Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بازی 1-1 مساویه گللللللللللللللللللللللللللللللللللللل...فقط آلمان... 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ بازی 1-1 مساویه من کی گفتم 1-1 میشه؟ :icon_pf (34): هلند خیلی ضعیف بازی میکنه و البته آلمان منظم و منسجم 1 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ گل فوق العاده ای زد آلمان یوهووووووووووووو...هلند تیم آخه:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ هلندیااااااااااا دستمال بدم خدمتتون لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی ضعیفه هلند...فک میکردم با دانمارک بد شانسی آوردن باختن ولی واقعا داغونن ... هلند همیشه خط هافبکش قوی بوده ولی این سری اصلا هافبکاش عرضه یه بازیسازی ساده رو ندارن صد رحمت به ایران دیروز خودمون! حالا نیمه دوم فاندرفارت بیاد شاید یه فرجی شد من حالم از آلمان بهم میخوره ! لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ این روبن و فان پرسی داغون کردن تیم رووووووووووووووووووووو لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خیلی ضعیفه هلند...فک میکردم با دانمارک بد شانسی آوردن باختن ولی واقعا داغونن ... هلند همیشه خط هافبکش قوی بوده ولی این سری اصلا هافبکاش عرضه یه بازیسازی ساده رو ندارن صد رحمت به ایران دیروز خودمون! حالا نیمه دوم فاندرفارت بیاد شاید یه فرجی شد من حالم از آلمان بهم میخوره ! وقتی اون داماد ابله مربی تو زمینه تیم از این بهتر نمیتونست توی نیمه اول نتیجه بگیره...اه آخه هلندم تیمه بسیار بدمان می آید از این تیم به ظاهر خوب:icon_razz: لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ هلند دست و پا بسته بازی میکنه محمد دلش خوشه تیم داره همون بهتر که هر روز امتحان داشته باشه لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ نه بابا هلند هم میتونه گل بزنه پس مگه اینکه بازیکن های آرسنال کاری کنن لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چه برد شیرینی بود نوش جونمون اون گل اخرو هم نباید میخوردیم ، از بدشانسیمون بود 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خدایی هلند تو این دوره اصلا رو فرم نبود :icon_pf (34): ولی همچنان به 2 بازی آیندش امیدواریم... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ خدایی هلند تو این دوره اصلا رو فرم نبود :icon_pf (34):ولی همچنان به 2 بازی آیندش امیدواریم... 2 بازی آیندش؟ بازی آخر با خودشه؟ یا تیم فرضیه؟ این تیم از تیم فرضیم میبازه با این وضع انصافاً استاداسدی بهتر از این دفاع چپ دیروز بود. هلند 10 نفره بازی میکرد بهتر بود. یاد ون برونخوس بخیر آلمانیا هم که 10 دقیقه آخر کثیف کاریشون گل کرده بود توپو اون سمت چپ هلند نگه داشته بودن. هیچ کاریم نمیکردن 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ 2 بازی آیندش؟ بازی آخر با خودشه؟ یا تیم فرضیه؟این تیم از تیم فرضیم میبازه با این وضع انصافاً استاداسدی بهتر از این دفاع چپ دیروز بود. هلند 10 نفره بازی میکرد بهتر بود. یاد ون برونخوس بخیر آلمانیا هم که 10 دقیقه آخر کثیف کاریشون گل کرده بود توپو اون سمت چپ هلند نگه داشته بودن. هیچ کاریم نمیکردن حالا نمیشد نقل قول نگیری من ویرایشش کنم آبروم نره... :icon_pf (34): آره یه بازی دیگه داره ولی حداقل امیدوارم آخری رو خوب بازی کنه با این تیمشون... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ حالا نمیشد نقل قول نگیری من ویرایشش کنم آبروم نره... :icon_pf (34): آره یه بازی دیگه داره ولی حداقل امیدوارم آخری رو خوب بازی کنه با این تیمشون... نه دیگه مزش به این بود که سوتی ثبت بشه بازی آخرشم ایشالا رونالدو حسابی کنف میشه و اونورم آلمان میزنه دانمارکو. حله فقط با اختلاف 2 گل بردن ستمه :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چقد دوس دارم هلند کلا نیاد بالا فعلا که تیم اخره تو گروه خودش ، حتی به دانمارکم باخته لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چقد دوس دارم هلند کلا نیاد بالا فعلا که تیم اخره تو گروه خودش ، حتی به دانمارکم باخته لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ چقد دوس دارم هلند کلا نیاد بالا فعلا که تیم اخره تو گروه خودش ، حتی به دانمارکم باخته ولی من دوس دارم آلمان و هلند بیان بالا چون هلند تیم خوبیه ولی خو توی این بازیا خوب نشون نداده چون اگه هلند بیاد بالا یعنی اینکه پرتغال نمیاد بالا و رونالدو کنف میشودددددددد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۱ ولی من دوس دارم آلمان و هلند بیان بالا چون هلند تیم خوبیه ولی خو توی این بازیا خوب نشون نداده چون اگه هلند بیاد بالا یعنی اینکه پرتغال نمیاد بالا و رونالدو کنف میشودددددددد عادل حرف قشنگی زدددددددددددددددددددددددد که این هلندددددد توانایی باختن به پرتغال رو هم داره لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده