*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااام به جامعه بزرگ نواندیشان امروز میخوام به دوتا از عزیزای نواندیشمون، بابت تلاش های بی وقفه و مفیدشون در این انجمن تشکر و تقدیر کنم و عنوان جدیدشون رو در تالار معماری تبریک بگم دو نفر از عزیزانی که همیشه به کمک بچه ها اومدن و مشکلاتشون رو رفع کردن و میتونم بگم همیشه و با انرژی در کنار و پا به پای مدیرای خووب تالار معماری و اعضای فعال این تالار بودند *Cloudy sky* و *Mina* عزیز به عنوان متخصصین تالار معماری انتخاب شدند...بهشون تبریک میگم و امیدوارم نه تنها اینجا و در این عنوان ، بلکه در زندگی واقعیشون هم موفق باشن تبریک میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم 23 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ به دوتا دوست خوبمون تبریک میگم و به همه اعضای تالار بابت زحماتی که میکشن خسته نباشید میگم 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم انشالله که موفق باشید بچه ها:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تبریک میگم ؛ ممنونم از زحماتشون تو تالار ؛ تو این مدت هم خیلی خیلی به کاربرا کمک کردن و پاسخگو سوالاتشون بودن، موفق باشید لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تبریک به هر دو مرسی از زحماتی که کشیدن 9 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم تبریک میگم.ممنون از زحماتتون.:flowerysmile::flowerysmile: به خصوص مینا که به شخص من زیاد کمک کرد. مرسی :rose::w72: 8 لینک به دیدگاه
moein.s 18984 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ والا ما تا دیدم پریدیم تو پروفایلشون تبریکات رو عرض کردیم،اینجا هم دوباره تکرار می کنیم. مبارکه موفق و موید و معظم و.......و از این دست کلمه های هم قافیه ی قلمبه سلمبه باشن 8 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تبريك و آرزوي موفقيت براي هردو بزرگوار 8 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ آجي فاطمه....مينا جوني تبريـــــــــــك ميگم!!!!!! اميدوارم هميشه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد. :w155::w155::w71::w155::w155: 9 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ قفس و دختر عزیزم من هم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم ایشاالله یه روزی برسه جای این شقی و محمد رو بگیرین 9 لینک به دیدگاه
judyabott 8886 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم به هر دوشون تبریک میگم ..... ارزوی بهترینا رو براشون دارم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی ... دست هر دوتون درد نکنه....خسته نباشید:aghosh::aghosh: 8 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ واقعااااااااااااا من گفتم چرا رنگشون عوش شده نگوووووووو مینا جون جوگرررر تبریک میگممممممممم فامه جان تبریک دستتون درد نکنه 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دوتاشون از دوستای گل من هستن :dancegirl2: :w71::flowerysmile:به جفتشون تبریک میگم و امیدوارم به مراتب بالاتر البته توی دنیای واقعی برسن:flowerysmile::w71: 7 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ به دوتا دوست خوبمون تبریک میگمو به همه اعضای تالار بابت زحماتی که میکشن خسته نباشید میگم مرسی از لطف تون ، محمد جان ، ما هم به شما خسته نباشید میگیم تبریک میگم انشالله که موفق باشید بچه ها:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی شقایق عزیزم :w36::4uboxsmiley::boos: تبریک...موفق باشید... ممنونم دوست عزیز ،:4uboxsmiley: تبریک میگم ؛ ممنونم از زحماتشون تو تالار ؛ تو این مدت هم خیلی خیلی به کاربرا کمک کردن و پاسخگو سوالاتشون بودن، موفق باشید :hapydancsmil: ممنونم ونوسی گلم ؛ کاری نکردیم ، هر چی هم بود انجام وظیفه بود :girl_blush2::w36::4uboxsmiley::boos: تبریک به هر دو مرسی از زحماتی که کشیدن ممنونم دوست عزیز :4uboxsmiley: تبریک موفق باشید مرسی سارا جووونم ، شما هم موفق باشید:4uboxsmiley: منم تبریک میگم.ممنون از زحماتتون.:flowerysmile::flowerysmile: به خصوص مینا که به شخص من زیاد کمک کرد. مرسی :rose::w72: ممنونم پرهام جان:4uboxsmiley: والا ما تا دیدم پریدیم تو پروفایلشون تبریکات رو عرض کردیم،اینجا هم دوباره تکرار می کنیم.مبارکه موفق و موید و معظم و.......و از این دست کلمه های هم قافیه ی قلمبه سلمبه باشن ممنونم آقا معین ، شما هم موفق و موید و پیروز باشید ، بابت زحماتتون بهتون خسته نباشید میگم:4uboxsmiley: تبريك و آرزوي موفقيت براي هردو بزرگوار مرسی دوست عزیز:4uboxsmiley: سلااااااااااااااااااااااااااام به جامعه بزرگ نواندیشانامروز میخوام به دوتا از عزیزای نواندیشمون، بابت تلاش های بی وقفه و مفیدشون در این انجمن تشکر و تقدیر کنم و عنوان جدیدشون رو در تالار معماری تبریک بگم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: دو نفر از عزیزانی که همیشه به کمک بچه ها اومدن و مشکلاتشون رو رفع کردن و میتونم بگم همیشه و با انرژی در کنار و پا به پای مدیرای خووب تالار معماری و اعضای فعال این تالار بودند:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: *Cloudy sky* و *Mina* عزیز به عنوان متخصصین تالار معماری انتخاب شدند...