not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من بین اسپانیا و ایتالیا موندمیه دوست پیشگو هم نداریم راهنماییمون کنه عزیزم اسپانیا من اختاپوس دارم 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ تو که میدونی من اسپانیا رو چقدر دوس دارم چرا نمیگی به خاطر تو منم اسپانیا رو انتخاب میکنم؟:icon_razz: تو اگه دوسم داشتی چیزیو تحمیل نمیکردی :icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چیه باز میخوای بگی مشکل منه که از یه چیز منطقی و خوب بدم میاد ؟! P.s: خب دلیل نمیشه چیزای خوب دوس داشتنی باشن همیشه دوستت که نیستم ولی ایتالیا میبره چون بازی به بازی داره بهتر میشه (برعکس اسپانیا ) چه حرفیه شما سرورید عزیزم اسپانیامن اختاپوس دارم خب من الان بین این دو تا گزینه موندم من رفیق پیشگومو میخوام 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چه حرفیه شما سرورید خب من الان بین این دو تا گزینه موندم من رفیق پیشگومو میخوام اسپانیا عزیزم پیشگو نمیخواد 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ اسپانیا عزیزم پیشگو نمیخواد منم نظرم اسپانیاست ولی شک دارم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منم نظرم اسپانیاست ولی شک دارم همین ایمانهای ضعیفه که بلایای طبیعی و غیر طبیعی رو به سر ملت میاره ! 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ منم نظرم اسپانیاست ولی شک دارم بگو اسپانیا بزار یه امتیازی گیرمون بیاد... 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ عزیزم اسپانیامن اختاپوس دارم شما که اختاپوس داری بیا شرط ببند دیگه... 1 لینک به دیدگاه
Pixie 533 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ این تیم رو انتخاب کنین!همه دوستان مردد در انتخاب تیم! 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من 1000 تا دیگه رو ایتالیا شرط میبندم.کسی هست؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ من 1000 تا دیگه رو ایتالیا شرط میبندم.کسی هست؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ تو برو طرفدار اسپانیا بهت امتیاز میدم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ چه حرفیه شما سرورید خب من الان بین این دو تا گزینه موندم من رفیق پیشگومو میخوام ببخشید یادم نبود 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ شما که اختاپوس داری بیا شرط ببند دیگه... اولا سلام دوما شما مشقاتو نوشتی اومدی انجمن بازی؟ باز که غ ا داری سوما دیگه چجوری بگم شرط میبندم چهارما.... چیزی یادم نمیاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده