رفتن به مطلب

سیر تکاملی یک معمار

* v e n o o s * مهمان

ارسال های توصیه شده

:ws38:حرفتون یجوری بود:ws52::icon_razz:

اسکیس طرح کلی هست که با حرکات سزیع دست کشیده میشه بدون پرداختن به کلیه جزئیات!

یک جوری نبود....:ws3:

یک جوری برداشت کردی......مطمئنا می دونی که جواب پست اولت چی هست و هر کسی با یک نقاشی معمار نمی شه....پس مطمئنا مزاح کردی.....من هم در قالب مزاح خدمتت عرض کردم که اینجورایی ها هم نیست....حال که تعریف اسکیس رو فهمیدی..می بینی که معناش با نقاشی فرق می کنه دیگه.....:ws3:

اگر مزاح نکردی خواستی معمار جماعت رو به استهزا بگیری....خوب می تونی پست من رو همون جوری برداشت کنی.....:ws3:

اگه نیتت خیر بود..ما هم نیتمون خیر بود...اگر شر بود...ما هم شر....:ws3:

هر کس از ظن خود شد یار من:ws3:

ما معمارا به غیر از نقاشی... تحلیل گر های خوب....مسئله پردازهای خوب....و سوال کننده های خوب..و جواب دهنده های خوب هم هستیم....

و صد البته به میزانی که بهمون احترام بزارن....ما هم احترام می زاریم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 49
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آهان الان فهمیدم،چون رشته من ریاضی هست،شما فکر کردید که من معمارها رو مسخره کردم نه اینطور نیست،من توی تاپیک "اگه معمار نمیشدی،چی میشدی؟"عرض کردم گفته هام رو.

ببخشید اشتباه از من بود.تاپیک منحرف شد از این بابت هم معذرت میخوام.

• Like 2
لینک به دیدگاه
یک جوری نبود....:ws3:

یک جوری برداشت کردی......مطمئنا می دونی که جواب پست اولت چی هست و هر کسی با یک نقاشی معمار نمی شه....پس مطمئنا مزاح کردی.....من هم در قالب مزاح خدمتت عرض کردم که اینجورایی ها هم نیست....حال که تعریف اسکیس رو فهمیدی..می بینی که معناش با نقاشی فرق می کنه دیگه.....:ws3:

اگر مزاح نکردی خواستی معمار جماعت رو به استهزا بگیری....خوب می تونی پست من رو همون جوری برداشت کنی.....:ws3:

اگه نیتت خیر بود..ما هم نیتمون خیر بود...اگر شر بود...ما هم شر....:ws3:

هر کس از ظن خود شد یار من:ws3:

ما معمارا به غیر از نقاشی... تحلیل گر های خوب....مسئله پردازهای خوب....و سوال کننده های خوب..و جواب دهنده های خوب هم هستیم....

و صد البته به میزانی که بهمون احترام بزارن....ما هم احترام می زاریم:ws3:

خلاصه اش کن ما معمارا کارمون درسته!!:ws43:

(بیاین یکم خودمونو تحویل بگیریم:spiteful: )

• Like 2
لینک به دیدگاه
آهان الان فهمیدم،چون رشته من ریاضی هست،شما فکر کردید که من معمارها رو مسخره کردم نه اینطور نیست،من توی تاپیک "اگه معمار نمیشدی،چی میشدی؟"عرض کردم گفته هام رو.

ببخشید اشتباه از من بود.تاپیک منحرف شد از این بابت هم معذرت میخوام.

اشتباه چرا.....عذرخواهی چرا....دو پست دورهم بودیم با هم زدیم....هر کسی هم برداشت خودش رو داره.....:ws3:

این نیش باز من رو هر جا دیدی بدون دارم با چاشنی طنز می گم حرفم رو.....

اگه ندیدی بدون دارم منظور دار می گم....:w02:

موفق باشی:icon_gol::ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خلاصه اش کن ما معمارا کارمون درسته!!:ws43:

(بیاین یکم خودمونو تحویل بگیریم:spiteful: )

تعریفی هستیم....البته نه هممون...بین ما هم ناخالصی پیدا می شه...مثه همه جا....ولی خود معماری..خوده خوده معماری....حرف نداره....

دنیایی هست از همه چیز....و مهم تر از اون بینش....یک بینش به زندگی...یک بینش در نوع نگاه کردن به اطراف و یک قوه ی تفکر آگاه و خلاق....

اینا غنایم خوبی هست که اگه درست بری دنبال معماری می تونی گیرش بیاری:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
تعریفی هستیم....البته نه هممون...بین ما هم ناخالصی پیدا می شه...مثه همه جا....ولی خود معماری..خوده خوده معماری....حرف نداره....

دنیایی هست از همه چیز....و مهم تر از اون بینش....یک بینش به زندگی...یک بینش در نوع نگاه کردن به اطراف و یک قوه ی تفکر آگاه و خلاق....

اینا غنایم خوبی هست که اگه درست بری دنبال معماری می تونی گیرش بیاری:ws37:

کاملا موافقم و امیدوارم همگی بتونیم تا جایی که در توانمونه از این غنایم بهره مند بشیم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...
  • 3 ماه بعد...

• اضافه کردن...