Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ بهش نمیومد کار آیسپک باشه شماره 4 قشنگ بود کاری کردی که دفعه بعدی همه بصورت حرفه ای وارد گود بشن 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ چه نقاشیایی! دمتون گرم من که با کلی تجهیزاتم عمرا بتونم همچین چیزایی بکشم چه برسه با پینت (خداییش از بچگیمم نقاشیم افتضاح بود) آفرین خیلی فوق العاده بودن 4 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ به همه دوستان تبريك ميگم كارا واقعا عالي بود... حالا كه فكر مي كنم مي بينم چه خوب شد شركت نكردم! 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ من از همه ی عزیزان و همه ی دوستان کسانی ک ب من رای دادن و کسایی ک ب من رای ندادن همه و همه و همه کمالِ قدردانی و تشکر را دارا میباشم ک باعث شدین من مراتب ترقی رو طی کنم و به اینجا قله ی بلنده موفقیت برسم آرپاکو نیگا هیییییییییه :w155:کار همتون قشنگ بود خودتو نگاه...کلتو نگاه هیییییییییییییه ایول بچه ها چقد خفنن نقاشی آرپاک لامصب چه آرامشی میده به آدم چه آرامشی؟ بهش نمیومد کار آیسپک باشه شماره 4 قشنگ بود کاری کردی که دفعه بعدی همه بصورت حرفه ای وارد گود بشن بهش میرفت نه؟ قشنگ دیدی 4 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ من از همه ی عزیزان و همه ی دوستان کسانی ک ب من رای دادن و کسایی ک ب من رای ندادنهمه و همه و همه کمالِ قدردانی و تشکر را دارا میباشم ک باعث شدین من مراتب ترقی رو طی کنم و به اینجا قله ی بلنده موفقیت برسم چه آرامشی؟ اون بلندگو رو بگیرین ازش بعدا میگم بهت 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خب بقیه نقاشیها کار کیها بود؟ چرا فقط فینالیستهارو معرفی میکنید! 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ خب بقیه نقاشیها کار کیها بود؟چرا فقط فینالیستهارو معرفی میکنید! قبلا معرفی شدن : [h=2]نقاشی های برتر گروه اول مسابقات نقاشی با Paint[/h] [h=2]نقاشی های برتر گروه دوم مسابقات نقاشی با Paint[/h] 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ تبریک میگم به دوستان ، خیلی کاراتون خوب بود ... مرسی مستر نیوترون که این وظیفه ی سنگین رو بر دوش کشید ... 2 امتیاز ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده