.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ از کجا معلوم شد معلوم نیست :5c6ipag2mnshmsf5ju3یه کم بیشتر دقت کن داش 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ همه که اسپانیایی ها هستنفرانسوی ها کجان:ws3: آره واقعا فرانسوی های قمارباز کجان 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ بلان: سبک بازي اسپانيا را دوست دارم به گزارش ايسنا ، فرانسه اگر چه که در ديدار مقابل سوئد با دو گل تن به شکست داد، اما با توجه به باخت اوکراين مقابل انگليس به عنوان تيم دوم به مرحله يک چهارم نهايي اين رقابتها راه يافت تا در اين مرحله به مصاف اسپانيا مدافع عنوان قهرماني برود. لوران بلان که سرانجام تيمش پس از بيست و يک بازي طعم شکست را چشيد به ستايش از تيم ملي اسپانيا پرداخت و انتقادات از اين تيم را ظالمانه دانست. وي گفت: سبک بازي اسپانيا را دوست دارم، بازيکنان اين تيم، فوتبال بسيار زيبايي را به نمايش ميگذارند. من يکي از هواداران بيشمار آنها هستم. بر اين باورم که انتقادات از اين تيم ظالمانه است. سرمربي فرانسه که پس از شکست مقابل سوئد انتقاد زيادي از خط دفاعي تيمش شد، افزود: پيش از اين همواره دو تيم بزرگ رئال مادريد و بارسلونا بهترين بازيکنان جهان را در ترکيب داشتهاند با اين حال تيم ملي اسپانيا نمي توانست در رقابتهاي اروپايي و جهاني بدرخشد، اما در پنج سال اخير اسپانيا به قدرت اول فوتبال اروپا و جهان تبديل شده است و همه چيز تغيير کرده است. وي درباره بازي امشب تيمش با ماتادورها، گفت: تيم اسپانيا را به خوبي آناليز کردهايم و آماده رويارويي با اين تيم هستيم. ايتاليا و کرواسي نشان دادند که مي توان اسپانيا را متوقف کرد به ويژه کرواسي که نمايش بسيار خوبي مقابل اين تيم داشت.اميدوارم که بتوانيم اين تيم خوب را شکست دهيم و به مرحله نيمه نهايي را صعود کنيم. ديدار امشب دو تيم در حالي برگزار ميشود که اسپانيا تاکنون موفق نشده است در بازي رسمي فرانسه را شکست دهد. داش آتروس که توضیج داد اینجا جاش نیست چیکار کنی 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ من خودم طرف فرانسم ای ول به تو که طرفدار فرانسه ای فقط با این امتیاز کمت که باختی آخه من چطور ازت امتیاز بگیرم ترجیحا من از تو امشب ببازی امتیاز نمیگیرم 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ نمیخوام تاپیک بزنم تصمیم دارم تاپیکام فقط تخصصی باشه اینجا بخونید 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ زیاد نمونده تا 150 تا پر بشه تا یازده و ربع وقت زیاده در ضمن ما میبریم به همین خیال باش 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ زیاد نمونده تا 150 تا پر بشه تا یازده و ربع وقت زیاده در ضمن ما میبریم بچه ها همکاری لازم انجام میدند 4 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ 50 تا دیگه میخوام تا اجازه شرکت داشته باشم:hapydancsmil::hapydancsmil: امتیازا فردا تقسیم میشه...نگران نباش فرانسه نمیبازه کلی امتیاز میزنی به جیب 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امتیازا فردا تقسیم میشه...نگران نباش فرانسه نمیبازه کلی امتیاز میزنی به جیب مطمئنی امید الکی بهش نده 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امتیازش که به حد کافی رسید دیگه ازش تشکر نکنید (برا خنده) 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ مطمئنیامید الکی بهش نده شک ندارم 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امتیازش که به حد کافی رسید دیگه ازش تشکر نکنید (برا خنده) آره.. موافقم فردا هم صفر میشه 5 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ امید بیا اسم ها رو ادیت کن توی پست اول 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۱ اسم ها اپدیت شد برید با اهنگ صفحه اول کمی برقصید تا شرو بازی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده