not found 16275 ارسال شده در 29 شهریور، 2012 راس میگه دیگه اسپم نکنید!!!!!!!!!!!!!! پس چطور شرط ببندیم؟! 2
pesare irani 41807 سازنده ارسال شده در 30 شهریور، 2012 چقد حرف میزنید شما ها مهدی حال ندارم چند صفحه بخونم م م م خودت ت ت بگو نتیجه تو و بدری چی شد اخرررر 1
Pixie 533 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 بابا حالا صبررررررررر کن ن ن ن ن ن تا پس فردا شب ببینیم امتیاز هات چقد میشه نگاه کن الان 219 تا امتیاز داری 200 تا اینجا رزرو میمونه که اگرررررر ایتالیا باخت ت ت کم بشه برات 19 امتیاز داری + امتیاز تاپیک دیشب ببین چقد میشه ok ????? نخیر نات اکی!!!!میخوام بیشتر از 200 تا رو ایتالیا شرط ببندم!مگه نگفتی میشه؟زودتر پول مارو حساب کن من 3-4 سر عائله دارم عزیز!
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 چقد حرف میزنید شما ها مهدی حال ندارم چند صفحه بخونم م م م خودت ت ت بگو نتیجه تو و بدری چی شد اخرررر سر یه ماه بسته شدن پیام خصوصی... سر 5000 تومن شارژ... بقیه ش یادم نمیاد برم بخونم ببینم چی بود میام میگم... فعلا همینارو ثبت کن... 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سر یه ماه بسته شدن پیام خصوصی... سر 5000 تومن شارژ... بقیه ش یادم نمیاد برم بخونم ببینم چی بود میام میگم... فعلا همینارو ثبت کن... آقا منم حاضرم شرط بندی کنم! چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه 1
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آقا منم حاضرم شرط بندی کنم!چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه خب سر چیزی که داری شرط میبندیم... شارژم از تو حلقومت میکشیم بیرون... 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 خب سر چیزی که داری شرط میبندیم... شارژم از تو حلقومت میکشیم بیرون... شما اول املاتو درست کن رو اعصابه:icon_pf (34): اولا که اسپانیا قهرمانه و کار به اونجاها کشیده نمیشه مطمئن باش میگم این وسط 1سفره ای پهن شده مام ثانیا چجوری مثلا؟؟!!! 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 شما اول املاتو درست کن رو اعصابه:icon_pf (34):اولا که اسپانیا قهرمانه و کار به اونجاها کشیده نمیشه مطمئن باش میگم این وسط 1سفره ای پهن شده مام ثانیا چجوری مثلا؟؟!!! املام چشه مگه...:vahidrk:خب یه کلاس املا بزار... شما ببند... چجوریشم میبینی...:(50): 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 املام چشه مگه...:vahidrk:خب یه کلاس املا بزار... شما ببند... چجوریشم میبینی...:(50): :vahidrk: خواااارییییییییییییی باشه قبول حاضرم با شما و امید شرط ببندم راستی واسه مسابقه با کی همگروهی بیام تشویق؟! 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 آقا منم حاضرم شرط بندی کنم!چیزی از دست نمیدم پیام خصوصی که مهم نیست 2ماه بسته بشه من که ..... امتیازم ندارم که کم بشه شارژم کی داده کی گرفتههههههههه :vahidrk: 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 :vahidrk: خوااااریییییییییییییباشه قبول حاضرم با شما و امید شرط ببندم راستی واسه مسابقه با کی همگروهی بیام تشویق؟! با شاروک همگروهم...یکی از بچه های گل انجمنه که فعلا نیستش... به جه تشویق باید کمک کنی...رو کمکت حساب میکنیما... 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 با شاروک همگروهم...یکی از بچه های گل انجمنه که فعلا نیستش... به جه تشویق باید کمک کنی...رو کمکت حساب میکنیما... اوکی هستم ! تضمینی تا قهرمانی. ولی جاش چی بهم میدی
.Yaprak 15749 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 سرم درد گرفت!!!!!!!چرا میزنی؟؟! اولا که اسپانیا به ایتالیای مشنگ نمیبازه دوما اگرم یه زمانی باختی چیزای که شرط بندی کردی ندی خیلی ... خودم از حولقومت میکشم بیرن میدم به داداشم 2
seyed mehdi hoseyni 27121 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اوکی هستم !تضمینی تا قهرمانی. ولی جاش چی بهم میدی همین که قرار کنارمون باشی خودش کلی جایزه اس...
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 اولا که اسپانیا به ایتالیای مشنگ نمیبازهدوما اگرم یه زمانی باختی چیزای که شرط بندی کردی ندی خیلی ... خودم از حولقومت میکشم بیرن میدم به داداشم اولا منم که میگم اسپانیا قهرمانه دوما اینجا همه خواهر برادرن ؟؟؟ خوب منم آجیت سوما.... چهارما با ما به از این باش 2
not found 16275 ارسال شده در 30 شهریور، 2012 همین که قرار کنارمون باشی خودش کلی جایزه اس... اعتماد به نفس 2
ارسالهای توصیه شده