Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا قیافه خودشه یا مسخره بازی در میاره؟! همچین کار خارق العاده ای هم نکرداااا توپ داشت خودش میرفت تو دروازه اینم شد نخود آش گفت منم یکاری کرده باشم 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ واقعا قیافه خودشه یا مسخره بازی در میاره؟! اینم یکی دیگه از ویژگی های طرفدارای اسپانیا ... فوتبالو ول کرده در مورد قیافه صحبت میکنه! :biggrin: قیافه ی خودشه داره به سکوت دعوتت میکنه لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ چه عجب انگلیس یه تکونی به خودش داد از مرحله گروهی اومد بالا دوست داشتم بازیش و با اسپانیا ببینم حیف که نمیرسه به اونجا ایتالیا حذفش میکنه حالا این انگلیس به کنار فرانسه چرا باخت 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ همچین کار خارق العاده ای هم نکرداااا توپ داشت خودش میرفت تو دروازه اینم شد نخود آش گفت منم یکاری کرده باشم جایگیری میدونی یعنی چی ؟ عمرا" اگه بدونی...البته طبیعیه طرفدار اسپانیایی دیگه بیشتر از این انتظاری نمیره ازت گل دیشب ناواس خارق العاده بود حتما لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ جایگیری میدونی یعنی چی ؟ عمرا" اگه بدونی...البته طبیعیه طرفدار اسپانیایی دیگه بیشتر از این انتظاری نمیره ازت گل دیشب ناواس خارق العاده بود حتما وایساده بود تو دروازه ، اونوقت تو بهش میگی جایگیری؟ حالا ببین اسپانیا چطوری سوسکش کنه این انگلیسو البت اگه برسه به بازی با اسپانیا نه خارق العاده نبود ، در حدی به خودشون زحمت دادن ک فقط با افتخار برن مرحله بعدی! انقد جوش نخور بابا ، اصلا انگلیس اول میشه ! 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ مهند از اون طرفدارای دو آتیشه ایاااااااااا جوری از انگلیس دفاع میکنی انگار وین رونی هستی ایول ایول ، انگلیس به شما طرفدارا احتیاج داره ، تیمتونو تنها نذارین 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ وایساده بود تو دروازه ، اونوقت تو بهش میگی جایگیری؟ حالا ببین اسپانیا چطوری سوسکش کنه این انگلیسو البت اگه برسه به بازی با اسپانیا نه خارق العاده نبود ، در حدی به خودشون زحمت دادن ک فقط با افتخار برن مرحله بعدی! انقد جوش نخور بابا ، اصلا انگلیس اول میشه ! نه پس اون موقع باید وسط زمین وای میستاد تا بهش بگم جایگیری!!! آره دیدم! تمام بازیکنای اصلیشو گذاشته بود تو ترکیب به زور شانسکی آخرین دیقه رو اشتباه آفساید گیری یه گل مفت زدن! مهند از اون طرفدارای دو آتیشه ایاااااااااا جوری از انگلیس دفاع میکنی انگار وین رونی هستی ایول ایول ، انگلیس به شما طرفدارا احتیاج داره ، تیمتونو تنها نذارین پ َ نَ پَ مثه شما چار تا چار تا تیم بردارم هر سالم عوضشون کنم !!!!!!!! نه عییزم ما حزب باد نیستیم لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ آره دیدم! تمام بازیکنای اصلیشو گذاشته بود تو ترکیب به زود شانسکی آخرین دیقه رو اشتباه آفساید گیری یه گل مفت زدن! نوش جونشون بردن که برن حال انگلیس رو بگیرن ، ک انگلیسیا فک نکنن خبریه نه پس اون موقع باید وسط زمین وای میستاد تا بهش بگم جایگیری!!! دست خودت نیست ، تیمت برده مسروری بخند پسرم پ َ نَ پَ مثه شما چار تا چار تا تیم بردارم هر سالم عوضشون کنم !!!!!!!! نه عییزم ما حزب باد نیستیم مجددا بدلیل پیروزی مسروری اینطور ک پیداس خودتونم باور نمیکردین تا اینجا برسین ایشالا اول میشین ما ک بخیل نیستیم ، کم هم قهرمان نشدیم دیگه نوبت شماهاست 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ ایشالا اول میشین ما ک بخیل نیستیم ، کم هم قهرمان نشدیم دیگه نوبت شماهاست بله بله...با چند تا تیم ؟! من فقط میترسم قهرمان شیم سال دیگه شماها بیاید طرفدار انگلیس بشید !!! فروووووغ یوحی کم آورد تسلیم شد دست از تشکر زدن بردار بیا وسط خودت ! 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ بله بله...با چند تا تیم ؟! اصلا با صد تا تیم ولی توی اون صدتا تیم مطمئن باش انگلیس نبوده من فقط میترسم قهرمان شیم سال دیگه شماها بیاید طرفدار انگلیس بشید !!! یعنی عمـــــــرا ارزونیه خودتون تیمتون فروووووغ یوحی کم آورد تسلیم شد دست از تشکر زدن بردار بیا وسط خودت ! برو بینم عمرا من کم بیارم رفتم خوابیدم به امیــــد قهرمان شدن انگلیس ! 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ پرچم ایتالیا و اسپانیا همچنان بالاست 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ هلند حذف شد زنده باد آلمان خداییش خیلی منظم بازی میکنن . حال میکنم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ خداییش خیلی منظم بازی میکنن . حال میکنم این سمندون چقدر خوب تحلیل می کنه فوتبالو :JC_thinking: لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ این سمندون چقدر خوب تحلیل می کنه فوتبالو :JC_thinking: پیشتهههههه بچهههههههه شما زیاد هیجانی نشو واسه قلبت ضرر داره :persiana__hahaha::persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ به المان میگفتن اگر خودت یه تیم انتخاب کن برا دور بعد خدایش خودش روش نمیشد یونان رو انتخاب کنه تیم محله برره میرفت قوی تر از یونان بود 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۱ پرچم ایتالیا و اسپانیا همچنان بالاست مرسی دوست گلم هردوشون شیرن :mbj6ivxkw3ccem7bie7:1cwpe6q6upfmgganbmp:ha5t4lmd53df3cpu2lq 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده