Arpak 8511 ارسال شده در 2 مهر، 2012 پ ن پَ میخوای یه هفته اردو بزنیم ترکیه واسه آمادگی بیشتر سرخوش:vahidrk: اووووووهووووووم..موخوااااااااااااااااااااااامجانم؟صدام کردی؟ نهههههههههههههههه دوس ندارم پينّگ پنگو! ولی دوس دارم بريم چلمنگ بازی.. ازون لحاظ مشکلی نی نفسم:****** پَ منم دوسش ندارمممممممممممممم...نفس خودمییی دیگه:************* خب پَ آتروس دوباره منو و نفسم و به اضاف ب لیست 4
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 با نفسم درس صحبت کن تا نزدم لهت کنم بی فرهنگ!صورتیييييييیي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:&&&&& من آبی ميخوام! صورتی چيه؟. قسم نخور!! باور کردم باور کن! :w58:فک ککککککککککککککککککککککن:ws28::ws28::ws28::ws28: من صورتی دوس ندارم ...زرد قشنگتره:hapydancsmil: کلا میخوایین صورتی و بدیم بخ پسرا آبی واسه شما زرد مگه قناریین خیلی خوش صدایین پس صورتی ماله پسرا با یه باربی جایزشون:icon_razz: 3
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 کلا میخوایین صورتی و بدیم بخ پسرا آبی واسه شما زرد مگه قناریین خیلی خوش صدایین پس صورتی ماله پسرا با یه باربی جایزشون:icon_razz: زرد به این خوش رنگیییییییییییییییییییییییییی مگه فقط قناری زرده؟ باربیا رو صورتی بزار سِت شن الان موضوع اینجا چیه دقیقا؟ :164: فروغ میخوان ببرنمون اردو تیم ملی 4
هوتن 15061 ارسال شده در 2 مهر، 2012 یه روز خوب دادا خدا بد نده هودت پیچیدی یا اون پیچوندت؟؟؟یعینی اسمتو بزارم تو لیست نهایتا تو همین ماهه تا قبل ماه رمضونه منکه بازی نمیکنم فقط نیگا میکنم بعدشم احتمالش 50 ....50 هست بتونم بیام چون شهرستان زندگی میکنم و لی خوب اگه جور شد میام منو بذار نخودی 4
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 الان موضوع اینجا چیه دقیقا؟ :164: :icon_pf (34):این از همون آدماست که میاد فقط چیپس و پفک بوخوره حال نداره تاپیک و بخونه:icon_pf (34): فوروغ موضوع خاطره چراغونی ولنتاین پارساله اینقدر قشنگ بود نه؟؟؟؟؟ 6
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 منکه بازی نمیکنمفقط نیگا میکنم بعدشم احتمالش 50 ....50 هست بتونم بیام چون شهرستان زندگی میکنم و لی خوب اگه جور شد میام منو بذار نخودی میشونیمت رو ویلچر بابا ما مرگ مغزیم داشتیم فرداش به خاطر بچها اومده انجمن تاپیک علمی زده حالا تو با اون پات نمیخوای بیای روش با ماژیک یادگاری بنویسیم 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 مهر، 2012 :icon_pf (34):این از همون آدماست که میاد فقط چیپس و پفک بوخوره حال نداره تاپیک و بخونه:icon_pf (34): فوروغ موضوع خاطره چراغونی ولنتاین پارساله اینقدر قشنگ بود نه؟؟؟؟؟ لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: 4
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: مگه واسه من شرکت میخوای بکنی واسه بدنت میخوای منت بزاری تا کی میخوای اون سیگار رو دود کنی فوت کنی تو چشم بقیه عملییییی 5
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 2 مهر، 2012 فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش مینی!!!! [h=3]هر دم از این باغ بری میرسد،تازه تر از تازه تری میرسد [/h] 3
Alireza Hashemi 33392 مالک ارسال شده در 2 مهر، 2012 من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم ببخشید با والیبال ارتباطتون در چه حده الان حال میکنی با اخلاقاش؟؟؟میرید پارک با هم دیگه ارتباط چیه فاز میگیرین دور هم یه توپیه هو یه ممدرضا با شلوارک صورتی و چند نفرم دارن الکی با چوب میزنن به توپ تو بیا مدال ها رو اهدا کن:icon_pf (34): 6
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 مینی!!!!هر دم از این باغ بری میرسد،تازه تر از تازه تری میرسد نیست که تو هم همونجور وامیسی که بزنیمت ...:there: 4
*mini* 37778 ارسال شده در 2 مهر، 2012 من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم منم تربیت 2 پینگ پنگ بودم... والیبل که خوراکمه.....اما اینم خوبه...هیجان داره تقریبا... 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 2 مهر، 2012 خوش به حالتون.پینگ پونگ خیلی ورزش خوبیه.برعکس اون چیزی که شاید به نظر برسه خیلی تحرک داره.من دوس دارم. 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 مهر، 2012 اقا من عکس با شرت ورزشی ندارم اما میتونم با شلوار راحتی بیام که اگر قسمت شد شب همون جا بمونیم 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 مهر، 2012 بعد میگن چرا جوان های ما خود کشی میکنند همه امکانات برا شما تهرانی هاست مخصوصا سالن مختلط 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 مهر، 2012 اقا من از همین جا اعلام میکنم تیم هایی که قصد دارن اردو امادگی بزنن بیان ساوه الان تیم ملی که میخوان برن المپیک همه ساوه اردو زدن ن ن ن اولویت با اردو خواهران هستش:gnugghender: 1
ارسال های توصیه شده