بهشون تبریک میگم و امیدوارم نه تنها اینجا و در این عنوان ، بلکه در زندگی واقعیشون هم موفق باشن تبریک میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم:hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی مینای مهربونم ، لطف داری گلم ، ما کاری نکردیم ، فقط انجام وظیفه بود:w36::4uboxsmiley::boos: 9 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ آجي فاطمه....مينا جوني تبريـــــــــــك ميگم!!!!!!:hapydancsmil:اميدوارم هميشه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد. :w155::w155::w71::w155::w155: مرسی آجی مهربونم ، ایشالله تو هم در همه ی مراحل زندگیت موفق و موید باشی :aghosh::heartshape2::4uboxsmiley::boos: قفس و دختر عزیزم من هم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم ایشاالله یه روزی برسه جای این شقی و محمد رو بگیرین قفس خودتی بابت تبریک ممنون شاهین جان:hxh5v6h2nsqgyuf5c8y ایشالله شقایق جووونم و محمد عزیز ، در همه ی مراحل زندگیشون ، موفق و موید باشند:1cwpe6q6upfmgganbmp:4uboxsmiley::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:w72: منم به هر دوشون تبریک میگم ..... ارزوی بهترینا رو براشون دارم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:مرسی ... دست هر دوتون درد نکنه....خسته نباشید:aghosh::aghosh: ممنونم نرگس عزیزم :D واقعااااااااااااا من گفتم چرا رنگشون عوش شده نگوووووووومینا جون جوگرررر تبریک میگممممممممم فامه جان تبریک دستتون درد نکنه ممنونم دوست عزیزم:4uboxsmiley: دوتاشون از دوستای گل من هستن :dancegirl2: :w71::flowerysmile:به جفتشون تبریک میگم و امیدوارم به مراتب بالاتر البته توی دنیای واقعی برسن:flowerysmile::w71: ممنونم فاطیمای عزیزم ، امیدوارم تو هم در همه مراحل زندگیت شاد و موفق باشی :4uboxsmiley::w36::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:1cwpe6q6upfmgganbmp:boos: 7 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تبریک می گم و به خاطر زحماتشون ازشون تشکر می کنم ایشالا موفقت های بالاتر 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دوستای گلم به هردوتون تبریک می گممممممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلااااااااااااااااااااااااااام به جامعه بزرگ نواندیشانامروز میخوام به دوتا از عزیزای نواندیشمون، بابت تلاش های بی وقفه و مفیدشون در این انجمن تشکر و تقدیر کنم و عنوان جدیدشون رو در تالار معماری تبریک بگم دو نفر از عزیزانی که همیشه به کمک بچه ها اومدن و مشکلاتشون رو رفع کردن و میتونم بگم همیشه و با انرژی در کنار و پا به پای مدیرای خووب تالار معماری و اعضای فعال این تالار بودند *Cloudy sky* و *Mina* عزیز به عنوان متخصصین تالار معماری انتخاب شدند...بهشون تبریک میگم و امیدوارم نه تنها اینجا و در این عنوان ، بلکه در زندگی واقعیشون هم موفق باشن تبریک میگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگم فدای تو مینا جونه گلم بشم خجالتم دادی عزیزم :girl_blush2: انشالله تو هم موفق و موید باشی مهربونم به دوتا دوست خوبمون تبریک میگمو به همه اعضای تالار بابت زحماتی که میکشن خسته نباشید میگم ممنونم محمد جان منم از همه دوستای گلم که در تالار معماری زحمت میکشن ممنونم و خسته نباشید میگم تبریک میگم انشالله که موفق باشید بچه ها:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: مرسی شقایق جونم انشالله شما هم در تمام مراحل زندگی موفق باشی عزیزم تبریک...موفق باشید... مرسی مصطفی جان به همچنین تبریک میگم ؛ ممنونم از زحماتشون تو تالار ؛ تو این مدت هم خیلی خیلی به کاربرا کمک کردن و پاسخگو سوالاتشون بودن، موفق باشید ممنون ونوسی جونم من از تو ممنونم عزیزم :aghosh:کاری نکردم که :girl_blush2:انجام وظیفه بود تالار معماری به داشتن همچین مدیرهای خوبی , تو و فاطیما جونم افتخار میکنه , واقعا برای تالار زحمت میکشید , خسته نباشید :w36: تبریک به هر دو مرسی از زحماتی که کشیدن ممنون عزیزم تبریک موفق باشید خیلی ممنون سارا جونم شما هم موفق باشی عزیزم منم تبریک میگم.ممنون از زحماتتون.:flowerysmile::flowerysmile: به خصوص مینا که به شخص من زیاد کمک کرد. مرسی :rose::w72: مرسی پرهام جان :w72: کاری نکردم که منم از شما بابت فعالیت خوبت توی بخش های معماری ممنونم و امیدوارم که همچنان ادامه داشته باشه موفق باشی والا ما تا دیدم پریدیم تو پروفایلشون تبریکات رو عرض کردیم،اینجا هم دوباره تکرار می کنیم.مبارکه موفق و موید و معظم و.......و از این دست کلمه های هم قافیه ی قلمبه سلمبه باشن لطف کردی معین جان واقعا ممنونم انشالله شما هم در تمام مراحل زندگی موفق و موید باشید دوست خوبم تبريك و آرزوي موفقيت براي هردو بزرگوار ممنون دوست عزیز 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده