Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ پ ن پَ میخوای یه هفته اردو بزنیم ترکیه واسه آمادگی بیشتر سرخوش:vahidrk: اووووووهووووووم..موخوااااااااااااااااااااااامجانم؟صدام کردی؟ نهههههههههههههههه دوس ندارم پينّگ پنگو! ولی دوس دارم بريم چلمنگ بازی.. ازون لحاظ مشکلی نی نفسم:****** پَ منم دوسش ندارمممممممممممممم...نفس خودمییی دیگه:************* خب پَ آتروس دوباره منو و نفسم و به اضاف ب لیست 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ با نفسم درس صحبت کن تا نزدم لهت کنم بی فرهنگ!صورتیييييييیي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!:&&&&& من آبی ميخوام! صورتی چيه؟. قسم نخور!! باور کردم باور کن! :w58:فک ککککککککککککککککککککککن:ws28::ws28::ws28::ws28: من صورتی دوس ندارم ...زرد قشنگتره:hapydancsmil: کلا میخوایین صورتی و بدیم بخ پسرا آبی واسه شما زرد مگه قناریین خیلی خوش صدایین پس صورتی ماله پسرا با یه باربی جایزشون:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ الان موضوع اینجا چیه دقیقا؟ :164: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ کلا میخوایین صورتی و بدیم بخ پسرا آبی واسه شما زرد مگه قناریین خیلی خوش صدایین پس صورتی ماله پسرا با یه باربی جایزشون:icon_razz: زرد به این خوش رنگیییییییییییییییییییییییییی مگه فقط قناری زرده؟ باربیا رو صورتی بزار سِت شن الان موضوع اینجا چیه دقیقا؟ :164: فروغ میخوان ببرنمون اردو تیم ملی 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ یه روز خوب دادا خدا بد نده هودت پیچیدی یا اون پیچوندت؟؟؟یعینی اسمتو بزارم تو لیست نهایتا تو همین ماهه تا قبل ماه رمضونه منکه بازی نمیکنم فقط نیگا میکنم بعدشم احتمالش 50 ....50 هست بتونم بیام چون شهرستان زندگی میکنم و لی خوب اگه جور شد میام منو بذار نخودی 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ الان موضوع اینجا چیه دقیقا؟ :164: :icon_pf (34):این از همون آدماست که میاد فقط چیپس و پفک بوخوره حال نداره تاپیک و بخونه:icon_pf (34): فوروغ موضوع خاطره چراغونی ولنتاین پارساله اینقدر قشنگ بود نه؟؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منکه بازی نمیکنمفقط نیگا میکنم بعدشم احتمالش 50 ....50 هست بتونم بیام چون شهرستان زندگی میکنم و لی خوب اگه جور شد میام منو بذار نخودی میشونیمت رو ویلچر بابا ما مرگ مغزیم داشتیم فرداش به خاطر بچها اومده انجمن تاپیک علمی زده حالا تو با اون پات نمیخوای بیای روش با ماژیک یادگاری بنویسیم 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ :icon_pf (34):این از همون آدماست که میاد فقط چیپس و پفک بوخوره حال نداره تاپیک و بخونه:icon_pf (34): فوروغ موضوع خاطره چراغونی ولنتاین پارساله اینقدر قشنگ بود نه؟؟؟؟؟ لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: 4 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: مگه واسه من شرکت میخوای بکنی واسه بدنت میخوای منت بزاری تا کی میخوای اون سیگار رو دود کنی فوت کنی تو چشم بقیه عملییییی 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ لیاقت نداری اصن من شرکت کنم :1111: فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ فروغ بیا با توپ پینگ پنگ میزنیمش مینی!!!! [h=3]هر دم از این باغ بری میرسد،تازه تر از تازه تری میرسد [/h] 3 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم ببخشید با والیبال ارتباطتون در چه حده الان حال میکنی با اخلاقاش؟؟؟میرید پارک با هم دیگه ارتباط چیه فاز میگیرین دور هم یه توپیه هو یه ممدرضا با شلوارک صورتی و چند نفرم دارن الکی با چوب میزنن به توپ تو بیا مدال ها رو اهدا کن:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ مینی!!!!هر دم از این باغ بری میرسد،تازه تر از تازه تری میرسد نیست که تو هم همونجور وامیسی که بزنیمت ...:there: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من تربیت بدنی 2 پینک پونک برداشتم ولی هیچ وقت نتونستم با این ورزش ارتباط برقرار کنم!! اگه والیبال بود میومدم منم تربیت 2 پینگ پنگ بودم... والیبل که خوراکمه.....اما اینم خوبه...هیجان داره تقریبا... 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ خوش به حالتون.پینگ پونگ خیلی ورزش خوبیه.برعکس اون چیزی که شاید به نظر برسه خیلی تحرک داره.من دوس دارم. 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منم پایه ممممممم فقط روز و جای دقیقشم بنویس جیگر 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اقا من عکس با شرت ورزشی ندارم اما میتونم با شلوار راحتی بیام که اگر قسمت شد شب همون جا بمونیم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ بعد میگن چرا جوان های ما خود کشی میکنند همه امکانات برا شما تهرانی هاست مخصوصا سالن مختلط 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اقا من از همین جا اعلام میکنم تیم هایی که قصد دارن اردو امادگی بزنن بیان ساوه الان تیم ملی که میخوان برن المپیک همه ساوه اردو زدن ن ن ن اولویت با اردو خواهران هستش:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده