شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چرا لباس منو پوشیییدیییییییییی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تورو خدا به وسایل من دست نزنییییییییییییید کی اتاق منو جمع کرده ه ه ه ه 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سوالایی که خودم میپرسم فردا ناهار چی بپزم؟ برای ناهار میلای؟ امشب سر کاری یا خونه ای؟ چه خبر؟ سوالاتی که هر روز پرسیده میشه از من چه خبر؟ دوسم داری؟ قربونم میری؟ از مامانت اینا چه خبر؟ انجمن چه خبر بود؟ 12 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باز که گوشی بازی میکنی؟آخرین نفر کی دستشوئی بوده؟(ترسناکترین سوال) آره واقعا زیادم بکار میره:icon_pf (34): 1_ تا کی میخوای درس بخونی؟ 2_ کی شوهر میکنی راحت شیم از دستت؟ 3_ تا نصف شب درس میخوندی؟(الهی بمیرم!!!!!!!)( انجمن نبودم) آخرین نفر کی دستشوئی بوده؟:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ کدوم سوال تو خونتون بیشتر شنیده میشه؟ ) این تلویزیونِ بی صاحاب واسه کی روشنه ؟! 5) اینموقع شب با کی حرف میزنی ؟ 6) چشمات در نیومد پای این کامپیوترِ کوفتی ؟! 7) کی غذای منو خورده ؟ اينا... 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ کمش کن اون لامصبو مغزت پوکید صدای آهنگای من معمولا زیاده 5 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باور بفرمایید هیچ کدوم! سوال اصلا ندارن اگر چیزی خراب بشه در گوشه ای از خونه.یک راست میان سراغ من! با ادبیاتی کاملا طعنه آمیز روند حادثه رو توضیح می دن. مثلا اگه گلدون افتاده باشه. میان دمه اتاق می گن.(غالبا مادر محترم هست):brodkavelarg: رفته بودی تو اتاق مثه همیشه از کنار کمد،اون راکد تنیست رو برداری،دست و پاتم که ماشاالله به قوم پدرت رفته (از لحاظ فنی این جمله در تمسخر دست و پای بلند بنده هست که به اقوام پدری مخصوصا خواهر شوهر مادر محترم که همون عمه های بنده رفته در یک جمله هم مارو چزوند هم حق خواهر شوهر ها رو ادا کرد)خوردی به گلدون عزیزم شکوندی و بعد راس راس اومدی نشستی پشت کامپیوتر به بازی کردن،خوب حداقل جمع می کردی!!!:vahidrk: من هم در حالی که دارم رو پلان کارم کار می کنم از اون نگاه هایی که سیامک انصاری تو قهوه ی تلخ به دوربین می کنه رو انجام می دم. حالا بعدا کاشف به عمل می آد که پدر محترم عجله ای باید می رفته بیرون دستش می خوره می اندازه می شکونه و چون عجله داشت جمع نکرده ولی غالبا همین روال تکرار می شه. 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یکی اون تلفونو جواب بده درو ببندین پشه میاد تو کی میریم خونه ی مامان بزرگ؟ خسته نشدی انقدر پشت این نشستی؟(کامپیوتر) چقد با این گوشی ور میری آخه فردا ناهار چی درس کنم؟ نیاین تو اتاقم:دی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده