BISEl 3641 ارسال شده در 25 فروردین، 2020 باریکلا هیچوقتــ نداشتم خودم قلکم? تیشــرتـــ با طرح اسکلتـــ ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 25 فروردین، 2020 نبود و نیست اما مناسبش شــدم علاقه خیلی زیاد به صبحونه خیلی زیاد از همه چــی ؟
.Milaad. 1459 ارسال شده در 25 فروردین، 2020 صبحانه رو همیشه میخورم ولی خفگی نه! دی دوستان صمیمی خیلی قدیمی؟
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 اصــلا اعصاب بچه ندارم? انقد که دارم با غولچه ها مدام سروکله میزنم دیگه لطافتی برای بچه واقعی ندارم ی منطقه امن و اروم که هیچکس جز خودتـــ اجازه نداره پاشُ توش بذاره ؟
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 تا دلتــ بخواد اقدس مقدسُ شمسی شوکتــ همیشه هستــ کافیه اشاره کنی ? یاهو مسنجر فعال ؟(چقدر دلم برای چت رومای یاهو تنگ شده)
BISEl 3641 ارسال شده در 29 فروردین، 2020 فکــرنکنم چتــ روم فعال باشه دیگه, اما خود مسنجر فعال هستــ اکثــر مــواقع ی خصوصیتــ رفتاری خاص (مثلا بازی با موهاتــ حین صحبت کردن یا خاروندن چونه اتــ یا ...) ؟ 1
BISEl 3641 ارسال شده در 30 فروردین، 2020 دارم داشته نداشته اش مهم نیست ,فرار بر قرار ترجیح ام همیشه ,کلا از این عیدا خوشم نمیاد که خلاصه اس تو این چیزایی که هستـــ ... فقط از اینکه اضافات کوچ کرده میرن کاشانه خودشون و یکم سبکـ و اروم و جایی برای نفس کشیدن میشه شهر خوشم میاد فشــارسنج ؟
ارسال های توصیه شده