Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ باد اورده را باد میبرد یکی بیاد 150رو کم کنه:icon_razz: درهای توبه همیشه بازه ! ایندفعه رو من صحبت می کنم، کم نکنن ازت اگرم بزنی تو کار تخریب روحیۀ این انگلیسی های دوزاری، دوبلشو بهت می دم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ :gnugghender: امتیازمو رد کنید بیاد :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ چقدر شانس دارن این گاوبازای نژادپرست:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ خو این شرط بندی هم تموم شد این تاپپیک هم به تاریخ پیوست برنده ها صفحه اول اسم هاشون هستش 14 نفر برنده داریم که به اسپانیا رای داده بودن و 7 نفر باید ازشون امتیاز کم بشه فقط جای wolf از اتروس 300 متیاز کم کنید امتیاز wolf رو اتروس به عهده گرفته بود برنده ها نفری 75 امتیاز میگیرند 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ امتیاز داش آتروس رو کم نکنید من خودم امتیاز دارم اینجا دیکتاتوری هستش حرف مرد یکیه تو هم امتیازاتت رو نگه دار برا بازی های بعد یکی پیدا نمیشه این تاپیک رو ببنده 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ اینجا دیکتاتوری هستش حرف مرد یکیه تو هم امتیازاتت رو نگه دار برا بازی های بعد یکی پیدا نمیشه این تاپیک رو ببنده تاپیکبعدی رو باز کن تا این بسته بشه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۱ تاپیکبعدی رو باز کن تا این بسته بشه 12 ساعته باز شده http://www.noandishaan.com/forums/thread90366.html 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده