Astraea 25351 ارسال شده در 18 شهریور، 2012 تازهترین اخبار حاکی از آن است که فروش کراوات دوباره با سختگیری مواجه شده است. ايسنا: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فروش کراوات در ایران ممنوع شد، ولی طی سالهای اخیر همواره برخی فروشندگان اقدام به فروش آن میکردند که در برخی موارد با تذکر بخشهای مسوول در نیروی انتظامی هم مواجه میشدند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فروش کراوات در ایران ممنوع شد، ولی طی سالهای اخیر همواره برخی فروشندگان اقدام به فروش آن میکردند که در برخی موارد با تذکر بخشهای مسوول در نیروی انتظامی هم مواجه میشدند. البته این موضوع هیچ گاه به صورت جدی دنبال نشده، به طوریکه فروش آن در مغازههای کت و شلوار فروشی شکل گستردهتری هم یافت. تازهترین اخبار حاکی از آن است که فروش کراوات دوباره با سختگیری مواجه شده است. در این باره یکی از فروشندگان گفت: اداره اماکن نیروی انتظامی چند روزی است که این دستور را صادر کرده است و ما مجبور به جمعآوری همه کراواتها از مغازه شدهایم. ظاهرا این تحریم فقط برای مغازههایی که محصول برند میفروشند، اعلام شده است. جواد درودیان - رییس اتحادیه پیراهن دوزان و پیراهن فروشان، نیز در همین خصوص اظهار داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فروش کراوات ممنوع شد، ولی این موضوع به صورت جدی دنبال نمیشد و هرازگاهی این بحث به شدت پیگیری شده و از فروش آن ممانعت به عمل میآمد. حتی به ما اعلام شده سربرگمان که در آن از قدیم یک عکس کراوات روی آن وجود داشت باید عوض شده و عکس کراوات از روی آن برداشته شود. وی در پاسخ به این سوال که بسیاری از مغازهها کراوات را در ویترین گذاشته و از طریق مانکنها به نمایش میگذارند، اظهار داشت: بازرسان اصناف و اماکن مدتی است که این موضوع را جدی گرفته و مانع از این کار شدهاند. البته شاید این به شانس مغازهدار بستگی داشته باشد و اگر بازرسان و اماکن از آن مغازهها اطلاع یابند، دستور ممنوعیت فروش کراوات را به آنها نیز اعلام میکنیم. تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 18
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 18 شهریور، 2012 نگران کروات هستید یا برندهای اروپایی؟؟؟؟؟؟؟ «در حاليكه طرح مبارزه با بدحجابي به شدت از سوي نيروهاي انتظامي در حال پيگيري است، دامنه مقابله دستگاه هاي انتظامي به اصناف هم رسيده است. ديروز بحث ممنوعيت فروش كراوات در فروشگاه هاي پوشاك مردانه مطرح شد. ممنوعيتي كه به گفته برخي از فروشندگان بيشتر از هميشه نمايندگي هاي برندهاي معروف را نشانه گرفته است.» کیهان: روزنامه «هفت صبح» مورخه 10/3/91 كه با حمايت ويژه حلقه انحرافي منتشر مي شود در صفحه نخست خود به عنوان خبر ويژه با حروف درشت اين تيتر را برجسته كرده است: «فروش كراوات ممنوع شد» در ابتداي اين گزارش آمده است: «در حاليكه طرح مبارزه با بدحجابي به شدت از سوي نيروهاي انتظامي در حال پيگيري است، دامنه مقابله دستگاه هاي انتظامي به اصناف هم رسيده است. ديروز بحث ممنوعيت فروش كراوات در فروشگاه هاي پوشاك مردانه مطرح شد. ممنوعيتي كه به گفته برخي از فروشندگان بيشتر از هميشه نمايندگي هاي برندهاي معروف را نشانه گرفته است.» برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۱ 11
XMEHRDADX 7514 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 خوب ،، میبینیم که یکی دیگه از مصادیق فساد و معضلات عظیم جوامع بشری، به حول قوه .... داره برداشته میشه. این طرح، قدم بزرگی درجهت جلوگیری از نابودی جوامع بشری میباشد. 10
Astraea 25351 مالک ارسال شده در 19 شهریور، 2012 خوب ،، میبینیم که یکی دیگه از مصادیق فساد و معضلات عظیم جوامع بشری، به حول قوه .... داره برداشته میشه. این طرح، قدم بزرگی درجهت جلوگیری از نابودی جوامع بشری میباشد. من که این اقدام رو به ملت فهیم و بصیر و انقلابی ایران تبریک میگم..باز هم یکی از توطئه های استکبار برای استثمار ما برملا شد!!!! 7
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 شهریور، 2012 یعنی اگر تو عروسی بزنیم میان میگیرنمون میبرنمون چوب تو استینمون میکنند ما 5 شنبه عروسی داریم 5
ماتینا 4434 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 با این کار میخوان به کجا برسن مشکل جامعه ما یک چیز دیگه ای 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 23 شهریور، 2012 با این کار میخوان به کجا برسنمشکل جامعه ما یک چیز دیگه ای چیه؟؟؟ 3
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 4 مهر، 2012 چند روز پیش رفتم یه جا چیزی سفارش دادم و قرار شد امروز برم تحویل بگیرم وقتی وارد شدم فکر کردم واحد رو اشتباهی اومدم با کمی تامل وارد شدم و اتفاقا خیلی هم تحویلم گرفتن و فامیل منم میدونستن - من که تعجب کرده بودم گفتم یه همچین سفارشی به همکارتون داده بودم که دیدم همه دارن میخندن و خانم متصدی گفت خودم بودم :w58: 180 درجه همه چی عوض شده بود بعد فهمیدم اوضاع از چه قراره این کش چادرش اینقدر محکم بود که من بجاش احساس خفگی میکردم 3
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 13 مهر، 2012 مشکلات انقدر بارز هست که نیازی به گفتن نیست آدمي رو كه خودشو به كور بودن ميزنه نميشه بينا كرد ماتينا جون...درد ما اينه...بعضيا خودشونو به كرد بودن و كور بودن مي زنن ،اون وقته كه ديگه هيچ كاريش نميتوني بكني!!!!!!! 3
sookut 13735 ارسال شده در 13 مهر، 2012 کت و شلوار بدون کراوات معنی نداره یه جور نظم و انظباطه نه چیز دیگه عجب گیری کردیم ها 4
fargol_2408 3453 ارسال شده در 15 مهر، 2012 همه ی جوامع روز به روز پیشرفت میکنن،ما به اسم پیشرفت،روز به روز پست رفت میکنیم واقعا متاسفم که این همه مساله و ناهنجاری توی جامعه رو ول کردن چسبیدن به چیزی که بود و نبودش تفاوتی تو حال مردم نداره کاش مشکل این جامعه ، که تو راهی افتاده که معلوم نیست به کجا میره،با همین منع فروش کروات حل میشد 2
ارسال های توصیه شده