azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ آره دیگه.نفر آخر هم میخواهیم .پس تو هم شرکت کن به نفر آخرمممممممممم جایزه بدی میامممممممممممممممم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ به نفر آخرمممممممممم جایزه بدی میامممممممممممممممم :hapydancsmil: کجای دنیا به نفر آخر جایزه میدن آخه 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ 2نفر میشه بپرسم اون 2 نفر با خودکار نوشتن یا با چیزای دیگه مثل قلم و مرکب و ....؟ خواستم ببینم اگه با خودکارن منم شرکت کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ میشه بپرسم اون 2 نفر با خودکار نوشتن یا با چیزای دیگه مثل قلم و مرکب و ....؟خواستم ببینم اگه با خودکارن منم شرکت کنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 با خودکار.مسابقه با خط تحریری هست شرکت کن 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ باش.من کلا یه نوع خط بلدم و خوب نیست ولی بدم نیست. فقط اگه کار اون 2نفر خیلی خوبه بگید که شرکت نکنم؟ (خیلی سنگین) :icon_pf (34): فرصت تا 3 روز دیگست؟ خودتون که شرکت نمی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ باش.من کلا یه نوع خط بلدم و خوب نیست ولی بدم نیست.فقط اگه کار اون 2نفر خیلی خوبه بگید که شرکت نکنم؟ (خیلی سنگین) :icon_pf (34): فرصت تا 3 روز دیگست؟ متوسطه شرکت بنما. آره تا 5 مرداد 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ فقط معذرت , نگفتین خودتونم هستید یا نه چون اگه باشید شانس بقیه 0 درصده 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ فقط معذرت , نگفتین خودتونم هستید یا نه چون اگه باشید شانس بقیه 0 درصده کی گفته؟!!!!! حالا باید با مقامات صحبت کنم.اگه امکانش بود به همه شرکت کنندگان 1 امتیازی بدیم که زحمت کشیدن البته اگه قبول کنن. 4 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ مژده بدين من شركت كردم خطمو فرستادم يه رقيب جدي براي نفرات آخرم خانوم مهندس زود باشين جايزمو حاضر كنين 3 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.خوش اومدیجدی خوشنویسی کار میکنی؟چه دوره ای هستین؟ ستاره که گفتن دیگه.باید تحریری باشه. خط درشتتو اگه دوست داری بذار اینجاآثار خوشنویسی انجمنی ها با اجــــــــازه دختر باران،بلــــــه ...... یعنی همون: روکاغذبنویسیم و از روش عکس بگیریم...........{اگه بشه منم شرکتم.......البته خط بعضی از دوستانم واقعا خیلی سره........،خوب دیگه امتـــحان میکنیم ،امیدوارم فراموش نکنم}..... مرسی ستاره جوون 4 لینک به دیدگاه
MS-engineer 215 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ سلام.خوش اومدیجدی خوشنویسی کار میکنی؟چه دوره ای هستین؟ ستاره که گفتن دیگه.باید تحریری باشه. خط درشتتو اگه دوست داری بذار اینجاآثار خوشنویسی انجمنی ها سلام مرسی،من تا عالی رفتم،ممتازو امتحان ندادم،چه خوب سعی میکنم بذارم حتما مرسی ستاره جوون 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ از این تاپیک هم میتونین با هم خوش خط بشیم برای الگو گرفتن کمک بگیرین.......{خیلی میتونه کمکتون کنه_مخصوصا راهنمایی های دختر باران } راستی حتمی باید با خودکار باشه؟..........من با مدادراحت ترم........ تازشم 2روز مونده........ 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ از این تاپیک هم میتونین با هم خوش خط بشیم برای الگو گرفتن کمک بگیرین.......{خیلی میتونه کمکتون کنه_مخصوصا راهنمایی های دختر باران } راستی حتمی باید با خودکار باشه؟..........من با مدادراحت ترم........ تازشم 2روز مونده........ مرسی ستاره جان. با هرچی دوست داری بنویس.خودمم هنو ننوشتم 4 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلام. منم دست خطم بد نبود اماااا از وقتی رفتم دانشگاه افتضاح شده! کسی نمیتونه بخونه! با این حال جزوم هیچوقت دست خودم نمیرسه! 2 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ 2نفر مقصد کجاس؟ اگه مستقیم میری منم میام :icon_razz: -------------------------- میگم اینایی که میگن اگه شرکت کنی شانس بقیه صفره، مگه خطتت رو دیدن؟؟ خب اگه تو سایته به منم لینک بده ببینم خووووووووووووووووو 4 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ مقصد کجاس؟ اگه مستقیم میری منم میام :icon_razz: -------------------------- میگم اینایی که میگن اگه شرکت کنی شانس بقیه صفره، مگه خطتت رو دیدن؟؟ خب اگه تو سایته به منم لینک بده ببینم خووووووووووووووووو یه سری از آثار سحر( دختر باران) اینجاست .===========>اآثار خوشنویسی انجمنی ها تازه اینجارو ببین : با هم خوش خط بشیم وقتی اینجا استاد شده دیگه از رده خارجیم........... سحرجان مگه نظر سنجیه.........، شما شرکت میکنی؟ کی داوری میکنه...........؟ :JC_thinking: باید روشون کارشناسی بشه...........،مگه جز شما کارشناسیم هست؟ :girl_in_dreams: 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ یه سری از آثار سحر( دختر باران) اینجاست .===========>اآثار خوشنویسی انجمنی ها تازه اینجارو ببین : با هم خوش خط بشیم وقتی اینجا استاد شده دیگه از رده خارجیم........... سحرجان مگه نظر سنجیه.........، شما شرکت میکنی؟ کی داوری میکنه...........؟ :JC_thinking: باید روشون کارشناسی بشه...........،مگه جز شما کارشناسیم هست؟ :girl_in_dreams: استاد چیه بابا:girl_blush2: این بلا رو سجاد نازل کرد فعلا هنرجو دوره ممتازم.هنو استاد نشدم نظر سنجیه.بچه ها رای میدن.خو منم دوس دارم شرکت کنم 4 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ سلام عرض شد استاد بزرگوار واي چه خطي داره اين سحر خانوم بسيار عالي خوبه حالا ما شركت نكرديم آ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده