pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ اگه بشینی درس بخونی ایشالا ابگوشت بریزه رو جزوه هات حالا که این طور شد تا دو هفته ابگوشت تحریم بجای اینکه بشینی پای این وامونده اسپم کنی برو بتمرگ درس بخون:vahidrk:نصیحت پدرانه بود ها خشن بود چشم اقا شقایق فعلا که خواب خوابم خسته و کوفته خیر سرم امروز هم یه کلمه نخوندم 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ من این ترم 8 تا امتحان و 1 تحویل پروژه طرح دارم که 5 تا امتحان رو تا به امروز دادم 2تا ازنمره ها رو دیدم خوب بودن :hapydancsmil: خدا کنه نمره اون دوتا امتحان هم خوب بشه تا 6 تیر امتحانام تموم میشه و تحویل پروژه ام 18 تیر هست 7 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ امتحان امروزم هم خداروشکر خوب دادم:hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ میخونم میرم سر جلسه به اندازه ی پاسی می نویسم میام بیرون کلا بی انگیزه شدم 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ من این ترم تحت فشارم بدجورررررررررررر . اصلا نمی تونم سرمو بلند کنم از بس سرم شلوغه خدممتون عارضم که این ترم فخطططططططط امتحان انقلاب دارم اونم 6 تیر ( انقلاب رو ترم پیش گذروندم اما امتحانش به تحویل پروژمون برخورد کرد مجبور شدم آخر ترم حذفش کنم ) واسه همینم این ترم سر کلاساش نرفتم ترم آخرم و فقط طرح 5 دارم.که دارم واسه تحویل موقتش کار می کنم (5تیر) تحویل نهایی هم مهلوم نیست سارا این همه میخونی بنیاد نخبگان میدزددتا 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آقای اسپاو شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو ندارید احیانا؟ 5 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سارا این همه میخونی بنیاد نخبگان میدزددتا خو ترمای پیش خوندم دیگه دهه تقصیر من چیه شما این ترم آخری درمورد امتحانامون سوال کردی؟ 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هان ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان ! 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هان ای کسانی که ازکتاب هایتان به عنوان اشیائی دکوری استفاده کرده اید اکنون فقط یک معجزه می تواند کارنامه شما را زیر و رو کند ! ستاد ایجاد رعب و وحشت شب امتحان ! خدا جزاتو بده copywrite O-N 4 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ آقای اسپاو شما قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو ندارید احیانا؟ نچ 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ نچ اشکال نداره وقت برای انتقام زیاده:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ خدا جزاتو بده copywrite O-N تکرار مادر تمام آموزش هاست. آنتونی رابینز 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بشینین درساتونو بخونین تا 20 بگیرین ادمین براتون قا قا لی لی بخره 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ بشینین درساتونو بخونین تا 20 بگیرین ادمین براتون قا قا لی لی بخره سارا تو هم؟ سیر چه خبر دارد از گرسنه (یه چیزی تو همین مایه ها ) که میگن برا همین جاست 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سارا تو هم؟ سیر چه خبر دارد از گرسنه (یه چیزی تو همین مایه ها ) که میگن برا همین جاست اوهوم ما درسامونو خوندیم خانوم جون :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دارن خدمتتون فقط اینکه این ترم آخری منتظر پاسی هستیم و فرار از زندان دانشگاه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دارم میرم سر کار باید خسته و کوفته ساعت 6 برگردم بشینم پا درس 3 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ دارم میرم سر کار باید خسته و کوفته ساعت 6 برگردم بشینم پا درس تا تو باشی به جای درس خوندن تو انجمن اسپم نکنی...ناراحت نباش ایشالا میوفتی 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ سلام دارن خدمتتون فقط اینکه این ترم آخری منتظر پاسی هستیم و فرار از زندان دانشگاه بعدا می فهمی چه زندان خوبی بوده دارم میرم سر کار باید خسته و کوفته ساعت 6 برگردم بشینم پا درس الهی چه فعال من که درس ندارم احساس مامان بزرگ بودن پیدا کردم تو جمع شما ها :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ هییییی یادش بخیر ما هم روزی درس میخوندیم و امتحان میدادیم :sigh: ولی حالا چی هیچی دلم واسه امتحان تنگ شده خیلی حال میداد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده