Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم که 3 ماهه حقوقمو ندادن:icon_razz: چی چی و به جهنم؟؟؟ بخدا تا آخر این ماه بهشون فرصت میدم... بعدش قیامت به پا میکنم:icon_razz::5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۵ به جهنم که 3 ماهه حقوقمو ندادن:icon_razz:چی چی و به جهنم؟؟؟ بخدا تا آخر این ماه بهشون فرصت میدم... بعدش قیامت به پا میکنم:icon_razz::5c6ipag2mnshmsf5ju3 شما کوتاه بیا لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ بهجهنم که یال از نیمه گذشت و افتاد تو سرازیزی..... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم 13ساعته خوابیدم....کارام مونده..به جهنمممممممم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم اعصابم خورد شد پامو گذاشتم رو سوزن پام بی حس شده به جهنم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم بی خوابی باز شروع شد.. هیچکسم نیس حرف بزنم:( لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم که هیچکی دوستم نداره برای جاشدن تو دل هیچ کسی از خط قرمزهام نمیگذرم دیگه لینک به دیدگاه
Farzaaneh 3058 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم خستم ، مریضم ...دلم استراحت میخاد استراحت کن عزیزم سلامتیت مهم تره .. به جهنم که 3 ماهه حقوقمو ندادن:icon_razz:چی چی و به جهنم؟؟؟ بخدا تا آخر این ماه بهشون فرصت میدم... بعدش قیامت به پا میکنم:icon_razz::5c6ipag2mnshmsf5ju3 سه مااااااااااااه ؟!؟!؟! راست میگی واقعا سه ماهه بهت حقوق ندادن !!!؟؟؟ به جهنم اعصابم خورد شد پامو گذاشتم رو سوزن پام بی حس شده به جهنم اوه یه دکتر برو احتمالا عصبش آسیب دیده .. به جهنم 13ساعته خوابیدم....کارام مونده..به جهنمممممممم به جهنم بی خوابی باز شروع شد.. هیچکسم نیس حرف بزنم:( 13 ساعت خوابیدی میخوای بازم بخوابی به جهنم که هیچکی دوستم ندارهبرای جاشدن تو دل هیچ کسی از خط قرمزهام نمیگذرم دیگه الهی.. هر کی دوستت نداره بره به جهنم بیا خودم دوستت میدارم لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۵ اصا به جهنم... چرا همه چی چرخیده هر چی تحصیلات بالاتر ...احترام به حقوق دیگران کمتربی سوادیم آرزو بشه بد نیس ها لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم که اینجوری شد به جهههههههنممممممم:97: به جهنم به جهنم:v57xpgj21gn50sq6izf به جهنم به جهنم لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۵ به جهنم که یک نفر با بی عدالتی و بی انصافی و تبعیض داره آزارم میده به جهنم .... به جهنم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۵ به جهنم که هنوز زنده ایم بخدا لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ :w000: بورو به جهنم اخه جوجه تو هم برام دم دراوردی بر شیطون لعنت نرو به جهنم عقلت قد نمیده وگرنه در کل خوبی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۵ اون شکلک خنده چرا اومد اون وسط لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۵ 12تا مقاله تو اول ترم ارشد باید بنویسم به جهنم... اخه چرااااا لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ استاد راهنمای عزیزم...مستقیم برو ب جهنم سمت راست طبقه بالا لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ ترامپ داره پیروز میشه به جهنم لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۵ رئیسم بداخلاقه از سوئیس بیاد پدر هممونو در میاره خب به جهنم پول ندارم به جهنمممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده