BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ ندارم چال زنخدان (چال جذابــ چونه) ؟ ? لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ نه ولی از جذابیتم چیزی کم نشده! دماغ عملی یا مستعد عمل؟ لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۸ نه :)) مستعد عمل :))))) چه مفاهیمی اختراع میکنیدا :)) شباهت به آواتار ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۸ دارم ؟? اگه آقایی ته ریــش / اگه خانومی چتــری ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۸ نداری نه ! نه ندارم علاقه به بستنی حتی تو زمستون؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۸ در 8 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : نداری نه ! لطف داری دارم از این فندکــ خوشگلای پدر خوانده ای که هــی روشن خاموشش میکنن وقتی تو فکرای عمیق و مهم هستن ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ در 5 دقیقه قبل، BISEl گفته است : لطف داری قبول کن ، آدم باید واقع بین باشه دخترم! الان مثلا من خیلی آدم شناسم! دی نه ازون مدل ولی داشتم و از سر همین بازی کردن ها دیگه ندارمش! هیجان بازی های دوران نوجوونی؟! لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : قبول کن ، آدم باید واقع بین باشه دخترم! واقع بینم که آتیشتــ نمیزنم پدر همیشــه هیجان اون بازیا رو دارم , هنوزم عاشق گُــم شــدنم (همون قایم موشکــ) افکاری پر از فانتزیای جذابــ ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ برو تو اتاقت و به این حرفت زشتت خوب فکر کن دخترم! ? برا خودم جذابن. لباسی که هرگز نپوشیدی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ در 1 دقیقه قبل، Rostam18 گفته است : برو تو اتاقت و به این حرفت زشتت خوب فکر کن دخترم! قرار شــد واقع بین باشیم دیگه , اونایی که دل بزرگ ندارن اصلا به کارای زشتشون فکر نمیکنن دارم سوال خیلی بزرگی که هنوز جوابی براش پیدا نکردی ؟ لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ اتفاقا بر عکس فکر میکنن و زیاد هم! اشتباه از من بود . دی دارم ، آفریدن من بهر چه بود ، اصلا آدم بودن یعنی چی؟ یعنی چی بیای چند سال زندگی کنی به این سختی بعد بمیری و ندونی بعدش چه خبره ! گاهی به این جسم انسان گونه فکر میکنم چرا دو تا چشم و ..بیخیال ! نمره ی 10 تو کارنامه دانشگاهت؟! لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ ندارم. علاقه به کار پرورش ماهی خوراکی؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ نه فــن بیان قوی (از اینا که به راحتی ی گروه رو تحت تاثیر صحبتاشون قرار میدن) ؟ لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۸ به فان ترین حالت ممکن دارمش دندونای درشتــ با فکــ کوچول ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده