hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ خو به من چه فکر کن نظر سنجیه :icon_pf (34): دست من نیست که اون سبز ها وایستادن دست از پا خطا کنم بخورنم اگر دست من بود اخر شب یواشکی همه رو برنده میکردم و اسم ممد ادمین رو جز بازنده ها مینوشتم باز حالا اگرررررر شد عوض میکنم ممد رو خوب اومدی 2000 تا ازش کم بین بقیه کم کن:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه رای منو عوض کنید؟؟ من فرانسه موخام قابل پیش بینی بود این کارت میخوای امتیاز بیشتر رو به جیب بزنی فقط بابا پیش بینی درست کن 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ تبریک به دوست تازه وارد رو پاهای خودش وایساد و 166 امتیاز گرفت 16 تا اضافه رو میره لواشک میخره..... دمه همه بچها گرم برم به ممدم بگم تشکر اینجا رم ور داره خیلی ضایس W0LF عضو جدید تاریخ عضویت29-05-2012نوشته ها48سایر رشته ها تشکرها38 136 تشکر در 31 پست امتیاز:166 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ تبریک به دوست تازه وارد رو پاهای خودش وایساد و 166 امتیاز گرفت 16 تا اضافه رو میره لواشک میخره..... دمه همه بچها گرم برم به ممدم بگم تشکر اینجا رم ور داره خیلی ضایس W0LF عضو جدید تاریخ عضویت29-05-2012نوشته ها48سایر رشته ها تشکرها38 136 تشکر در 31 پست امتیاز:166 ادم فروش 4 تا بازی بیشتر نمونده حمید شهر ساز هم با توجه به قانون سوم گردن کلفتی خودم فرانسوی شد 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ الان میشه شرکت کرد؟من میخوام فرانسه باشم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ اتروس جان یادت باشه فرانسه ببازه باید جا wolf هم امتیاز بدی مرد و حرفش اتروس مرده خاک اره بریز 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ درووووووووووود آقا هنو واسه شرطبندی این بازی وخ هست ؟ من تازه رسیدم 6 دیقه هم به بازی مونده! فراااااااااانسه میبره ... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ الان میشه شرکت کرد؟من میخوام فرانسه باشم شما ته دیگ ایید دیگه ثبت شد اسمت 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ قابل پیش بینی بود این کارتمیخوای امتیاز بیشتر رو به جیب بزنی فقط بابا پیش بینی درست کن کار ریسکی رو دوس دارم.یهو میزنه 500 تا کاسب میشم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ درووووووووووود آقا هنو واسه شرطبندی این بازی وخ هست ؟ من تازه رسیدم 6 دیقه هم به بازی مونده! فراااااااااانسه میبره ... شما انگلیسی اشوب گر هستید به شما اجازه ورد به کشور اوکراین و لهستان رو نمیدن 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ ای بابا دست زیاد شد تو فرانسه که 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ کار ریسکی رو دوس دارم.یهو میزنه 500 تا کاسب میشم:gnugghender: خواب دیدی خیر باشه فرانسوی ها زیاد شدن رای ات هم بر نمیگرده 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ اقا همین الان رسیدم خونه نگید قبول نیستا 11 : 13 دقیقه است اسپانیا 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ اقا همین الان رسیدم خونهنگید قبول نیستا 11 : 13 دقیقه است اسپانیا شانست تو حلقم دو ثانیه زود تر از من پست دادی :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم 14 تا ماتادور شدن و 7 تا خروس بریم بازی رو ببینیم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ ای بابا دادا تاپیک تخصصی هم زدم و لی بچه های این تاپیک لطف داشتن بهم تاپیک تعطیل کنید تا بعد بازی 1 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ برین در خونه هاتون بعد بازی میبینمتون در هر دو حالت من شادمانم 3 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ گگگگگللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل اسپانیا 1 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 0 فرانسه :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگل اسپانیا هوراااااااااااااااااااااااااااااااا......................فغانسه سورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااخ خخخخخخخخخخ 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده