BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ نه "وسواس دارم رو این داستانا" چشمــای نافذ و سخن گو ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ باریکلا هیچوقتــ نداشتم خودم قلکم? تیشــرتـــ با طرح اسکلتـــ ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ نبود و نیست اما مناسبش شــدم علاقه خیلی زیاد به صبحونه خیلی زیاد از همه چــی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ صبحانه رو همیشه میخورم ولی خفگی نه! دی دوستان صمیمی خیلی قدیمی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ اصــلا اعصاب بچه ندارم? انقد که دارم با غولچه ها مدام سروکله میزنم دیگه لطافتی برای بچه واقعی ندارم ی منطقه امن و اروم که هیچکس جز خودتـــ اجازه نداره پاشُ توش بذاره ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ تا دلتــ بخواد اقدس مقدسُ شمسی شوکتــ همیشه هستــ کافیه اشاره کنی ? یاهو مسنجر فعال ؟(چقدر دلم برای چت رومای یاهو تنگ شده) لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۸ فکــرنکنم چتــ روم فعال باشه دیگه, اما خود مسنجر فعال هستــ اکثــر مــواقع ی خصوصیتــ رفتاری خاص (مثلا بازی با موهاتــ حین صحبت کردن یا خاروندن چونه اتــ یا ...) ؟ 1 لینک به دیدگاه
adamak-h 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ وقتی دارم به حرف کسی گوش میدم گاهی اخم می کنم تمرکز لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ لازم باشه آره ! شرایط مسافرت عید؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۸ دارم داشته نداشته اش مهم نیست ,فرار بر قرار ترجیح ام همیشه ,کلا از این عیدا خوشم نمیاد که خلاصه اس تو این چیزایی که هستـــ ... فقط از اینکه اضافات کوچ کرده میرن کاشانه خودشون و یکم سبکـ و اروم و جایی برای نفس کشیدن میشه شهر خوشم میاد فشــارسنج ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده