دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان ........ خوبین؟ مسابقه داریم برترین دستخط دوستان عزیز که مایل به شرکت در مسابقه هستند متنشون رو تا 1 هفته فرصت دارن به صورت خصوصی برای من ارسال کنند تا در مسابقه شرکت داده بشن. مهلت ارسال آثار:91/04/29 تا 91/05/04 :mornincoffee: واما..........متنی که باید بنویسید اینه::gnugghender: خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بر بیهودگی اش سوگوار نباشم بگذار تا آن را من خود انتخاب کنم اما آنچنان که تو دوست داری چگونه زیستن را تو به من بیاموز چگونه مردن را من خود خواهم آموخت توجه:مسابقه با خودکار هست.خط تحریری.با قلم درشت نیست. فعلا بنویسید بعد جوایزو اعلام میکنم 41 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ یه سوال: چه تضمینی وجود داره که دست خط های ارسالی واقعا متعلق به خود بچه ها باشه؟ 16 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ یه سوال:چه تضمینی وجود داره که دست خط های ارسالی واقعا متعلق به خود بچه ها باشه؟ من تضمین میکنم 14 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ من نمیتونم شرکت کنم چون اصلا خط خوبی ندارم 10 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ در حدی هست دست خط بنده که احتمال فرار واژه هایی اون در مقابله با اشعه ی آفتاب وجود داره می شینیم و می بینم دستخط دیگر دوستان رو و لذت می بریم.ممنون از دعوت 12 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سحر جونم از همین الان مشخصه که نفر اول خود شما هستی خط خیلی خوبی داری :girl_in_dreams: 11 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سحر جونم از همین الان مشخصه که نفر اول خود شما هستی خط خیلی خوبی داری :girl_in_dreams: خانوم مهندس مينا خانوم درست فرمودن ، منم نمي دونم كجا دست خطتتونو ديدم بسيار عالي بود اگه من دست خطمو بذارم فكر كنم از انجمن اخراجم كنن وبگن مايه آبرو ريزي هستش حالا يه سوال ميتونيم تو كامپيوتر بنويسيم دعوام نكنين سوال كردم ديگه 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بدخط ترین فرد تو تاریخ من هستم 11 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ یه سوال:چه تضمینی وجود داره که دست خط های ارسالی واقعا متعلق به خود بچه ها باشه؟ خب تو انجمن همه ی تالار ها مسابقه داریم.اگه این چیزهارو در نظر بگیریم که دیگه مسابقه برگزار نمیشه. اگه کسی خط خودشو نداد امتیازش حلال نیست 15 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ سحر جونم از همین الان مشخصه که نفر اول خود شما هستی خط خیلی خوبی داری :girl_in_dreams: مینااااااااااا 9 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خب تو انجمن همه ی تالار ها مسابقه داریم.اگه این چیزهارو در نظر بگیریم که دیگه مسابقه برگزار نمیشه. اگه کسی خط خودشو نداد امتیازش حلال نیست درسته حق با شماست. 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ خانوم مهندس مينا خانوم درست فرمودن ، منم نمي دونم كجا دست خطتتونو ديدم بسيار عالي بود اگه من دست خطمو بذارم فكر كنم از انجمن اخراجم كنن وبگن مايه آبرو ريزي هستش حالا يه سوال ميتونيم تو كامپيوتر بنويسيم دعوام نكنين سوال كردم ديگه نه بابا.کسی اخراجتون نمیکنه :JC_thinking:نوچ نمیتونی حالا خط خودتونو بفرستین.با دقت بنویسیدش خوب میشه 10 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بدخط ترین فرد تو تاریخ من هستم واقعا؟ پس واجب شد خطتو بذاری.1 نفر باید آخر بشه دیگه:persiana__hahaha: 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ جونم چرا آفلاین شدی.کاریت ندارم آجی جون 7 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نه بابا.کسی اخراجتون نمیکنه :JC_thinking:نوچ نمیتونی:biggrin: حالا خط خودتونو بفرستین.با دقت بنویسیدش خوب میشه با شه با تشويق شما مي فرستم ولي خدايش قول بدين كه تو ديد همه نذارين ، آبروم ميره آ ببينين يه پيشنهاد ديگه ، يه خط بنويسين عوض من چي ميشه ، هيشكي نمي فهمه بعدا منو نفر اول اعلام كنين 8 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ با شه با تشويق شما مي فرستم ولي خدايش قول بدين كه تو ديد همه نذارين ، آبروم ميره آ ببينين يه پيشنهاد ديگه ، يه خط بنويسين عوض من چي ميشه ، هيشكي نمي فهمه بعدا منو نفر اول اعلام كنين یعنی تخلب کنیم؟ 5 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ یعنی تخلب کنیم؟:2rqfst4: تخلب كه نه ، كار خوبي نيست آشنا بازي و پارت بازي كنيم يه چيز ديگه ، نصف جايزمم بهتون ميدم خوب شد 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ تخلب كه نه ، كار خوبي نيستآشنا بازي و پارت بازي كنيم يه چيز ديگه ، نصف جايزمم بهتون ميدم خوب شد :girl_blush2: 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده