننده از 10 تا بیشتر باشه جوایز هم افزایش پیدا میکنه. منتظر عکسای زیباتون هستیم. 72 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ میشرکتم مدالشو برام بذار کنار لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. ممنونم از دعوتتون آقا حمید. من هم می شرکتم،تنور داغ شه.وگرنه از عالم عکاسی فقط دیدنش رو بلدیم. رخصت 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم هستم، عکسی واست بفرستم کففففففففففففففففففف کنی 11 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم شرکت میکنم ولی از آخر اول میشم 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ منم میخوام شرکت کنم ولی عکسایی که دارم فاجعه است:icon_pf (34): 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ مرسی بابت دعوت آقا اجازه ماهم هستیم حداقل واسه افزایش روحیه بقیه 12 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. ممنون از دعوت تون حتما شرکت میکنم. 7 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ منم میشرکتممممممممممممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ برای دعوت ممنــون دوست دارم شرکت کنم. اگر عکس مناسبی برای مسابقه داشتم و یـا تونستم بگیـرم، حتمــاً شرکت می کنم. 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون از دعوت مهندس شايد شركت كردم...بايد اول عكسامو نگاه كنم اگه چيز به دردبخوري پيدا كردم مي شركتم! 6 لینک به دیدگاه
dp_poone 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ منم شرکت می کنم ابن اولین مسابقه ای هست که میخوام شرکت کنم :girl_blush2: 6 لینک به دیدگاه
Hamid Mehrazin 7043 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ سلام ممنون آقاحمید بابت دعوتتون منم بدم نمیاد شرکت کنم ولی اول باید عکسامو ببینم اگر شد حتما شرکت میکنم مرسی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۱ هستـــــــــــــــــــــــــم به شدت 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده