VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هییییی یادش بخیر ما هم روزی درس میخوندیم و امتحان میدادیم :sigh: ولی حالا چی هیچی دلم واسه امتحان تنگ شده خیلی حال میداد 2 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ ها چیه باور نمیکنی امتحان دادن خیلی شیرین تر از خیلی کار های دیگه هست:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من این ترم تحت فشارم بدجورررررررررررر . اصلا نمی تونم سرمو بلند کنم از بس سرم شلوغه خدممتون عارضم که این ترم فخطططططططط امتحان انقلاب دارم اونم 6 تیر ( انقلاب رو ترم پیش گذروندم اما امتحانش به تحویل پروژمون برخورد کرد مجبور شدم آخر ترم حذفش کنم ) واسه همینم این ترم سر کلاساش نرفتم :hapydancsmil: ترم آخرم و فقط طرح 5 دارم.که دارم واسه تحویل موقتش کار می کنم (5تیر) تحویل نهایی هم مهلوم نیست چقدر این ترم بهت سخت میگذره ها!!!!!! مگه طرح نهایی و کارورزی نداری؟ من هم اندیشه و هم انقلاب و هم مدیریت تشکیلات کارگاهی رو به ترتیب 5-6-8 تیر امتحان دارم لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چقدر این ترم بهت سخت میگذره ها!!!!!! مگه طرح نهایی و کارورزی نداری؟ من هم اندیشه و هم انقلاب و هم مدیریت تشکیلات کارگاهی رو به ترتیب 5-6-8 تیر امتحان دارم میگی اندیشه یاد ی استادی میفتم ی عقده ای ب معنای واقعی کلمه این ترم هم انقلاب دارم هم تاریخ .. استاد داریم جیگــــــــــــــــــــر دو تا کتابو جزوه کرده هر کدوم 30 صفحه هردوتاشو 20 بشم ی 4 واحدی 20 میشه .. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ میگی اندیشه یاد ی استادی میفتم :icon_razz:ی عقده ای ب معنای واقعی کلمه :icon_razz: این ترم هم انقلاب دارم هم تاریخ .. استاد داریم جیگــــــــــــــــــــر :hapydancsmil: دو تا کتابو جزوه کرده هر کدوم 30 صفحه هردوتاشو 20 بشم ی 4 واحدی 20 میشه .. :hapydancsmil: ما استاد اندیشمون خیلی خوبه،50 صفحه کتابو داد واسه امتحان؛همونم گفت خلاصه بنویسید قبوله؛ اما انقلاب یه چزوه خیلی گُنده داده؛میگه دو تا سوالم خارج از جزوه میدم ؛از حرفایی که تو کلاس زدم؛من که اصلا یادم نمیاد چیا گفت لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ ما استاد اندیشمون خیلی خوبه،50 صفحه کتابو داد واسه امتحان؛همونم گفت خلاصه بنویسید قبوله؛ اما انقلاب یه چزوه خیلی گُنده داده؛میگه دو تا سوالم خارج از جزوه میدم ؛از حرفایی که تو کلاس زدم؛من که اصلا یادم نمیاد چیا گفت این ترمم ی استاد ما همچین حرفی زد هی طول ترم میگفت پوستتونو میکنم پایان ترم خدا بهمون رحم کنه انقلابُ تاریخ ب صورت تستیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ این ترمم ی استاد ما همچین حرفی زد هی طول ترم میگفت پوستتونو میکنم پایان ترم خدا بهمون رحم کنه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 انقلابُ تاریخ ب صورت تستیه کوفتتون بشه، چرا تستیه ؛ استادای ما میگن بخش نامه اومده که نباید تستی امتحان بگیرن لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چقد خوبه ک دورانی که همه امتحان دارن و میزن سرو کله خودشونو کتاباشون ، بشینیم با خیال آسوده نت رو متـــر کنیم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چقد خوبه ک دورانی که همه امتحان دارن و میزن سرو کله خودشونو کتاباشون ، بشینیم با خیال آسوده نت رو متـــر کنیم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ 3 تا امتحان دیگه هنوز دارم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ 3 تا امتحان دیگه هنوز دارم منم سه تا دارم، غصه نخور، بعد اینکه تموم شدن،دلت برا این روزا تنگ میشه،مطمئن باش لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ منم سه تا دارم، غصه نخور، بعد اینکه تموم شدن،دلت برا این روزا تنگ میشه،مطمئن باش کلا 8تا امتحان داشتم این ترم :obm: به غیر از پروژه ها انشالله که با نمره های خوب پاس بشی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کوفتتون بشه، چرا تستیه ؛:icon_razz: استادای ما میگن بخش نامه اومده که نباید تستی امتحان بگیرن نوش جونمووووووووووووووون البته تستی بودن امتحان رو باید مدیون دخترای کلاس بود دستشون درد نکنه من ک 6 هفته اخرو نرفتم یعنی پسرا اکثرا نمیرفتن *** جلسه اخرم اومدم دانشگاه ، دیدم هیچ کی تو کلاس نیست ، حالا از کی جزوه بگیرم دیدم ی خانوم محترمی منتظر یکی از دوستان هستن ، منم از فرصت استفاده کردم جزوشو کپ زدم خدایی جزوه ردیفیه جدی ؟ کی اومده ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ 3 تا امتحان دیگه هنوز دارم منم سه تا دارم، غصه نخور، بعد اینکه تموم شدن،دلت برا این روزا تنگ میشه،مطمئن باش چ جالب منم سه تای دیگه دارم البته پروژه هم دارم حواسم نبود 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ چ جالب منم سه تای دیگه دارم البته پروژه هم دارم حواسم نبود منم بدون پروژه حساب کردم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ کلا 8تا امتحان داشتم این ترم :obm:به غیر از پروژه ها انشالله که با نمره های خوب پاس بشی :hapydancsmil: وای،من ترم پیش 8 تا داشتم،پشت هم؛ حتی بعضیا تو یه روز بودن؛4 تا امتحان تو سه روز واقعا اون ترم در حال فنا شدن بودم،2 شب خواب،5 صبح بیدار میشدم تو هم همینطور عزیزم، امیدوارم همه نمره هامون 20 شه لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ منم بدون پروژه حساب کردم شاید امتحانامونم شبیه هم باشه من شبکه دارم ، توام داری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده