Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ عادل حرف قشنگی زدددددددددددددددددددددددد که این هلندددددد توانایی باختن به پرتغال رو هم داره خوب واقعا هم داره جالب اینجاس که پرتغال هم توانایی باخت به هلند رو داره جفتشون ضایع بازی کردن اینبار حالا پرتغال شانس آورد و برد 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خوب واقعا هم داره جالب اینجاس که پرتغال هم توانایی باخت به هلند رو داره جفتشون ضایع بازی کردن اینبار حالا پرتغال شانس آورد و برد اومدی و نسازیا به هلند هرچییییییی دوس داری بگو ، نوش جونش ، اما پرتغالو حراقل در گوشی بگو من نشنوم . . جالب اینه من بعد از اسپانیا به ایتالیا علاقه دارم ، اما الان رو کرواسی شرط بستم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ اومدی و نسازیا به هلند هرچییییییی دوس داری بگو ، نوش جونش ، اما پرتغالو حراقل در گوشی بگو من نشنوم . . جالب اینه من بعد از اسپانیا به ایتالیا علاقه دارم ، اما الان رو کرواسی شرط بستم :icon_pf (34): عه؟ تو پرتغالی؟ خو از این به بعد درگوشی میگمآخه پرتغال هم شد تیم؟ عیبی نداره ، ریسک دیگه 2 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ عه؟ تو پرتغالی؟ خو از این به بعد درگوشی میگمآخه پرتغال هم شد تیم؟ عیبی نداره ، ریسک دیگه پرتغال اولویت چهارممه اسپانیا ، ایتالیا ، آلمان ، پرتغال 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ شیره اسپانیااااااااااااااااااااااااااااا دقیقه 3 3 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ شیره اسپانیااااااااااااااااااااااااااااا دقیقه 3 ایتالیا که گند زد امید من به شما اسپانیایی هاست 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ایتالیا که گند زدامید من به شما اسپانیایی هاست ایتالیا که در حد و اندازه های یورو نیست...اسپانیا نبره هم بازیش عشقه :ایکس 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ایوووووووووووووول بازم دقیقه 3 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ اینه :hapydancsmil: اسپانیا برو واسه قهرمانی 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ این پاس های کوتاه اسپانیا(تیکی تاکا) منو امشب گیج کردhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/w000.gif 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ این پاس های کوتاه اسپانیا(تیکی تاکا) منو امشب گیج کردhttp://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/new%20smile/w000.gif بیش از 700 تا پاس .... واقعا عالی بود.. قهرمان میشه 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بیش از 700 تا پاس ....واقعا عالی بود.. قهرمان میشه ولی خدایی ژاوی و اینیستا مسی رو احتیاج دارن توپاشون رو گل کنه! مهاجم درجه یک نداریم الان 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ دل بوشکه تاپیک قبلیه رو خونده بود ظاهرا ضعف تیمش رو متوجه شده بود فوروارد گذاشت از اول نتیجش رو هم دید. 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نصف بازیکنای ایرلند واسه همون تیم 10 سال پیشش بودن که با ایران بازی کرد ! آخه بردن یه مشت پیرمرد افتخار داره ؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ نصف بازیکنای ایرلند واسه همون تیم 10 سال پیشش بودن که با ایران بازی کرد ! آخه بردن یه مشت پیرمرد افتخار داره ؟ همینو بگوووو...چه کیفی کردن این اسپانیاییا که یه تیم داغونی مثه ایرلند بردنگاوبازای نژادپرست:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ طرفدارای انگلیس در چه حالند؟ تحت فشارید تا الان که لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ 2-1 سوئد انگلیس روحیه اش رو از دست داده مخصوصا رونی که از روی نیمکت ها تماشا میکنه بازی رو دقیقه 61 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ چه میییییییییییکنه این دنی ولبک ... گل منچستری زد زیباترین گل بازی ها تا الان بوده England♥ 'till I Die 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده